Torsdag

Har varit på arbetsintervju idag, fick jobbet! Yay, nu är jag en glad tjej!

Funderar på att fira med en powernap, har just lagat och ätit middag så det har jag gjort mig förtjänt av.

Godnatt

Har varit ute precis hela dagen idag. Gick upp kring 11 och satt mig i solen för att äta frukost medan jag vaktade Max från att rymma från gården. Han är inget djur utan min lillebror men smiter så fort han får chansen.Sprang ner och böt om till bikini och sen låg jag i solstolen och lyssnade på musik hela dagen.

Värmde en pizza i micron och for sedan till Richard för en promenad runt stan och ner till södra hamn där vi satt och mös en stund innan vi gick på Nodo för att träffa Isabelle, Lilo och Denice. Vi satt där en stund innan vi gick till backa för att spela volleyboll. Det var bara jag och Lilo som spelade dock. När Denice blev less (efter 5 minuter) så gick vi ner till tages bro och satt på bryggan och tittade på fiskar.

Efter en promenad med Denice mysandes i armkrok mellan mig och Richard ska vi nu se Game of thrones och sen sova. Vi hoppas på bra väder imorgon så vi kan sitta ute och sola.


Jag har världens vackraste pojkvän


Foto: Jag

Befinner mig i Byske för tillfället


Tisdag

Sitter hemma hos Richardo. Passade på att ta en sovmorgon imorse då han för ovanlighetens skull vaknade klockan ett. Dumt att väcka en man som sover då han i vanliga fall vaknar tio, tycker jag i alla fall. Väl uppe åt vi frukost och tog sen en promenad in till stan. En sväng förbi pitebo och sen mötte vi upp Lina och David för att sedan sätta oss på Nodo i nån timme.

Nu sitter jag i sängen och tanken är att göra middag. Vet inte vad kvällen bjuder på, ser ut att bli film.


Måndag

Har regnat hela dagen så det har inte funnits så mycket att göra idag. Började med att jag och Richard gick i regnet till pitebo för att upptäcka att det var stängt så det var bara att gå hem igen. Gjorde hamburgare och strips och åt sedan middag framför tvn innan jag for hem.

Har inte gjort nånting alls på hela kvällen och nu sitter jag och väntar på attt Richard ska komma hit och sova hos mig.

Nu går vi ut i regnet


Jag är lycklig


För jag har tagit studenten!


Söndag

Hittade just rätt version av The next episode!

Fredag

Studenten idag. Är världens lyckligaste tjej just nu. Allt är perfekt!


Puss världens bästa pojkvän!

The next episode

Officiella Kos-låten, love it!

RSS 2.0