Time for school

Sitter här och lyssnar på the killers, härliga låtar killarna har, har lyssat på dom sen en bra tid tillbaka men dom är fortfarande lika bra.

Sitter här i min säng och väntar på att jag kan fara till skolan, ids inte fara för tidigt .Jag börjar kvart över så jag kan nog fara 8.

Hoppas ni får en bra dag, plugga hårt och var glad!

I can't help it

HAHAHA, just det, jag var hemma hos daniel efter skolan.
Iaf, där ligger vi i hans säng och jag håller om honom. Då luktar jag på hans hals (han hade nämligen på sig samma parfym som han hade när vi träffades första gången) och sen får jag för mig att säga:

"Åhhh, om man blundar så känns det som första gången vi träffades, för det är samma blåa färg på tapeterna också"

Förstår ni ironin? Daniel höll på att skratta ihjäl sig, "om man blundar så ser man dom blåa tapeterna" Aaa, jag kan ha mina dagar, det kanske inte är så roligt för er, men det är väl våran humor eller nått.
Men det var helt sjukt, han luktade likadant, tapeterna var samma och vi låg på samma sätt som för nästan exakt två år sedan. (Jag är allergisk mot hans parfym, därför kan han aldrig ha den på sig)

Åhh, det var som så mysigt.

Men nu måste jag fara dit igen så det inte blir så sent :P Vi ska äta taco burger på max också ;)

Köra bil

Nu ska Caroline köra bil åter igen, eller inte än men om 30 mins kanske.
Åhh, det är så kul! Men jag kommer säkert hinna bli less på det innan jag tagit körkortet.

Aja, nu ska jag gå och tjata på pappa att vi ska fara snart, han sitter och spelar hockeyspel med mina systrar.



Nu har jag kört bil! Skitakul var det, backade och allt ;) Tycker det är rätt bra för att vara andra gången jag sitter framför ratten.
Hahaha, vi körde på nån sån här grusväg i ingenstans, och vet ni vad jag gör?
Pappa säger åt mig att vi ska vända, så jag ska leta upp nån stans att göra det.
Då ser jag en liten grusplätt intill vägen, vad gör jag då? Typ tvärbromsar, och sen säger pappa, du kan ju kanske inte tvärbromsa när du har en bil bakom dig. Då hade jag haft en bil som körde bakom mig utan att jag hade sett det. Hahaha, jaa, tur att jag hade övningskörningsskylten på.
Aja, shit happens, måste öva mer innan jag får in allt.

Nu ska jag fara till Daniel. Ha en trevlig kväll!

Dagens låt

Hahaha, fråga mig inte varför, men lyssna bara, man kan inte låta bli att sitta och digga xD
Jag och Camilla satt och lyssnade på den här hela bussresan ner till umeå (3h 20min) haha, måste visa videon när jag och hon dansar till den sen, även det i bussen.. ojojoj
"shicka shicka shickashicka AHA" Hhaha, fett roligt hade vi ialla fall!


Gorillaz - feel good Inc

The Crunchy nacho burger

hallojsan, kom nyss hem från skolan, så nu ligger jag här i sängen med min laptop.
Skolan gick väl bra tack som frågar, vi hade dock inte så många lektioner idag + att vi gör inte så mkt såhär i början av terminen.

Ja, vad ska jag göra idag då? Tänkte fara hem till daniel nu, saknar den lilla fisen massor, trots att jag var med han igårkväll. Lite synd att vi går så olika linjer, jag nv och han bf, för vi går i helt olika byggnader, men vet ni vad? Han ska få börja teknik i 2an ist! Fatta bra, då har vi lektioner på samma våning i samma byggnad!

Aja, nu ska jag vl fara så han inte får vänta ihjäl sig ..


HEJDÅ ! ;)

Ps, jag är sugen på en sån här nacho bugare från Max, den är fett god ;)


Vars är mina pengar?

Holy shit, var in på banken nyss och skulle kolla om jag fått min lön. Tyvärr så hade jag inte det men jag blev väldigt chockad när jag såg hur lite pengar jag hade, enligt min uträkning skulle jag ha 1200 kr kvar när jag kom hem från shoppingen i Umeå, efter det så har jag köpt för kanske, 300 kr, minst 900 spänn skulle jag ha kvar isåfall, men vad hade jag? 200kr! fattar ni!? 200 sketna kronor! Omg, och kontoutdragen var helt konstiga, datumen är helt fel, står tex att jag har varit på H&m i Piteå samma dag som jag var i umeå och shoppade, fast jag egentligen var där dagen innan.
Jäkla swedbank...
Jäkla chef vars revisor inte gett mig lön..
Jäkla ekonomi, jag hatar pengar..

Nu ska jag sova....

