Åskväder

Tänkte skynda mig och blogga lite innan åskvädret nått oss, man hör mullret långt bort, men snart så är det här. Tänkte det var bäst att skynda sig hem när jag såg molnen.


Tro mig, ni hade också skyndat er om ni såg dom här när ni var och handlade på Dollarstores


Nu måste jag stänga av datorn tror jag, ska ta mig lite glass och sätta mig ute och titta på blixtarna, för visst är det mysigt när det åskar :D

...

Åhh, nej....
Inte ens solen skiner, det är jättemolningt, dålig dag dålig dag....

Goddag kanske man ska säga

Min "gå upp klockan 10 grej" funkade inte så bra kanske. MEN, jag blev ofrivilligt väckt klockan 9 av min chef.... ÅHH, vad arg jag blev alltså, man ringer väl ändå inte klockan 9 till nån som är ledig ? Tro mig, hon var inte den enda som ringde klockan 9. Nej, hemtelefonen ringde också. Jag vet inte hur folk tänker, men om nån inte svarar efter sisådär, 10 signaler, lägger man inte på då ? Nej, såklart inte, man fortsätter ringa femtioelva gånger extra, bara för att nån kanske svarar. Inte fasen hade jag tänkt gå upp och svara, jag sov ju? Sen kan man väl försöka ringa igen, om nån timme eller så, nejnejnej, det går inte heller, utan man ringer IGEN, direkt efter man lagt på, jag låg fortfarande och sov, kärring.... (det var en kvinna, kollade numret sen på hitta.se)

Jag blev så arg, jag som längtat efter att få vakna av mig själv eftersom jag varje dag annars blir väckt av skrikande ungar.

Så nu vet ni, man ringer inte till nån på hemtelefonen före klockan 10 på morgon eller efter klockan halv 10 på kvällarna. Då får man ringa på mobilen ist, även där efter klockan 10 på morgonen men desto senare på kvällarna. punkt slut.

Tack kära blogg för att jag får skriva av mig lite...

Nu ska jag väl ta och äta frukost, klä på mig och fara in till stan... min chef ville gå igenom schemat..

Hoppas ni har haft en bättre morgon än jag, vaknade definitivt på fel sida...


Kock-Carro

Nu mina damer, och damer (för jag antar att det bara är damer som läser min sketna blogg) ska Caroline laga mat!
Magen kurrar och skallen snurrar, som jag tidigare skrev idag så blir det korv och ris, låter kanske inte så gott, men herreguttans så gott det är.

Så adjö så länge ;)


Just ja, enligt min förra so-lärare, ska jag bli kock  när jag blir stor( hon drog random lappar för vad alla i klassen skulle bli)

Min kropp efterlyser träning

Solen har nästan slutat värma, jag har fått minimal färg, legat på mage hela dagen, så jag hoppas ryggen blivit något brunare ialla fall, helt kritvit är jag på baksidan.
Jag kan som inte ligga still för länge utan att bli rastlös, måste göra nånting helt enkelt, jag tror större delen av dagen har jag faktiskt varit inomhus, gjorde mig lunch och efter det plockade jag ur diskmaskinen.

Daniel skickade också nå länkar från nån sida där man kunde beställa kläder, så då satt jag framför datorn ett tag.
Jaja, hoppas vädret blir bra imorgon också, då ska jag jäklat Pressa!
Ska även ta och börja stiga upp lite tidigare om dagarna, kring 10, inte senare. "Få se hur det går med det miss morgontrött"  Jag ÄLSKAR nämligen att sova, gud finns inget bättre, eller jo klart det finns, äta mat är också en syssla jag gillar stenhårt.

Jag har börjat fundera, jag har turen med mig att jag inte kan bli tjock (inte för tillfället ialla fall), så jag kan äta i stort sett vad som helst utan att det syns på mig, eller okej, min hy kanske inte är den bästa...
MEN till min fundering, undra hur jag skulle se ut ifall allt jag åt helt plötsligt började lagras i mig. ojojoj... Måste låta som världens bimbo nu, men det är inte min mening. Jag vill faktiskt gå Upp i vikt, men det går inte, tyvärr.
Måste verkligen börja träna igen..


FF !

