Bistra tider

Funderar lite på att lägga ner denna blogg och starta på nytt. Kommer givetvis ha kvar denna men när jag listat ut ett nytt namn på nya bloggen så kör jag på den istället!

ses!


Helgen

Har jobbat hela helgen känns det som. KappAhl hela dagen i fredags och efter det fotade jag studentfesten på 1906. Gick hem runt 3, köpte en hamburgare och sen somnade jag direkt jag kom hem. Mådde som jag förtjänade morgonen efter om man säger så. 

Igår gjorde jag absolut ingenting fram till klockan två då jag for på loppis och käkade lunch. For hem till min far och åt middag med min syster och sen blev det jobb på havsbadet. Fotade ett företagsjubileum hela kvällen och det tog lite mer tid än vad jag, och de som anställde mig, beräknat. Skulle vara klar 21.00/21.30 men jag kom därifrån efter 23. Tanken var att jag skulle fota på Challenge sen men jag fick nackspärr och var så sjukt trött så jag slutade ut det. 


DJ CARROW IN THA HOUSE JAOOO

1 juni - ett år med en underbar kille

Förra fredagen hade jag och Richard ettårsdag. Jobbade hela dagen men Richard kom in och gav mig en present på jobbet. En sån här namn-mugg med namnet Bengt så nu blir jag kallad Bengan på jobbet, haha. När jag kom hem bjöd han mig på middag på Challenge. Det var sjukt god mat och vi hade jättemysigt! 

Vi tog ett glas vin när vi kom hem och sen gick vi på fest följt av utgång på 1906.
Hade en underbar kväll och jag kan inte fatta att jag har en sån sjukt underbar pojkvän.
Du gör mitt liv perfekt! Älskar dig, Richard! ♥


..

sova själv äger, wihooo...........

1 år sedan

Saknar min klass hur mycket som helst nu när man ser alla andra tar studenten, hittade min studentmössa i mina lådor och var tvungen att testa den.

RSS 2.0