Sömntutan

For hem till Daniel kring 6 nån gång idag, vi lagade lite mat och satt och åt det ett tag.
Han hade varit och tränat innan jag kom så kring halv 8 nån gång hoppade han in i duschen.
Inte mer med det så la jag mig i sängen och väntade på att han skulle bli klar, frös så fruktansvärt så jag drog på mig täcket också. Men vad händer då? Caroline somnar, och det var inte lite länge heller, typ halv 9 vaknade jag.
Daniel berättade att han försökt väcka mig men att jag var helt stendöd så då lät han mig sova ett tag.

Men shit, som en liten unge är jag, måste nog börja sova middag efter skolan, typ 30 min innan/efter middan.
Inte för att jag aldrig gjort det tidigare, i 9an gick jag och la mig varje dag när jag kom hem från skolan, var fett trött så jag orkade aldrig plugga. Man är jättetrött precis när man vaknar, men efter nån timme blir man jättepigg.

Nu tror jag dock inte att jag kommer kunna somna med tanke på att jag somnade så sent på kvällskvisten, men jag hoppas att jag fortfarande har kvar lite trötthet klockan 11 när jag har tänkt lägga mig.

Jag är jättesugen på nånting sött att äta
, men jag och Linda i min klass har kommit överens om att vi inte ska äta godis under vardagarna, men på helgerna får vi gotta i oss. (fredagkväll räknas också som helg ;) ) Kan inte proppa i mig mackor och sånt nu, klockan är alldeles för mkt, tror jag får ta en skinkbit och smaska på, eller en korvsnärt. Nånting salt skulle faktiskt inte sitta fel just nu.

Nej mina vänner, det är en dag imorgon också
, skoldag till och med. Vi har matte första lektionen 8.10 och jag kommer vara trött som en jag vet inte vad. Hoppas det går bra ialla fall.
Mattelektionen idag gick inte värst bra, min hjärna stod helt still och jag börjar undra ifall jag inte tappat den nånstans, brukar i vanliga fall vara rätt bra på matte.
Aja, jag kommer väl igång jag med för eller senare, ska jag bli läkare måste jag nämligen få mvg i alla kurser jag läser plus 2.0 på högskoleprovet, och i nuläget känns det väl inte speciellt lockande. Men jag är fast beslutad om att jag ska slita som ett djur.
Jag SKA bli läkare, det är min dröm och mitt mål.

Dumma dator...

Nej usch och fy vad jag är less på min design, ful som stryk är den, måste göra nån som passar mig bättre, mer personlig.

Bara min dator startar nån gång så jag kan använda photoshop så skulle jag bli glad...






JAG FICK IGÅNG DEN! (min dator för er som inte fattade xD)

Dagens klädsel


Mörkgrå tunn "kofta" med gröna ränder från H&m, jeans från Nudie och ett svart brottarlinne


Lejd bild förövrigt, blek och jäklig men den bjuder jag på ..

Pallade inte göra nånting med mitt hår idag, dushade igår så  det fick vara "morgonfrilla" typ, fixade bara lite volym i hårbotten. Platta håret kan jag juh inte göra varje dag, då kommer det bli så nött.

Klädsel tisdag

Här kommer även tisdagens klädsel:


"Kofta" från H&m, sjal från Vila och Nudie-jeansen
Även här hade jag mina vita puma-sneakers


Min favvo sjal som jag köpte på Vila i somras

Klädsel måndag

Nuså mina vänner, bilderna är här!
Dock så hittade jag inte programvaran så jag fick ladda hem den ist. Menmen, det gick bra det också, att jag inte tänkte på det från början...

Jag kan börja med att visa vad jag hade på mig första skoldagen:


Koftan köpte jag på Rut m.fl. i Umeå så den är ny,
Jeans från Nudie och ett vitt brottarlinne




Till det hade jag mina Sneakers från Puma som jag köpte på DNA


Och såklart en väska. Köpte den på Rea på Indiska

cold day

Jag funderar på att fara hem till mamma och hämta programvaran till issans kamera, för det funkar inte på hennes dator och jag behöver bilderna jag tagit (bla. kläderna som jag lovat att visa sen förra veckan)

Dock så är jag inte så sugen på att köra moppe i det här vädret, det regnar inte men det är kallt som fasen .S

Skoltrött andra dagen?

Shit, nej nu måste jag bli bättre på att uppdatera, känns som att jag inte gjort det på evigheter.

Skolan har börjat, kanske mer trist än vad jag väntat mig, är rätt skoltrött men jag hoppas det går över.
I går fick jag värsta chocken när jag kom till skolan.
Våran mentor hade sagt att vi skulle gå på dom vanliga lektionerna men att vi inte skulle göra speciellt mkt, jo tjenare.
"Jag hade tänkt att dela ut matteböckerna nu, sen ska ni få planeringen för året och så ska vi gå igenom kriterierna för matte A"
Ehh, jaha? där sitter vi som frågetecken, ska vi inte lära känna varandra?
"Sen kan ni ju slå upp matteböckerna och börja räkna så vi kommer igång såhär efter sommarlovet"
WOOOT?! Vi hade ju inte ens lärt känna varandra i klassen, och alla andra linjer börjar med sitt schema på torsdag.

