Modeller!!

 

Jag och Richard tog modellbilder i Boden idag! Så himla fint och orginellt med spegelbilder!!! Jättefina!!

Tisdag

Kom precis hem från ett möte. Är ledig idag så jag tänkte stanna inne hela dagen och göra bort en massa saker som behöver göras. Det regnar ändå ute så då passar jag på.

Ska äta spaghetti och köttfärssås nu som Richard gjorde till mig igår. Hann inte äta frukost så jag är relativt hungrig.

Någon som är sugen på att köpa en tavla?

Eftersom jag har rätt lite koll på vilka mina läsare är så tänkte jag höra ifall det kanske finns någon som är intresserad av att köpa en tavla? 

Det är Richard som är konstnären och den är färdigtryckt och inramad. 70x50cm 1000:-
Richardkarstrom.se för er som vill ha lite mer info om denna mystiska man, han lyssnar även till Stardock.


Söndag

Var på Fingerman igår med min familj och Richard. Låg i solen hela dagen men det märks verkligen att det blivit höst då det är jättekallt i luften trots solen. 

Vi hittade även en hund som vi lekte med hela dagen. Vill ha.

De tidigare aldrig sedda midsommarbilderna


Tisdag

Har varit i Luleå i stort sett hela dagen och "hjälpt" Richard att fota streetstyle. Vi kom fram till att det varken var min eller hans grej då båda hatar att gå fram till folk på stan. När vi kom hem somnade jag i sängen medan Richard gjorde middag. 

Efter vi ätit gick jag hem till mig och drog ihop alla mina möbler. De kommer nämligen och tapetserar imorgon, äntligen. Då kan jag börja hänga upp hyllor och tavlor på väggarna och flytta in på riktigt.

Ta hela min jävla playlist istället

PLAYLIST

Sluttyness på hög nivå.

Burn this city


Tisdag

Jobbat hela dagen idag och har inte varit hemma speciellt länge. Jag och Richardo har nyss ätit middag och nu ska jag springa hem till mig för att träffa och vara med Johanna.

R

Jag är glad, glad i dig!
Du är underbar och bättre än allt jag någonsin önskat mig.
Du gör mig lycklig och det är jag obeskrivligt tacksam för.
Jag är kär.

Älskar dig!

Måndag

Har varit ledig hela dagen. Jag och Richard klev upp rätt tidigt och tog en promenad genom stan. Stannade hemma hos mig en stund och åt frukost och satte oss sedan på torget och mös i solen.

Trots solen så var det rätt kallt ute så vi har legat i soffan och sett serier i stort sett hela dagen bortsett från en liten promenad innan vi gjorde middag.

Det var min dag, nu ska jag äta ostkrokar innan Richard upptäcker mig.

RSS 2.0