The bad touch


Detta gillar vi!



Vilken kille drömmer inte om att kunna göra detta?


I could be fake, I could be stupid, you know I could be just like you

Idag tog jag en promenad in till stan med mamma samt dom två små. Vi fikade på Röda lyktan, var lite sugen på en kladdkaka från Wayne's men vi avstod när vi såg vem som jobbade. Efter lite koffein och socker senare gick vi hem i kylan.

Planen var att fara till Älvsbyn på kvällen men hann inte med bussen, plus att jag har en massa saker jag måste hinna göra imorgon. Inga sura miner för det, styrde istället kosan mot Isabelle där det blev film (som vi inte hängde med det minsta i) och popcorn! Hann även övningsköra lite med mor min.

Nu ska jag sova, blir tidig morgon, 11.30 ;)

Dagens fråga:


Varför är det godare att dricka vatten efter man borstat tänderna?


Fortfarande sjuk

Har haft feber sen i tisdags, känns som att det börjar lätta dock, nu orkar jag faktiskt laga mat! Daniel däremot har råkat ut för nånting värre, han mår verkligen skitdåligt. Feber, hosta och ryckningar i kroppen, hoppas att han blir bättre snart!

Idag blir det köttbullar, potatis och gräddsås till middag. Nånting mer avancerat orkar jag inte göra.


Man kan ju alltid önska


Daniel, det här vill jag ha som överraskning på våran 3års dag!!

..

leopardleggings, nu kör vi ! ;D

My sweet tiger

Åh, jag tycker så synd om lilla tiger. Vi duschade honom nyss, stackars liten. Dock så fick han skylla sig själv lite eftersom han kletat bajs över hela badrummet, och han själv för den delen. Mysigt!

Så nu står daniel och sköjer golvet med duschslangen, ska in och hälla lite såpa på golvet också så det blir ordentligt rent.

Bajscarro rensar bajs, nu har ni roligt va!

RSS 2.0