Inte så att man har klassdagar dom 3 första dagarna så alla lär känna alla. Nejdå, vi ska börja på en gång, vi skiter i om ni kan varandras namn.
Aja, vi fick böckerna och skåpen idag ialla fall, hur skönt som helst, för nu slipper jag konka runt på min tunga väska med alla grejer.

Jag är jättetrött också så jag är på lite dåligt humör, hade tänkt sova ett litet tag bara annars kommer jag inte orka imorgon med tanke på att vi har vanliga lektioner.

Uppdaterar mer under dagen, det kan ni räkna med ;)

Snygg för att plugga?

Jag borde inte sitta här egentligen, det svider under ögonlocken och jag håller seriöst på att somna, upptäckte nu att jag glömt min laddare hemma hos Daniel, så nu är den dödensdöd, inga batterier kvar överhuvudtaget.

Angående bilderna jag skulle lägga ut på mina kläder, håll ut, min systers kamera dog när jag skulle lägga in dom på datorn, men dom kommer!
Börjar tidigt som tusan imorgon, 8.10, har aldrig nånsin börjat så tidigt, vi började alltid 8.20 på pitholm. Okej, 10 mins hit eller dit, men ändå, man kan snooza 10 min längre ;)

Nej, usch och fy för att stiga upp på morgonen, speciellt nu ibörjan då man måst vara lite "snygg" ialla fall ha rent hår, jag som sminkade mig kanske 10 ggr totalt i 9an, MAX.
Ojojoj, men ibörjan kan man orka sminka sig, för då pluggar man inte. Mitt motto är:
Orka vara snygg för att plugga..

Men ändå, innerst inne, håller ni inte med?
Tänk så skönt att gå upp en halvtimma innan skolan börjar, käka lite frukost, borsta gaddarna och sen brumma iväg på moppen. Förstår mig inte på folk som kliver upp halv 6 på morgonen för att sminka sig och fixa håret, vafan, sätt upp håret i en knorr och låt huden få se dagsljus nån gång.

Nej, lite härligt luffar-stil ska man ha, mjukisbrallor och en skön kofta, det är livet.


I grova drag, men ungefär så här ;)

Onödig rubrik

hejhej, hemma från skolan, för ett tag sen dock, men jag har gjort annat till nu..
Klassen verkade då trevlig, typ 19 brudar och 7 killar, eller nått sånt, vet inte precis.

menmen, nu ska jag ta och kila, måste in på coop och köpa skrivblock.

i've got a butterfly inside

Godmorgon!
Fjärilarna flyger omkring som tokar inuti min mage, har inte varit så här nervös på länge. Tur som är så ska jag och Camilla träffas innan och gå in tsm, hade inte klarat det annars. Stackars , Daniel som börjar en timme efter mig, han måste gå dit själv och han känner verkligen ingen.

Aja, nog från mig, jag måste fara nu, ska möta upp Camilla kvart i.

Ha en bra dag!

Time to sleep

Just ja, kom på att jag lovat att lägga ut nå bilder från shoppingen, men det får bli imorgon, har varit på kräftskiva ikväll så jag har inte haft tid.

Men nu måste jag sova, skola imorgon, det känns så hemskt, fast jag vet ingen som börjar så sent som vi gör, de flesta började förra veckan..

Men men, för er som fortfarande är vakna, sov så gott!

Schema NV1A

Nu har jag äntligen fått mitt schema, och jag har äntligen fått veta vilken klass jag ska gå med, NV1A, najs..
Jag känner INGEN i den klassen förutom två, som gick i min tidigare klass.
Hade velat gå med en tjej som hamnade i B-klassen, men icke sa nicke, så nu är jag fett nervös för att se vem alla är.

Här är mitt schema iaf:




Klicka för större bild
Tycker jag fick bra schema, slutar tidigt och så har jag inte värst långa lektioner. (på miniatyren syns tiderna bättre)

Catfight

Hejhej, här sitter jag än en gång på min laptop och skriver...

Shoppingen i Umeå gick jättebra, köpte kläder för ungefär 1800, och massor av det var fynd.
Jag köpte 4 "koftor" varav två var stickade, massa med mys till hösten! Sen köpte jag även en väska på rea för 125spänn och ett par sneakers på rea för 225:-, bilder på allt lägger jag ut sen, orkar inte ta kort på det nu, +att jag behöver min systers kamera eftersom min egen är omöjlig att ta spegel-kort med. aja, det får bli imorgon.

Camilla köpte MIN drömväska igår, en stor skinnväska med breda "handtag", har velat ha en sån hur länge som helst, och sen när vi går in på Bianco footwear så hittade Camilla den före mig. Vi har nämligen kommit på ett nytt system när vi går på stan eftersom vi har nästan exakt samma stil. Den som först hittar det, får köpa det. Fett störande, men hon har lovat mig att jag ska få låna den nån gång, och om hon nån gång blir less på den ska jag få köpa den.