Min vecka/helg utan päron har härmed startat, vinkade nyss hejdå.
Wiiihiii, fatta skönt att få vara Ensam hela veckan ut, jag är ju ledig också, det kan inte blir bätte, eller jo, om min mensvärk kunde fara bort skulle allt vara Perfekt!

Känner mig såååå självständig, jag kan elda i pannan själv, tvätta, diska, städa, laga mat, jaaa allt. Sen ifall jag skulle behöva hjälp har jag min granne som kan komma över och hjälpa mig.  Men gud, vad ska jag äta till middag?:S Jag tror det blir att göra korv i sweet & sour sås och ris. MUMS.

Nu mina vänner ska jag lägga mig i solen, helt själv, blir lite brun och så, sen ska jag väl ta och göra mig nå lunch, själv....
nej, tänk om jag börjar känna mig ensam? Jag har aldrig varit själv hemma så här länge, mina föräldrar har vägrat att lämna mig själv, men nu är det 5 dagar... Jaja, jag hoppas jag överlever.

Ha en bra dag !

Sov så gott

Det ska ialla fall jag göra, kommer vara fint väder imorgon så jag tänkte lägga mig ute i solen ett tag, blev typ bara 20 min idag. Magen värker fortfarande, trots mitt "knarkande", tur att det bara håller i dig i ungefär två dagar, varför ska vi tjejer utsättas för detta lidande, för jag vet att jag inte är ensam. Usch, hoppas det går över med tiden.

Jaja, nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag, för det har jag, sovgott !

Mot jobbet!

Nej mina vänner, nu ska jag fara till jobbet, börjar 16.00.

Tänkte också passa på att länka till mina vänners sida, kika in där, lovar ni får er ett skratt.
Sommarlistan.blogg.se                                                                  

Jassåå..

Jivlar, hade 30 unika besökare igår, hmm, ganska coolt ändå ... :P

Magnus Uggla


Dålig bild men vem bryr sig, han var bäst ändå. I slutet stod vi i mitten och sjöng med till "Kung för en dag" ;)


Kan meddela att Ida här sjöng med till Varje låt, och då menar jag Varje, hon fick till och med igång dom vuxna som stod bakom oss, först skrattade dom bara åt henne, men sen jäklar sjöng dom med allihopa.
Du är bäst sockerpullan!
Själv kunde jag bara dom gamla låtarna och några nya, men kul vare ändå.

Goood day today

Vaknade kring 6 imorse för att jag hade en sån jäkla mensvärk, åh, jag hatar det. Min knarkar-period av värktabletter har härmed startat.
Kunde somna igen efter nån timme.
Nu ska jag ut och lägga mig i solen, så jag kommer nog inte uppdatera så ofta idag. Ska nämligen börja jobba klockan 4 idag, var tvungen hoppa in för en tjej som blev sjuk. Menmen, it gör det nå.

Ha en bra dag idag!

Okej?

"Postat av: bjorn
Det var skillnad på 1600 och 1800-talens kvinnor och de bortskämda fittluder som finns idag Det blir värre å värre Vem vill bidra till skattepengar, anställningar eller jobb åt detta patrask?"


Och då måste jag fråga, vadfan menar du med det? Jag bidrar ju för det första själv med skattepengar, sen jobbar jag 10 timmar utan rast vissa gånger, du har förmodligen läst ETT enda inlägg på min blogg, och sett bilderna från PDOL, och du säger att jag är ett fittluder? Ursäkta mig men är man ett luder för att man har en rosa hatt på sig? Vad har du för nedvärderande syn på kvinnor egentligen?
Jag har ett jobb för att min chef tycker att jag är duktig på just det jag gör, annars hade hon väl inte anställt mig, det är inget sommarjobb, utan jag är heltidsanställd nu över sommarn, och extraanställd under skoltid.
Ta förfasen och skärp dig, du känner inte mig och har förmodligen heller aldrig träffat mig, lär dig att inte ha förutfattade meningar!


There’s no sunshine when he's gone

Har jobbat från klockan 3 idag, jättejobbigt var det, hela min kropp kändes helt slutkörd, och yr var jag också. Lyckades också som vanligt ha sönder nånting, denna gången var det en kruka.

