Hej

Har precis ätit pytt och blåst håret. Nu ska jag cykla in till stan. Tror jag har slut pengar så det blir dessvärre inga chips ikväll..

Fick förresten tillbaka min laptop förra veckan som varit inne på lagning sen i början av december. Nu när jag fick tillbaka den så har de glömt att koppla in webcamen så därför är det svårt att bidra med bilder i bloggen. Måste lämna in datorhelvetet igen för att få det fixat.

Måndag

Cyklade till skolan idag. Solen sken och det var faktiskt riktigt varmt ute. +3 kanske inte är så jättevarmt men när man är van kylan (-30) förra veckan så känns det varmt i jämförelse.

Älskar övergången mellan vinter och vår, man känner att sommaren närmar sig. Snön smälter och asfalten kommer fram, det droppar från taken och är allmänt härligt.


Prata inte med mig idag

Har blivit sjuk igen. Har tappat rösten helt och jag får inte fram ett ord.
Var på stan tidigare och jag kände mig jätteotrevlig när folk jag känner hälsade och jag enbart hälsade tillbaka med ett leende. Har gett mig själv talförbud idag.

Tror aldrig mamma har ställt så många frågor som hon gjort idag, trots att hon vet om att jag inte kan prata. Hon ger mig 1000 frågor som hon vill ha svar på så fort jag kommer ut ur mitt rum.

Sitter och dricker te med massor av honung, förhoppningsvis kan jag prata snart igen.

FML

Gick på COOP för att köpa Redbull. Glömde körkortet i bilen, fick inte köpa Redbull.

Far på ICA istället, har med mig körkortet, hon ber mig inte ens visa leg..

YO

Sitter i stan med två bitches. Mamma kommer snart och hämtar mig och Richard, vi ska hem till min far för att färga och klippa hans hår, Richards hår alltså.

Har inte mycket mer att säga, jobbar ikväll i vanlig ordning. Laters.

Onsdag

Har legat hela dagen med ont i magen och mått illa. Min bror har magsjuka så jag tänkte att det var bättre att stanna hemma i värsta fall. Det har gått över nu, äntligen, så jag tänkte städa ihop lite i mitt rum.


Lördag


Har umgåtts med den här mannen större delen av dagen. Han stod för underhållningen.

Fikade på stan med pappa, en sväng på Dollarstore och EM, köpte maxibag ostbågar på Ö&B, mat på Max och nu sitter jag här och ska snart fara iväg och jobba på Challenge. Hoppas det blir bra med folk.

You make me this


OPS


Vafan, det är ju fredag


Torsdag

Sitter i skolan och väntar på att mamma ska hämta upp mig efter hon slutat jobba. Orkar inte gå hem i dödskylan. Vi ska förbi posten också och hämta ut mitt körkort, sådär 1 år efter jag tagit det.

En liten bild på Lilo som är rätt söt.


Tisdag

Har anmält mig till högskoleprovet nu. Kom på för någon timme sedan att det är sista anmälningsdagen idag så jag fick lite panik. Förra provet kom jag på att jag glömt anmäla mig dagen EFTER sista anmälningsdatum så då blev det inget prov för min del. Har även sökt lite jobb, duktig tjej!

Nu ska jag fara in till stan.

Goddag

Nyss hemkommen från stan. Har varit på utbildningsmässan idag, vi lyssnade på blondinbella och sen blev vi rätt less och for på sunes. Det blev en sväng på stan, lämnade tillbaka en skjorta på Bikbok.

Det var min dag.

 


Måndag

Mamma bjöd på prinsesstårta och svartvinbärssaft. Gott var det!

Tänkte slänga mig i duschen, skriva klart sista frågan på en samhällsläxa och skicka in vimmel, sen får vi väl se vad som händer.

- 30 och ont i magen

Det är en kall dag idag. Stod och väntade på bussen och höll bokstavligt på att frysa hjäl. Killen/mannen bredvid mig hade bara en tunn jacka och varken mössa eller handskar på sig. Övervägde att ge honom mina vantar men så snäll är jag tydligen inte, behöll dom för mig själv.

Igår mös jag i stort sett hela dagen. Det blev paketöppning, jacuzzi, middag hos pappa och sen en avslutande film med popcorn och cola.

Det bjuds på fika på övervåningen, alla hjärtans dag-fika enligt mor. Dags att ta på mig ett par tofflor och gå upp.

Torsdag

Sitter och leker elektriker. Mina högtalare ville inte fungera som dom ska så jag klippte lite kablar. Nu funkar det igen!

Nu ska jag slänga igång en film och sen ska jag sova. Godnatt!

Buenos días

Har inte varit hemma speciellt mycket de senaste dagarna så har inte hunnit uppdatera så mycket.

Sitter i alla fall hemma nu och har tänkt göra bort lite plugg så jag har tid att se en film ikväll. Vi fick sluta tidigare från biologin idag, skulle egentligen ha slutat halv 4 men vi fick gå hem halv 2 istället. Sweet.


Hittade två bilder på mig och Johanna på hennes blogg. Full Carro.
Hade tydligen hånglat upp Johanna förra helgen när hon jobbade och blivit ledsen för att hon inte ville. Så det kan gå.

Rosita checkar ut

Idag har jag lyckats tappa sönder min iPhone, lämnat in min digitalkamera med krossad display på Expert, blivit mobilrapead av Richard och badat jacuzzi.

Lyckades fixa en begagnad iPhone 3gs så mitt liv är inte helt misserabelt. Tack Richard för att du suttit i timtal och försökt låsa upp den så den går att använda!

Bilden är från i fredags på Kalles. Nu ska jag slänga igång ett avsnitt av Spartacus och sen ska jag sova.

Söndag

Lägger mig och ser film, godnatt!


Fredag


Sjukt jävla värdelös dag. ALLT går fel.


Saker jag hatar just nu

  1. Folk som är i vägen och går sakta där det är svårt att ta sig förbi
  2. Personer som inte kan trafikregler
  3. Försvenskade titlar

RSS 2.0