Rätt fånigt kanske ni tycker, men vi fastnar för samma kläder hela tiden, så då har det som blivit så av sig själv.

EX:
"jag och Camilla går in i en butik"
Jag- DEN SKA JAG HA! (pekar på nått plagg och springer mot det)
Camilla- Nej, den ville ju jag ha, jag såg den före dig! (springer och tränger sig fram framför mig)
Jag- Nej, jag såg den först!
Camilla- Nej, men jag såg den igenom föstret!
Jag- Men jag sa det först!

Osv, vi kan hålla på i evigheter, precis som små barn är vi. Usch, konstigt att vi står ut med varandra, vi måste ha sett rätt roliga ut i andras ögon, som att vi bråkar på riktigt, men vi skrattar alltid åt det efteråt som tur är.

Nu är min pojke less på att jag sitter och bloggar, så jag lär väl vara social nu :P
Vi ska snart på bio med hela gänget, 8 st blir vi, så jag lär väl klä på mig också.
Ha en trevlig kväll, det ska iaf jag!

I don't do mornings

hejhej, tänkte snabb-blogga lite innan jag far.

Tro det eller ej, Caroline var uppe kvart över 6! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle orka upp, men ojojoj... Hade till och med mardrömmar om att jag skulle försova mig, vaknade i panik kring 5 nångång "JÄVLAR JAG HAR FÖRSOVIT MIG" började ta på mig tröjan, sen insåg jag att det var kl 6 jag skulle upp, inte 5.. Jag är helt virrig när jag är nyvaken.
En gång när jag låg och pluggade i sängen råkade jag somna i boken, rätt som det var ringde daniel på min mobil, då såg jag på min vägg-klocka att klockan var 10:
-Daniel, jag hinner inte prata nu, jag måste ju göra mig färdig!
- Va?
- Ja, jag måste göra mig fördig, jag ska på skolan!
- Men Carro.....
- Inte nu, jag måste göra mig fördig, jag ringer dig sen!
- Carro klockan är 10 på kvällen!


Ehm, ja, som sagt, virrhöna. Det är inte enda gången det har hänt heller..

Aja, Sandras mamma kommer och hämtar mig om några minuter, så jag ska ta och borsta tänderna. Ha en trevlig dag, det ska jag ha iaf!

Shopping

hejhej, sitter här på min "nya" laptop som jag fick/fick låna av pappa. Funkar fett bra att sitta och blogga i sängen med, nu kan ni bereda er på mer uppdatering ;)

Imorgonbitti ska jag, Anna, Camilla och Sandra fara till umeå och shoppa. Ska upp om ca 6,5 h så jag ska gå och lägga mig nu, därför får ni nöja er med det här korta inlägget.

Sov så gott och ha en trevlig morgondag!

Soo super sexy..

Sitter här och kikar lite på tradera, men dom enda kläder som säljs är typ "Super sexy jeans" i strl xxxs och lägre skurna än normalt. Det värsta av allt är att folk faktiskt lägger bud på såna kläder?
Nej, då tittar jag hellre på killkläder, typ koftor och liknande, finns jättemkt snyggt faktiskt


tror jag ska köpa den här faktiskt, mena, den blir perfekt nu till vintern, varm och skön! -.-'


Nej, suck, jag håller mig till mina killkoftor från h&m...

Idag har jag varit med Anna, Camilla kom också förbi lite senare. Annas föräldrar bjöd oss på middag, hamburgare med potatisklyftor, och jag måste säga att det var dom godaste potatisklyftor jag nånsin ätit, med skalet kvar och vitlökssmak, mums.
Innan vi åt gick vi till konsum och köpte glass och nougatsås, så det åt vi också.

Kvällen = matupplevelse

eller nånting sånt, för allt jag åt var jättegott.
Nu ska jag väl gå och umgås med min pojkvän som håller på att dö av uttråkning, synd om stackarn, måste kanske ge honom nånting att äta..

Ha en god natt!( för kvällen är väl slut nu?)




Film: Into the wild

Vi såg världens bästa film igår, Into the wild




Jag ger filmen 5/5 djungelvrål för den oerhört gripande handlingen och de bra skådespelarna.

"Into the Wild är den sanna historien om Christopher McCandless, en toppstudent på Emory University i Atlanta. Efter avslutad utbildning skänker han bort alla sina besparingar till välgörenhet och liftar till Alaska där han bosätter sig mitt i vildmarken."
Den är även baserad på en verklig händelse.
SE DEN!


Jordgubbar och skalbaggar...