Skulle egentligen ha farit till stranden i morse med brudarna, men vädret ville inte samma sak, hoppas det blir bättre imorgon, för då ska jag ut och sola lite granna.

Nu blir det ut och grilla parisare med pappa och pojkarna Björk.

Uppdaterar mer lite senare


Jag älskar dig Daniel! <3

Läsar rekord


OJOJOJ, 20 besökare, nästa Kissie?
Shit, måste snart skaffa mig ett eget tv-program


Jobbet väntar

Nej mina vänner, nu ska jag ta och göra mig klar, börjar jobba om en timme, måste nämligen hinna äta nånting innan.
Men ni får ha en bra dag, jag kommer hem kring 8.

PDOL - lördag

Jag säger det bara en gång, varsågod att skratta precis lika mycket som vi gjorde när vi såg bilderna efteråt....
Jag har dock tagit mig friheten att endast lägga ut dom minst galna bilderna...
ojojoj, ni skulle se resten..


Under dagen försökte vi hitta nå hattar som vi kunde ha på oss på kvällen, ett x-antal hittade vi..


....Men tillslut blev det dessa snygga cowboyhattar

Här är vi snygga och taggade inför kvällen


Jag och Stina funderade på att gifta oss eftersom vi alltid är så jäkla snygga på kort....


Och då menar jag ALLTID ! xD förlåt stina men jag var tvungen...


Party people!!
Stina, Ida och Anna         

Party people!!
Ida, Anna och jag


Ida, Stina (bakom hatten) och Anna         

Jag och Linnea              
                  
Tack brudar för en helt underbar kväll! Och stort tack till Magnus Uggla som hade bästa konserten under hela PDOL.

PDOL - Fredagkväll

Har bara bilderna från våran "förfest" hemma hos Stina, bilderna från när vi var inne på området har jag på mobilen, så dom får ni se sen.


Girl just wanna have fun !

        
Jag och Camilla har roligt           Jag och Gurrsmurrs taggar
(kolla mina ögon^^)                                                    


Stina och Jessica                                    Jag och Pillow apar oss

Mer bilder från fredagen kommer sen som sagt, håll till godo med dessa!;)

Ser ni likheten !?



DET ÄR SICKAN !!!  förlåt linnea om du tar illa upp för bilden på dig;)

Hemma hos Stina

hejhej, sitter hemma hos Stina nu, hon hade snott min kamera och lagt in MINA bilder på hennes dator och lagt ut dom på HENNES blogg, fy skäms på dig stina, först lämnar du mig ensam att frysa ihjäl, sen snor du mina bilder.

Vi ska och se på bio nu jag, anna, camilla och Stina. Vi ska se Mamma mia, så hejdå :)


PS, skrev det här inlägget kring halv 8 typ ;P

Söndag

Och dagen efter två dagars kul med brudarna på PDOL.
Stina den lilla skitungen har snott min kamera, eller aa, jag satt den i hennes väska, men sen tappade vi bort varandra igår, så där stod jag utan alla mina grejer, + cykelnyckeln, som jag var tvungen att sitta och vänta på en timme innan jag fick. Tack Stina för att du lämnade din kära vän till att frysa ihjäl...
Jag har fått tillbaka min nykel, men resten är hos stina, så jag ska nog fara och hämta det nu.

Så, hejdå så länge, skriver mer om gårdagen senare.

Hurryhurrycurry

Hejhej, brottom har jag, ska göra mig färdig nu för att fara till Stina, blir PDOL dag 2 idag, och inför det har vi laddat upp med rosa cowboyhattar med fluff på, Fatta snygga vi kommer va!
Sen ska vi allihopa ha lockigt hår och shorts, Mjaaaoo .
Idag har jag också köpt en hemlis till min älskling, jag vet att du är nyfiken egentligen;)

Aja, nog pratat, och just ja, förlåt för att jag inte lagt in nå bilder, men jag har usb-kabeln hos mamma.


HEJDÅ !!

