Vill ha sommar och dessa shorts

Bilder från: Runwaydreamz.com

Onsdag

Sitter hemma hos Richard och uppdaterar mitt CV. Tanken är väl att söka lite jobb och förhoppningsvis få lite extra timmar under veckorna. Hade jag haft en kamera med mig hade jag kunnat lägga upp några bilder men den är hemma och Richard har sin med sig till jobbet. Får bli senare!

Potatis och purjolökssoppa


Detta gjorde jag till lunch idag. Jag älskar soppor, speciellt denna.

Mys-torsdag

Sitter och sörjer att Richard lämnat mig ensam för att filma. Har tänt ljus, sitter med en inpackning i håret, dricker te och ser på Big Brother. Mår rätt bra om jag ska vara ärlig. Ska skölja ur håret efter BB och sen ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar. Förhoppningsvis kommer han hem snart så jag får mysa.

 



Torsdag

Öronvärken har fortfarande inte gått över, istället har det börjat göra ont i andra örat. Väntar bara på att få feber snart. Är hungrig också men jag hinner inte äta lunch idag så jag får snällt bita ihop och vänta till middagen.

Fuck life.


Har tråkigt, fråga mig saker


Blind tjej

Tycker verkligen det är superjobbigt att gå omkring i stan när jag inte har glasögon på mig. Jag ser ju helt okej men på avstånd blir detaljer utsmetade så jag har svårt att se hur folk ser ut när de är mer än 5m bort. Skitjobbigt när folk hälsar och man inte har en aaaaaning om vem det är. Får kisa som ett fån till de är tillräckligt nära för att jag ska se vem det är.

Känner mig dessutom jätteotrevlig då jag alltid hälsar på folk jag känner, även de jag bara träffat några få gånger. Tycker det är lite otrevligt när man suttit och pratat med någon på t.ex. fest ett par gånger och sen när man går förbi varandra på stan så hälsar man inte. Man behöver ju givetvis inte stanna och prata med varandra men ett enkelt "Hej" i förbifarten är uppskattat.

fuck that


Natti

Känner att jag håller på att bli sjuk. Håller tummar och tår för att jag inte blir det. Har ont i ena örat och i halsen. Brukar alltid få ont i öronen innan jag bli riktigt sjuk. 

Har nyss sett Tintin med Richard. Han somnade efter en stund så nu ligger han och snarkar i sängen. Vi gjorde lax idag med zucchini och fetaost till middag. Laxen blev supergod men jag saknade potatis till. Richard har nämligen fått en veckas middags-låda från COOP så det är bestämda rätter. Till laxen var det quinoa, smakade lite sådär till just lax, hade varit godare i en sallad. 

Tog min medicin för en liten stund sedan och jag märker hur den börjar verka nu så jag ska lägga mig och sova. Förhoppningsvis vaknar jag inte av att örat gör ännu ondare.

Big brother

Börjar bli dags att förbereda inför Big Brother så jag har nånting gott att äta till. Lär bli intressant att följa denna säsong faktiskt! Såg ju alla avsnitt förra året..

Godmorgon

Godmorgon alla fina fiskar!

Gick väl upp för sisådär två timmar sedan. Sitter och skriver arbeten nu och väntar på att klockan ska bli tolv så jag får luncha med Richard. Ser ut att bli en rätt händelselös dag då jag inte har några planer alls. Vill i alla fall sova i min sköna säng, har saknat den. Den är mjuk och fluffig och jag sover som ett barn i den. Ska övertala Richard att sova hos mig inatt, det hade varit ännu bättre.

Nu ska jag äta!

fäääst


Wallpaper



Bytte bakgrundsbild på min dator. Love it!

Stan

Far på stan nu och lunchar med min far. Iviger min nya tröja som jag tycker är grym!


Torsdag

Har fått väldigt mycket gjort idag känns det som. Har skrivit arbeten och fixat en massa saker. Lyckades dock med att försova mig i morse. Klockan ringde inte för att telefonen fick slut batterier under natten. Så det kan gå.

Drömde jättekonstiga saker inatt, skulle vara med i en fotbolls-cup och lyckades missa andra matchen för att jag tappade bort mitt lag och hittade en telefon i en av duscharna som tog kort på alla. Tog telefonen för att gömma den och helt plötsligt var jag jagad av maffian för att det var maffiabossens dotters telefon. Det slutade med att jag fick springa runt halvnaken för att någon tagit mina kläder medan jag duschade. Hittade tillslut en t-shirt och ett par fotbollsskor som jag sprang runt med för att undvika att bli dödad. Fina drömmar.