Hej och hallå!
Sitter här med min pojkvän och är överlycklig, gissa varför!?
JAG SKA INTE JOBBA NÅ MER!
Fatta skönt! Har gått och tänkt hela dagen idag: Åhh, tänk, det här är mina sista timmar för i sommar!
Just ja, och när jag väl hade slutat så ringde mamma och frågade ifall vi ville ha grillat, kan det bli bättre?!
Förlåt för dissen älskling, är överlycklig med dig också ;)

Så nu är jag jobbfri och magen är full av grillat....Bästa dagen ever ;)

Jag, Anna och Camilla ska fara till umeå och shoppa på fredag, måste nämligen fylla upp min garderob nu till hösten/vintern, lite koftor, jeans och annat. Piteå har inga kläder, och när dom väl får in nya så går alla runt med samma, gåode trist, så jag hoppas man hittar nånting unikt ;O

Jå, måste berätta om idag när jag Issan och Elsa (systrar) plockade jordgubbar i landet.. Iaf så står jag där och rotar i buskarna och hippsvipps kommer världens största skalbagge krypande!! Den var hur stor som helst, och i panik häller vi ur jordgubbarna ur bunken och fångar den, fråga mig inte varför, men jag skulle visa mamma och Daniel...
Mammas reaktion var roligast att se, tänk framför er en gravid tjockis som springer med armarna i luften och hoppar över en jordhög, tur att inte grannarna ser in genom häcken säger jag bara...
Kolla på äcklet som jag sen slängde långt som fasen ut i skogen.

Nu ska nog jag och min tjockis se film, mamma hade chips så vi blev rätt sugna på det också ;)

Ha en trevlig kväll!

Arrrggghh...

Jobbet gick bra, blablabla... har faktiskt inget vettigt att skriva om just nu, tankarna står stilla, vilket är ganska skönt, men jag hoppas ändå hjärnan startar innan skolan gör det..
Min chef försökte få mig att jobba nästa vecka, vilket är den ENDA veckan den här sommaren som jag tog ledigt. Jag har jobbat sen skolan slutade, så jag tycker faktiskt att jag förtjänar en veckas ledighet, sa faktiskt till henne innan sommaren att jag ville vara ledig 2-3 veckor..
Ialla fall, hippsvipps började hon babbla om att jag skulle jobba på måndag:

- Bara nån timme under lunchtid
- Ehh, va!? Men jag är ju ledig?
- Ja, men det blir bara under lunch på måndag och nån timme på tisdag..
- VA!? NEJ! Det är min enda lediga vecka under hela jäkla sommaren, jag ska INTE jobba, du får ringa nån annan!


Åhhh, ville bara sticka kniven i henne då (jag hade självklart inte tänkt göra det för er som inte förstår er på ironi) Men jag blev så jääkla arg, här har jag ställt upp på henne och jobbat hela den här veckan (skulle egentligen varit ledig den här veckan också) 10 h vissa dagar också, och sen säger hon att jag ska jobba när jag Äntligen har fått ledigt... Fyyyfan...

Förlåt, men jag blev bara så arg, visste inte vad jag skulle ta mig till.. Hon kom ialla fall fram till mig några minuter efteråt och sa att jag inte behövde jobba eftersom jag skulle jobba hela helgen... Tur för henne...
För er som inte är så insatta kanske inte det här är en så stor grej att bli arg över "du får ju pengar för det", jo jag vet, men ni vet inte hur hon har utnytjat mig som arbetskraft det här året..
Jag måste bli bättre på att säga nej...

Nu ska jag fara in till stan , jag och Daniel ska hyra film, sen ska vi sova in hans lägenhet..

Ha en trevlig fredagkväll!

Jag lever :O

Känns som att jag inte har skrivit på evigheter, men Daniel har flyttat upp så jag ägnar all min tid med honom (eller aa, jag jobbar också)

Har egentligen inte tid att skriva nu heller, vi ska in till stan och köpa en rullgardin, fanns nämligen ingen sådan i lägenheten så det är väldigt ljust när man ska sova

Hade tänkt duscha innan vi far, men vi har inget vatten överhuvudtaget så jag lär duscha hos Daniel.
Börjar jobba klockan 4, så jag måste nog fara nu..

Uppdaterar lite senare, ha en bra dag!

Nyklippt och fin

Har tagit mig modet att klippa mig, trots att jag inte hade någon aning om vad jag skulle göra.

- Hur vill du ha det?
- Ehh, jaa, joo, jag vill ha kvar längden och klippa min lugg kortare..
- Okej!

Tur att jag alltid klipper mig hos samma frissa, det är bara henne jag blivit nöjd hos, 4 ggr i rad har jag klippt mig hos henne, och blivit nöjd kund varje gång. Inte illa faktiskt ;)
Mia heter hon och jobbar på PAUS / PULS, och det bästa av allt, jag får 15% rabatt när jag klipper mig, den ni ;)

Så, jag kanske ska förklara hur det ser ut: Jo, jag klippte sne-lugg, ungefär som jag haft tidigare, och sen så klippte jag upp det lite grann och toppade igenom hela håret. Såå, ingen stor förändring, men trivs så bra i den här frillan.
Nu återstår bara färgen, ingenaning vad jag vill ha, dock så kom slingorna jag gjorde för x-antal månader sen fram, så det blev rätt fint ändå, jag kanske bara ska låta det vara så här? Vi får se.

