Hey

Försöker packa men det går inte speciellt bra. Vad ska man ta med sig? Kommer shoppa en massa i Sevilla så man vill ju inte ta med sig för mycket heller.

Nej, nu är det middag sen kommer min älskling Anna hit och ska få vara min pack-bitch.

España på måndag!

Ska fara och jobba för första gången på Adana ikväll så jag sitter och försöker plugga in alla maträtter och vad dom innehåller.

Har städat ur lägenheten idag, det enda som är kvar är att dammsuga och skura men det gör jag imorgon. Borde egentligen börja packa lite smått eftersom vi far till Spanien måndagmorgon och jag har grymt mycket saker som jag ska hinna göra imorgon.

2 Dagar kvar!

Fredag i korta drag

Nu är jag hemkommen från en partynatt i Luleå.
Kvällen började med en stripsmeny på max och sen gick vi på Cleo när det öppnade. Vi kan ju säga att det är rätt stor skillnad mellan Piteå och Luleås uteliv, det var fullsatt redan klockan tolv. Svepte några drinkar och blev bjuden på cider, sen spelade Timbuktu som jag även fick hälsa på lite senare när cleo stängde. Sov, vaknade, gick på marknad i Luleå sen for vi hem och gick på loppis. Har tyvärr inga bilder att bjuda på eftersom jag enbart hade klänning på mig så kameran fick inte plats nånstans.

En kort sammanfattning av kvällen och nu ska jag sova nån timme så jag orkar med kvällen.

Plugg

Har nyss kommit hem från en snabbis på stan. Vi fick sluta två timmar tidigare så jag passade på att slinka in och fixa lite grejer.

Idag blir det en pluggkväll. Min favortit Anna kommer hit och vi ska plugga stjärtarna av oss. Måste städa ihop lite annars kommer vi inte få plats att sitta någonstans.

Nu är det fest!


Allt blir så mycket roligare med glasflaska!

Burn

Har varit ute på en löprunda. Kan man förresten träna när man äter penicillin?
Skitsamma. Stjärten känns fastare, benen hyvlade och förhoppningsvis får jag till det resultat jag sökte.

Nu ska jag slänga mig i duschen, äta nånting och sen ska jag visa lägenheten för den tjej som flyttar in nästa vecka.

Jag kan inte sova


Det blir bara bättre och bättre!

Vädret i Sevilla nästa vecka, usch vad jag längtar!



Sjuuuk

Har nyss avverkat 2 timmar på vårdcentralen. 10 minuter hos läkaren och 10 minuter för prover, resterande tid satt jag och väntade. Tog prover för både halsfluss och körtelfeber men jag ingenting av det. Svulllna lymfkörtlar tydligen och ingenting annat. Konstigt då att man haft ont i halsen och feber i en vecka. Han skrev ut penicillin åt mig i alla fall och det blir min andra kur på mindre än en vecka. Bara jag blir frisk till vi ska till Spanien så är jag nöjd.

Nu är jag hungrig som en häst, har inte fått i mig nån mat i dag förutom lite yoghurt och sommarkaka.

So far so good

Hoppas vädergudarna håller vädret så här perfekt.


SPANIEN OM 8 DAGAR!!!


Mys på södra hamn igårkväll


Jag har utslag på armen

Vaknade för inte så längesen och hade panik över att jag sovit bort hela dagen. Tror dock det är febern som spökar. Har hunnit trycka i mig lite frukost och ska snart fara och hämta min syster på nån konfirmationsgrej. 

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, funderar på att baka en sommarkaka. Det skulle vara gott! 

Melon

Jag sitter och äter meloner med socker på. Tillåtet att misstolkas. Sitter och inväntar att klockan ska bli tolv så jag kan ta mitt pencillin, jag är uttråkad, trött och ingenting bra går på tv.

Torsdag

Den här dagen har varit otroligt bra. Vaknade och det var underbart väder ute, tog en dusch och cyklade in till stan. Gick på anställningsintervju som gick hur bra som helst, hoppas jag i alla fall. Hon tyckte att jag skulle börja provjobba nästa lördag så jag kommer in i det. Så nu är jag hur lycklig som helst, förhoppningsvis går det bra att provjobba så jag får jobba hela sommaren. Skulle vara underbart med lite pengar så jag kanske kan fara utomlands till hösten.