Outrageous

Här får ni en sjukt bra låt för att jag är så sjukt snäll:
(spela den i 720p)


Jag har en snygg pojkvän


Kalles krog

Copyright © Caroline Lindgren

Kanske inte mitt bästa zoom, brist på inspiration och alkohol.

Äkta vänner <3

Johanna skrev världens finaste inlägg på sin blogg igår. Blev så glad att jag började gråta, tror aldrig någon skrivit något så fint till mig förut. Du är underbar, Johanna. Bara så du vet. Önskar verkligen att jag bodde närmare.

Blir jag nån gång singel är du först i kö! Älskar och saknar dig!

Hejhej

Har bäddat ner mig i soffan nu och hade tänkt läsa. Richard ligger alltid och läser innan vi ska sova så igår blev jag också sugen! Vi gick igenom Richards ena lilla bibliotek och tillslut hittade han en han trodde jag skulle gilla. Har bara läst några sidor men den verkar helt okej faktiskt! 


Dödens dö!!!!!

 

Seröst. Kan man inte äta ordentligt ska man ju fan inte gå runt och käka saker med ketchup på bland folk. Sen kan man ju dessutom säga till, man känner om man råkar trycka sin korv mot någon annan! Det var inte nån liten fläck heller, halva armen är ju för fan inkletad..

Fuck. My. Life.


Tisdag

Kom hem från utbildningsmässan för ett litet tag sen. Richard jobbar på mässan så jag gick dit och pussade på honom ett litet tag innan jag gick runt med mina kompisar. Fick även en godispåse och en ketchup-fläck på jackan, kan visa bild på det sen. 

Nu sitter jag och äter en sjukt god matlåda. Blev lite rester över från middagen jag gjorde igår till Richard på hans födelsedag så det äter jag nu.

image description



Dancing in the backseat


För det ingen vanlig dag!

FÖR DET ÄR RICHARDS FÖDELSEDAG IDAG, HURRA HURRA HURRA!

Överraskade Richard med tårta på tolvslaget, klart man ska få tårta på sin födelsedag! Älskar dig, du är underbar! <3


Brist på fantasi och bilder

Ska iväg på Nodo nu med Isabelle, Camilla och Richard. Sen blir det nog en film med gotta till. 

Richard fyller år på måndag så det blir fest imorgon, skönt att ta det lugnt ikväll då, vila upp sig så man orkar festa hela natten! Ska upp klockan 9 för jobb så det blir nog en powernap när jag kommer hem. Brukar alltid bli så trött runt tolvslaget annars, roligare att vara utvilad. Blir så grinig annars, haha. Är alltid extra trött när jag jobbat en hel dag. En powernap och en ordentlig middag brukar göra så att humöret håller sig uppe till man ska gå och lägga sig.

Onsdag

Har pluggat samhällsekonomi hela dagen. Sjukt rolig, har prov på 11 kapitel nästa vecka.. 

Sitter hemma hos Richard nu. For dit efter middagen och har legat i hans säng och pluggat medan han spelat. Är som mysigt med sällskap även fast man inte gör något. Har varit och köpt chips och dipp så nu väntar dippen på mig i kylen. Vi ska se "Flypaper" nu!

TJARÅ.

Hot nachos with cheese


Lavlavlav

Jag är nog världens lyckligaste tjej som får komma hem och krypa ner i min pojkväns varma famn. Ännu lyckligare som får vakna upp med honom och känna att det inte finns någon annan i hela världen jag vill vakna upp med. Den känslan får jag varje morgon och den får mig att le, trots att jag egentligen är känd för att ha världens sämsta morgonhumör. Du får mig alltid att skratta när jag egentligen är arg för att jag vill sova längre (i hemlighet under täcket så du inte ska se det). Tycker om när du oxar på mig. 

Jag är din.



Onsdag

Är hemma hos Richard och nu ska vi se film. Duschade när jag kom hit för att jag var så frusen. Fortfarande dödskallt ute. Det enda jag tänker på nuförtiden är hur mycket jag vill utomlands. Jobbar hela sommaren så till hösten ska jag resa, flera gånger. Vill fara iväg en sväng med Richard och en sväng med tjejerna, vart vet jag inte.

Nu måste jag gå och hämta vatten, Richard tjatar sönder.

RSS 2.0