åhh, älskar när man är nyklippt, det är så mjukt och skönt, nån som håller med?

Nej, nu ska jag ta och byta kläder, sitter här i jobbarkläderna.
Just ja, Daniel kommer ju ikväll, så jag måste städa mitt rum också, det är inte så fint där just nu...

Nu ska jag äta nånting, ha en trevlig kväll!

Typiskt..

Dom hade inga tider nu på morgonen, inga på eftermiddagen heller, eller aa, fick en tid 14.45, så vi får se om det passar chefen, tror dock det är lite tidigt, vi har rätt mycket folk vid den tiden... Menmen, annars får jag ringa och avboka..

Faaan, jag kunde ha sovit längre, börjar om en timme!

Nämen titta!

Carro är uppe !
Det trodde ni inte va!? Här sitter jag, nyduschad, sminkad och påklädd klockan kvart över 8 på morgonen! Steg faktiskt upp kvart över 7, men klar är jag iaf!

Ringde till vårdcentralen prick 8, eller nån minut före också, men då hade dom stängt.
Fick en uppringningstid 25 över, fattar inte varför så sent, men jaja nån annan var väl snabbare.
Jag hoppas jag får tid typ kvart i 9, annars hinner jag inte, isåfall ska jag fråga om dom har tid kring 3, och gå från jobbet då.

Min chef kan väl inte säga nej till att jag måste träffa en läkare? Man måste väl kunna sjukskriva sig?
Hade tänkt smita ifrån 2 minuter också för att boka en klipptid, men det lär väl aldrig hända, frissan är dock 10m bort, så det borde ju gå fort... Kan säga att jag ska gå och kissa, och istället boka klipptid, gud vad smart!

Jag kommer vara sjukt trött ikväll, hoppas jag inte börjar tidigt imorgon, skulle vara skönt att få sova ut lite, i alla fall till 10.

Nej, om jag ska ta och byta byxor, måste ha mina jobb-byxor på mig nämligen...
Men ni får ha en bra dag !

Morgonmänniska ?

Dåså, min dagliga uppdatering gick ju bra... Bloggade ingenting igår om jag minns rätt?

Ialla fall, jobbade igår, 9 h, 30 min rast... kuuul, jag hade något ont i fötterna när jag kom hem, speciellt i min stackars stortå.
Just ja, på tal om den, skulle ha farit in till vårdcentralen och kollat upp den, men seg som jag är ringde jag inte först 9 på morgonen, och då fanns det bara tid kring 2. Typiskt, jobbade ju då..

Skulle gå upp tidigt idag istället och ringa var det tänkt. Ställde klockan på 7, för jag skulle ringa dit klockan 8.
Och vad skulle jag då göra i en timme frågar ni.. Jo, jag var ju tvungen att göra mig färdig inför jobbet, eftersom jag började 9.30 skulle jag inte ha tid att först fara till vårdcentralen sen hem och göra mig färdig och sen till jobbet, ja ni fattar.
Jag är en riktigt morgontrött jäkel som hellre ligger kvar en halvtimme extra, eller helst inte går upp alls så tidigt på mornarna, så vad gjorde jag då? Gick jag upp eller låg jag kvar? (det var 19º i huset så jag vägrade gå upp från mitt varma bo)

Min tå ser alltså rent förjävlig ut om jag får säga det själv, ska ta mig i kragen imorgon och pallra mig upp!

Nu ska jag ta och byta kläder, sitter fortfarande i jobbarkläderna, så jag fryser rätt mycket.. Blir mjukisar och en tjocktröja som vanligt ;)


Ha en trevlig kväll!

Hemma

Äntligen hemma efter att ha jobbat hela dagen, eller okej, jag började 3.
Den här dagen var faktiskt rätt annorlunda, jag har fått lära upp en ny tjej på jobbet. Känns rätt kul faktiskt, vet inte alls hur gammal hon är, men runt 20. Så jag känner mig som en liten plutt..
Nejdå, men kul att hon anställer ny personal, med tanke på att, ialla fall jag och en till tjej, inte kommer jobba så värst mycket nu när skolan börjar.
Jag kommer nog jobba varannan helg eller något sådant, för jag vill lära känna min nya klass och komma igång med allt innan jag börjar jobba.
Kommer min chef aldrig gå med på, men som sagt, för mig går skolan före jobbet, så isåfall kommer jag söka jobb nån annan stans, kanske på cafét ovanför ;) hahaha, nej skulle aldrig hända...
Men med tanke på att jag jobbat nästan ett år på café, måste man ju ganska lätt kunna få jobb på liknande ställen. Jag har kassavana, jag är väl lite halft barista, van med kunder och stress, men vad vet jag...