Efter intervjun köpte jag en mjukglass och satt mig i solen och njöt av vädret. Köpte kycklig på ica och cyklade hem lite för fort för min egen hälsa, för efter jag gjort klart salladen var jag tvungen att gå och lägga mig för att jag höll på att svimma. Sov i tre timmar sen har jag gjort absolut ingenting vettigt resten av dagen.


vinden vänder

Jag är en lycklig tjej just nu, nu kanske den här sommaren blir värd att uppleva trots allt!


Onsdag och 12 dagar kvar till Spanien

Sitter på spanskalektion och skriver ett arbete om Antoni Gaudi, arkitekten. Tangentbordet fungerar inte som det ska dock.

Det är fruktansvärt varmt ute och jag har byxor på mig. Så fort vi slutar ska jag hem och byta kläder, sen ska jag lägga mig ute i solen och bli brun, för enligt vissa så är man tydligen blek.

Godnatt

Jag är rastlös.

Har precis fixat så jag kan se tv i mitt rum så jag har lite att göra i alla fall. Funderar på att städa ihop lite här inne dock, ser ut som om jag bor i en cell. Borde verkligen försöka få tag i en billig soffa och ett tv-bord snarast.

Fattar inte ens varför jag skrev det här men jag har som sagt tråkigt.

Tisdag

Har varit ut på en kvällspromenad med min mor för nån timme sen. På vägen hem unnade vi oss en glass för att vi varit så duktiga.

Nu ska jag plugga lite, sen tror jag det blir en tidig kväll.



Sadgirl_

Jag har feber, ont i halsen, ont i huvudet, ont i ryggen, ont i magen och blåsor under fötterna.
Tror jag lägger mig och sover en timme.

Måndag

Har hunnit med en sväng på stan idag. Var in en snabbis på apoteket och köpte pencillin och allergitabletter, det senare känns som en bra grej att ha i väskan. Sen var tanken att vi skulle gå på kioskpiraten och köpa deras goda mjukglass men då hade maskinen gått sönder en timme tidigare. Vet inte vad jag ska tro om karma längre, känns som att jag blir straffad hela tiden, och så ond är jag väl ändå inte?

Just nu sitter jag vid köksbordet och äter kex. Ska nog slänga ut en filt på gräsmattan och lägga mig och läsa, känns mysigt. Måste hinna räkna lite matte också, nationella närmar sig med stormsteg och jag börjar få lite panik.

Jag har inga bilder att bjuda på just nu eftersom jag inte sitter vid min dator, däremot har jag blåsor under fötterna för att jag sprang runt i högklackat i lördags. Bara så ni vet.

Lördagens partybilder

Här kommer en jäkla massa bilder från igår!



Fredag

Dagen började med en bilresa till Luleå för att köpa förköp till den 28 maj. Hann även med en cola på Roasters uteservering och avnjuta en mjukglass i solen. For hem kring 7 och inhandlade en frisco på Max med Anna och Gustav sen begav vi oss till Pitsund för grillning.

Mitt i allt började det dock regna och vi tog allihopa skydd i min bil tills det slutat. När regnet än en gång kom tillbaka gav vi upp och for hem till Lilo och jag fick kika på deras nybyggda hus och titta på åskan. Egentligen är jag så fruktansvärt trött att jag inte vet vad jag skriver och jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp tidigt imorgon för att sola.

Godnatt

Torsdag

Jag orkar inte skriva vad jag gjort idag, men jag har haft väldigt trevligt i alla fall!

Godnatt

Onsdag

Det vankas festligheter både fredag och lördag och jag ser verkligen emot den här helgen. Imorgon hade jag tänkt lägga mig ute i solen, om den vill titta fram, och få lite färg. Ska man festa med Denice och Tina så jag lär ligga i med brännan om jag inte ska se ut som ett snömonster i jämförelse.

Nu ska jag sova, godnatt.

Tisdag

Har så mycket träningsvärk att det är jobbigt att ligga i soffan. Spelade volleyboll i nästan två timmar idag, så jag ser fram emot träningsvärken i överkroppen också.
Jag hade planerat en tidig kväll igår, men det blev lite senare än beräknat. Men vad gör det, sova kan man göra senare i livet det var värt att vara uppe.

