Julklappspyssel

Mina händer var nyss svarta som natten efter jag suttit och ritat sedan klockan tre. Har börjat skissa på en teckning till min kära syster då hon alltid tjatar om att få allt jag ritar (hon är 8år). Då jag känner att det är för dyrt för att köpa julklappar åt barn så kan hon få en inramad teckning istället, hon lär bli lika glad för det. 

Problemet är att jag måste rita en till åt min andra syster, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Får väl göra klart den jag påbörjat med först. Vill inte ha några ledsna miner på julafton för att någon blir utan.

Nu ska jag klä på mig och gå till jobbet och äta innan jag börjar. Är sjukt hungrig så jag funderar på att gå nu, trots att jag börjar om en timme. 
 
 

Mina slutty friends

Tja tja bloggen! 

Sitter och tänker tillbaka på sommaren. Saknar solen och värmen och att träffa människor som precis som en själv är glada för ingenting. Vekligheten är inte riktigt densamma, sitter i en iskall längenhet, hungrig, utan Gyros. Tur jag har min Richard, han är min sol i vardagen och det finns nog ingen som kan få mig att bli så varm inombords som han. 
 
Mina vänner kommer hem om några dagar också, och jag ska spendera hela juldagen med dem! Mina underbara sluts. Det är inte riktigt samma sak när de inte bor i Piteå längre, det är ingen som förstår mina slutty-skämt och skitdåliga humor. Är superglad att få hem dem igen, då blir det boobhugs och mys. 
 
 
 

Dreams

 
Hade världens sjukaste dröm i natt. Drömde att jag hittade en liten bebisapa utanför en lägenhet. Upptäckte efter ett tag att den hade blivit knivhuggen i ryggen så jag var tvungen att ta den till akuten, men då förvandlades hela drömmen till en actionfilm och jag var tvungen springa genom byggnader och hoppa mellan tak för att ta mig till sjukhuset med apan. När jag lyckats lämna apan på akuten var jag tvungen rädda ett litet barn som några ungar försökte dränka. 
 
Räddade givetvis barnet som den hjälte jag är och sen fick jag ett samtal om att apan överlevt och att jag skulle komma och hämta den. Sen blev apan min partner in crime och hjälpte mig rädda världen. Snipp snapp snut så vaknade jag.
 
 

Vår julgran!

 
Jag och Richard gick ut i skogen och hittade oss en fin liten gran! Lite glittrande kulor bara så är den perfekt! 
 

Kos 2012

Någon annan än jag som vill vara brun och fräsch, skippa vinterjackan och gå ut i kjol? 

Onsdag

Har uträttat ungefär tusen ärenden idag och har fortfarande tusen kvar att göra. Fick lasagne av mamma så jag sitter och äter det nu medan jag sammanställer en "att göra-lista". Tvätta står först på schemat idag. Richard kommer hem klockan fem och då blir det midd
 
ag till senaste avsnittet av The Walking Dead. 
 
Nu ska jag springa ner till tvättstugan och sätta in en till omgång med kläder. 
 

LEGOBEAT @ Challengebar





Måndag

Jag vet inte rikigt vad för slags förkylning jag åkt på. Förra helgen låg jag i feber, sen har min hals inte rikigt hämtat sig än. Jag är fortfarande seg i halsen och hostar. Har inte vågat träna sen förra veckan då jag inte vill förvärra det. 
VILL BLI FRISK!
 
Har förövrigt färgat håret mörkare. Blev less på att bleka och färga för att hålla en snygg färg, så det var bara inse att man inte är naturligt blond och återgå till de mörkare tiderna. 
 
Nu ska jag återgå till verkligheten, har en miljon saker jag måste hinna göra innan jag börjar jobba. 
 
Bilder från i helgen

RSS 2.0