Nu ska jag ialla fall ta och packa, tryckte nyss i mig en pizzabit och en fanta, så nu är jag redo att fara till mammsen.
Just ja, måste ringa vårdcentralen (stammisvarning än en gång) på grund av min tå, har haft nageltrång för typ 3 veckor sen, och nu ser min tå inte bra ut, infekterad typ.. Ringde dit idag, men då hade dom inga tider.. lär gå upp typ 9 imorrn och ringa...
Jaja, ha en trevlig kväll!

Dagens outfit....



Tänkte köra en dagens/månadens/sommarens outfit, för så här ser jag nämligen ut när jag jobbar, eller aa, jag har håret i en knorr också, men det är så blött nu så jag sätter upp det sen.
Ialla fall, jag har ju jobbat i det här i stort sett hela sommaren så här är min outfit...

Tröja        - Wayne's Coffee
Linne       - JC
Mjukisar  - Veromoda

Nån roligare outfit kommer ni nog sällan se här i bloggen, så nöj er ;)

Som aldrig förr

Jag tror aldrig jag duschat så snabbt i hela mitt liv.. Eftersom vi eldar i panna så har vi inget varmvatten ifall vi inte eldar. Hoppas ni försår, men ialla fall, vattentemperaturen stod på 40º, vilket innebär att det snart inte finns nå varmvatten kvar.
Jag hoppade in i duschen och skyndade mig som aldrig förr, hatar nämligen kallt vatten, måste ha det varmt.
Tog kanske 3 min, och jag kan meddela att jag aldrig duschar snabbare än 10min i vanliga fall om jag skyndar mig.
Gud så tjorvig jag är nu...

Sitter ialla fall här och huttrar nu, kallt som tusan är det ute. Och vi som nyss hade fått sommar, snart är det vinter...
Funderar på att börja blåsa håret, så det blir torrt nån gång...

Shower baby

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, börjar jobba klockan 3, egentligen 4, men då ringde Julia och frågade om jag kunde börja tidigare. Men it gör det nå:)

Så duschen nästa, !

Snott lite bilder ;)


3 snygga brudar innan PDOL fredag. Camilla, jag och Linnea

Jag och Linnea

Jag och Camilla (Inte charmig bild men vafan...)

Bilderna snodde jag av Linnea ;)

Hårproblem

Jag tänkte gå upp tidigt idag, kring 9 ungefär. Tanken var att jag skulle fara in till stan vid 10 och boka in en klipptid hos drop-in frisören. Men jag får göra det imorgon istället, för när klockan var runt 10 låg jag länge och kollade på klockan innan jag bestämde mig för att fortsätta sova.
Börjar dock 9 imorgon, men jag ska fråga min chef ifall jag får gå iväg en snabbis för att boka klipptiden. Jag slutar kring 4, så om det går att få en tid då.
Vet dock inte hur jag vill klippa mig, vill ha kvar längden men samtidigt få en snygg frilla, lite frän sådär. Luggen har jag dock mest bekymmer med, vetefasen hur jag vill ha den.


Jag vill ha luggen typ såhär (1) och frillan typ såhär (2) fast nu har jag längre...
          
Fast samtidigt vill jag ha det såhär, fast längre....


Såhär vill jag också ha det (såhär såg det ut innan frissan klippte av mig hela håret....)

Ni förstår att jag har ångest, men nu har ni i alla fall sett mig brunett, svarthårig och blond....
Gud, det har jag inte ens tänkt på, jag har varit blond:O Tycker dock det var en ganska fin blondfärg om jag får säga det själv :)

Vad tycker ni ?
Hur ska jag klippa det? vad ska jag satsa påför färg, ska jag färga det lite mörkare, eller göra ljusare slingor?
Jag är i stort behov av hjälp ...

Helvetet har kommit

Jag syftar på mörkret... Som dom som läst  min blogg tidigare vet så är jag lite mörkrädd av mig, läs här.

Igår när jag skulle hem från Anna, fick jag panik. Jag öppnade ytterdörren och såg att det var kolsvart ute. Åhnej, nu börjar det igen... Jag sprang fram till moppen, skyndade mig att slänga i väskan, kickade igång moppen (eftersom el-starten inte funkar speciellt bra) och gasade ut i full fart på vägen, slog på helljuset och andades ut, 1a svåra biten avklarad.

När jag började närma mig vårat hus så såg jag en bil bakom mig, som även den blinkade in mot vårat kvarter. Nej, tänkte jag, "den" förföljer mig! Så jag gasade på och svängde in fort som tusan på våran infart och stängde av moppen (för att "den" inte skulle hinna se vars jag bodde) Låste moppen och sprang upp på verandan, no shit, dörren var låst, och det tar ca 20 sek att låsa upp den. Paniken spred sig i kroppen, "tänk om nån kommer!"