Har nyss duschat och slängt i mig en riskaka. Nu ska jag lägga mig och plugga, kanske börjar läsa en ny bok också.


Kanske bara jag som tycker det här var roligt


Måndag

Nu har jag köpt lycka i form av glass, nötter och dricka. Så ja, lycka kan tydligen köpas för pengar.
Slänger mig i soffan nu och pluggar, har enorm träningsvärk så jag lär nog ligga där hela kvällen.



I behov av en ny soffa

Ska köpa mig en ny soffa, så nån dag i veckan ska jag ha soffprovardag och prova sitta i alla soffor jag kan hitta i Piteå. Den måste ha ett fluffigt hörn!


bah

Jag trodde det skulle vara lättare än vad det är...


Work it bitch

Jag är grymt stolt över mig själv, orkade springa konstant utan att stanna i hela 30 minuter! Tycker det är riktigt bra presterat av mig själv då jag inte har rört på fläsket sen i juli förra året. Men nu jävlar ska jag komma igång, träningskortet är redan betalt så jag måste gå dit för att inte slösa bort en massa pengar.

Bjuder inte på nån egobild ikväll, får bli nån annan gång. Godnatt!

Söndag

Jag har precis städat ihop lite i mitt rum och har tänkt slänga i en tvättmaskin sen fara ut och springa.
Vimmelbilderna är redigerade och ska skickas iväg så nu har jag kvällen fri och ska passa på att ägna den tiden till att plugga.

Önska mig lycka till med springandet, kommer orka fram till postlådan...

Sweet dreams honey

Nu ska jag bädda ner mig och läsa ut boken jag läser för tillfället sen ska jag sova.


Lördag

Nu är jag hemma efter en grym kväll på kalles. Jag luktar rök och vill duscha...


Min far och jag själv

Weeei

Kring elva ska jag dra mig mot kalles och se om jag kan få ihop lite bilder från kvällens hårdrockskväll. Har plockat fram kläderna som jag ska ha på mig ikväll och hoppas på riktigt med ös!

Nästa helg hoppas jag på att få med mig lite folk till Luleå och gå ut där, pentan känns inte precis lockande och jag tror på mer folk i Luleå. Problemet är bara hur man ska ta sig hem/övernatta och just nu ser det ut som bilen får utgöra sovplats.

Nu ska jag äta godis med mamma.

'

See ya there?


Det blev en kofta i alla fall


Den var cool och hängde där och ropade på mig, kunde inte låta bli.

Lördag

Godmorgon.

Det är härligt väder ute, och jag funderar på om jag ska fara ut och springa eller ta cykeln in till stan en sväng. Hittade en skitsnygg kofta igår som jag vill köpa, men det värsta är att alla kommer gå runt i den och därför vet jag inte om det är värt att köpa den. Tror jag ska spara pengarna tills vi far till Spanien istället och försöka hitta nånting där.

Nu ska jag måla naglarna inför ikväll, det är rocktema på Kalles och jag måste ju anpassa mig efter det.

Don't even read

Den här dagen har varit helt åt helvete, helt ärligt talat.
Jag tänker inte berätta varför, för jag är inte en sån person som delar mina tankar till vem som helst. Jag berundrar verkligen personer som vågar skriva och berätta om deras inre tankar, men det är för många som läser min blogg som jag inte vill ska veta nånting om mig. Jag tycker om att vara en svår person, jag trivs med att vara anonym inför nya människor, det är ingenting jag stör mig på för det är en del av min personlighet. Det ska mycket till innan jag berättar någonting som ligger mig nära hjärtat. Har alltid varit rädd att bli sårad, och jag har lyckats bli det allt för många gånger också, därför ska jag förbi svår.

Jag har träffat personer som fått mig att släppa garden på en gång, personer som jag känner är pålitliga från första sekund. Inte många, men det finns några speciella som jag verkligen kan vara mig själv med. Men jag ska börja vara försiktig även med det eftersom tillit är nånting som måste byggas upp, man kan inte slänga sig i någons armar och förvänta sig att denne tar emot när man inte ens lärt känna varandra.


Nu har jag delat med mig allt för mycket. Ska bädda ner mig i soffan nu och läsa en bok, godnatt.