Väl inne kunde jag äntligen andas ut. Jag levde fortfarande.....


Retro Carro


Jag körde lite retro i fredags, de snygga bågarna är Stinas ;)


Heey

Om det är okej för alla så kommer jag inte uppdatera nånting idag, känner mig så frusen, ska nog bara ligga i soffan och ta det lugnt.
Men kom tillbaka imorgon för då kommer det fler inlägg!


Ha en trevlig kväll.

Jobbjobb

Shit, mitt hår är fortfarande blött, lovar att min chef kommer bli skitsur på mig, det är alltid en massa tjat från henne om mitt hår...

Nu måste jag fara, ha en bra dag igen !

NEJ!

Jag har ingen hårfön! Den har dom tagit med sig till Umeå !
Och jag ska vara på jobbet om en halvtimme :S Måste ställa mig och headbanga lite.
Önska mig lycka till att få mitt "långa" hår torrt på en halvtimme..


Ha en bra dag !

Less

Börjar bli fruktansvärt less på min äckligt rosa design nu alltså, jag är inte ens speciellt rosa av mig?
Skulle jag se min blogg i nån annans ögon skulle reaktionen bli följande "Åhhnej, en annan jäkla fjortisbloggare"
Jag vet inte, men det är liksom inte jag?
Gillar rosa, för att det är en läcker färg, men skulle hellre ha lite rosa, och mkt av någon annan färg. Måste börja pyssla lite.
Ska hjälpa Stina med hennes header också, men Stina, du får komma hit nån dag, lättare för mig att veta vad du vill ha då ;)

Aja, ska hoppa in i duschen nu, börjar jobba klockan 4.

Magnus Uggla

Sitter här och poppar Magnus Uggla för mig själv. Åhh, lyssnat på han sen jag var plutt så jag kan dom flesta gamla låtarna. Vet inte varför jag diggar honom, men lyssna bara på hans låtar, man blir så taggad!


Bäst på PDOL förövrigt!

PAAAARTY :D

Kladdmuffins

Hejhej, tänkte lägga ut lite bilder från gårdagen.

Jag köpte en skitfrän väckarklocka på Ur & Penn, 100 kr på rean.

Den är skitcool, för det är som en spegel, och så är det siffror på spegeln, svårt att förklara. (Ni ser det underbart braiga vädret som vi hade igår som bakgrund i klockan) Just ja, sen om man trycker på en knapp så lyser siffrorna blått;) Jag låter som ett barn, men den var bara för frän.


Vi bakade då som sagt kladdkaka. Men vi ville göra dom lite "pimpade", så därför gjorde vi dom i muffinsformar, och tryckte ner marshmallows i formarna.

Så här blev det ;)


Kolla vad dom sväller! Måste verkligen rekommendera att göra detta hemma! Massa gott!

Tänkte vara snäll och bjussa på receptet också

Carro och Camillas kladdmuffins


Ugn: 175º (he på den först)

100 g   smält margarin
2           ägg
2,5 dl   socker
1,5 dl   vetemjöl
3 msk  kakao
1 tsk    vaniljsocker
x-antal små marshmallows

Smält smöret.
Vispa ägg och socker poröst.
Rör ner smöret.
Blanda i mjöl, kakao och vaniljsocker.
Häll ner smeten i muffinsformar (glöm inte "bullformspapper" annars fastnar det)
tryck ner ca. 6 marshmallows i varje form, kom ihåg att dom måste vara under smeten annars bränns dom.

Klart! In i ugnen i ca, ja, jag vet inte hur länge vi hade i dom, men gå på känn, sisådär +10min. Man ser när dom är klara xD

Smakliga..... kladdmuffins !

Dålig uppdatering

Förlåt, men jag gör en massa på dagarna så jag har inte "tid" att blogga. + att åskan gick halva dagen, så jag vågade inte ha datorn på.

Jag och Camilla bakade kladdkaka idag, men inte vilka som helst utan vi hällde smeten i kakformar och hällde i mashmallows, fatta gott det blev. När vi var klara med bakandet kom Stina, lagom i tid till att äta upp våra "bullar". Jaja, vi orkade ändå inte mer än 4 var, så det blev några över till henne. Sen kom Ida också för att se SATC, hon gillade också våra bullar! Camilla, vi är BÄST!
Iallafall, vi satt där och hade det mysigt i soffan, såg SATC och åt slisk. Riktigt mysigt, Anna, bli frisk snart din lilla gris så du kan komma och mysa med oss.
Funderar även på att fara till Lulekalaset med Stina, hon har ingen att gå med och hon vill så gärna se Lars Winnerbäck. Tänkte att jag skulle vara snäll och offra mig lite, med tanke på att jag ändå träffar henne så sällan. Stockholmarn...

Nu ska jag prata  med min älskling i telefon, sov så gott allesammans, ses imorrn! (Idag med andra ord)

RSS 2.0