Jag far till stan en snabbis


Då vet ni

Onsdag

Nu har jag inhandlat godis, som vanligt så var det helt fel när jag kom hem. Finns ingenting i påsen som jag är sugen på. Ska sluta köpa godis, bättre att köpa en chipspåse då vet man i alla fall vad man kan förvänta sig.

Lånade hem lite böcker igår, så ikväll ska jag nog lägga mig och läsa med min godispåse. Nu är det middag!

rubrik

Nu är biologin till på torsdag nästan bortgjord, skönt. Nu skulle jag kunna se en film, men jag är mer sugen på att läsa en bok, men jag har ingen på lager.

Ska gå och snyta mig i brist på annat att göra.

ÄR I AKUT BEHOV AV ETT HEM ÅT MIN KISSE!

http://publishme.se/33881/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Måste tyvärr sälja/ge bort min kissebäbis nu när jag flyttat hem eftersom min familj är allergisk.
Hon är helt underbart söt och lika liten som en kattunge. Älskar att ligga och mysa i knät och ska vara med precis överallt.

INTRESSERAD ELLER VET NÅN SOM ÄR DET!? RING MIG!!!!!
(Hon tycker inte om att vara ensam, så en kattkompis skulle vara bra)

Magknip

Det blev palt till middag, sen på det så slängde jag i mig en halv chipspåse så nu ligger jag här med magknip. Nu ska jag ta tag i pluggandet så jag får resten av kvällen fri till att göra nånting annat. Har ingen aning om vad, men jag kommer säkert på nånting.


Tisdag

Vad händer? Skapligt lite faktiskt. Vaknade nyss upp från en två timmar lång powernap och känner mig redan bättre. Huvudvärken har släppt och jag ska få i mig lite mat innan jag slänger mig i duschen. Kvällen är oplanerad, men jag har en massa plugg att göra så jag antar att det kommer ta upp all min tid.

Jag är sugen på mjukglass, bjud?

Är det måndag fortfarande?

Hur kommer det sig att jag ätit upp all gotta jag nyss var och köpte på ica?
Har nyss gjort klart en affisch åt kalles till på lördag, den blev inte jättebra men den duger. Jag blev sugen på att se en film, men det suger utan sällskap och jag äger ingen bra film att se heller. Kanske ska gå och lägga mig på en gång, måste hänga upp lite tvätt först.

Har jag sagt att jag har en söt syster?


Måndag

Ligger i soffan och funderar på vad jag ska hitta på fram tills dess att min lektion börjar. Dammsuga skulle kunna funka, men jag har ont i huvudet så vi får se.

Nu ska jag i alla fall borsta tänderna.


Jag känner mig busig idag

Mätt i magen

Har nyss kommit hem från födelsedagsmiddag. Det bjöds på grillad oxfilé och färsk potatissallad, och efterrätten satt fint i magen kan jag säga!


Jag far nu, okej ?


Det kan inte bli mer perfekt

Idag är verkligen en sån dag som inte borde få finnas. Hela helgen har varit åt helvete och jag tror jag håller på att bli sjuk, eller så är jag bakis, ingen aning. Skulle egentligen fara och hyra film men jag orkade inte, vilket jag ångrar nu såhär i efterhand. Förlåt att jag är negativ, men allt skiter sig.

Jag ska hälla i mig resten av mina popcorn, sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgondag. PEACE

........


Vad gör man när man vet precis vad man vill, men beslutet inte är ditt eget?

Jag hatar verkligen mig själv ibland..


-.-.-.-.-.-

Seriöst, jag ork it....

Bildregn

Valborgs gick väl som det gick. Kul hade jag i alla fall!
Kvällen började hemma hos Camilla där vi lagade mat och jag gjorde piggelin-drinkar. Hann inte vara där speciellt läge innan jag for in till stan och sa hej till partyflickorna hemma hos Denice. Efter det gick jag över till Richard där jag och Lina satt och drack medans Richard låg och sov. Efter hans uppvaknande traskade vi över på kalles där det bjöds på mycket folk och en blixt som inte ville samarbeta. Jag lyckades i alla fall få ihop rätt mycket bilder innan jag somnade hemma hos johan på hans bäddsoffa.







RSS 2.0