PDOL - fredag

Lyckad kväll må jag säga.
Kvällen började hemma hos Stina där vi lyssnade på musik och taggade allmänt inför kvällen.
Kring halv 9 cyklade vi allihopa in till stan och parkerade på den extremt bra cykelparkeringen, som förövrigt var bevakad.
Smart som jag är tog jag med handväskan, vad tänkte jag egentligen med? Att gå runt med en handväska på en festival, en väska som inte ens hade dragkedja. Ärta jag är. Så då började mitt försök till att ta mig ut ur området för att kunna gå med min väska till pappa på campingen, nejnej, "Utgång = hemgång" MEN, Carro har kontakter ;) Så jag lyckades ta mig ut ändå, wiiho, väsklös och lycklig.


När jag kom tillbaka så strosade vi runt lite innan vi gick och såg Mange Schmit (stavade jag rätt nu?) Jag kunde inte en enda låt, så då gick vi och ställde oss vid stora scen där Håkan skulle vara en halvtimme senare. Inte ett smart drag av oss, eller okej, Stina var överlycklig över att få se sin stora idol, men, att stå i stort sett längst fram är inte en sån smart idé. Vi blev knuffade på, trampade på och slagna på, och det värsta av allt, en berlock till mitt Tomas Sabo armband for bort ! 400 spänn helt borta, och jag märkte inte det förrän vi skulle hem. FAN!
Jag tappade ett till armband också, men det gjorde inte så mycket med tanke på att det kostade 20spänn på marknaden.


Shit, nu orkar jag inte skriva nå mer om kvällen, den var roligt helt enkelt, om man bortser från mitt armband..

Jag glömde kameran hemma hos Stina, så jag har inte tagit nå bilder förutom med min mobil.

JUST JA! Vi träffade Sickan, ni vet han från lilla jönsson ligan! Det var han, på Riktigt!

Sickan!


Den här fina blomman var det jag tappade :(

Godmorgon/dag mina sköna

Idag är en ny dag för er som inte visste eller var osäkra. Och vet ni vad? Jag har fått min lön idag, så nu blir det shopping med camilla på stan, wiiihooo ;) Det var dock mindre än vad jag trodde det skulle vara, så jag ska fråga min chef om jag kan få tillbaka pappret där jag skrivit alla timmar jag jobbat.
Just ja, som lovat tidigare skulle jag ju börja samla på kvitton, men jag kom på en bättre idé, det är ju bara kolla på den här listan som finns på internet. Just min lista bestod av 90% ICA KVANTUM PITE, så, där har ni mina vänner, kvantum är min stora bov, och jag bor nästan där. Men nu ska jag sluta upp med det, nu har jag fått min lön och alla är glada, alla utom kvantum, för jag ska sluta handla lika mycket hos er. Synd..

Ialla fall, solen skiner så det blir nog en snabbis på stan bara, sen när jag kommer hem ska jag  lägga mig i solen och få lite färg. Måste ialla fall sola ryggen, för så här ser jag ut just nu, brun på framsidan och vit på baksidan. Fint !

Aja, nu ska jag fara

Sötast unge


Omg, sååå söt unge!

Summerfeelings


Bilden snodde jag av Olivia som jag gjorde om lite

Jag, Camilla och Stina myser på stranden medans Liam springer omkring och skäller xD
(och, jo jag vet att det ser ut som att jag kliar mig i röven, men jag håller bara armen på nått konstigt sätt)

Klassfest

Snodde en bild av Olivia som jag gjorde om lite

Från v: Freddy, Linus, Anna, Andreas, Camilla, Johan, Kalle, Jag, Stina, Johanna (i blå) och Emelia

The sun is shining + TÄVLING

Här är lite bilder från gårdagen:

Jag förberedde brudarna mentalt på att dom skulle åka den här med mig på fredag, ni får inte baga ur nu fegisar ;)


Sandra, Stina och Anna ;)

TÄVLING!


REA PÅ SINGLAR! Halva rea-priset ;)

Nu mina vänner ska ni få höra, nu har jag ett exklusivt erbjudande här i bloggen, jag tänkte lotta ut dom här fina pinglorna. Fina va!? Bara skriv en kommentar till det här inlägget så drar jag vinnaren sen, och kom ihåg, det kommer att bli 5st lyckliga vinnare ;)


    
Nååh, våran lilla tuffing...                           Olivia, Ida, Stina, Sandra och Camilla ;)



Mer bilder kommer sen!

Onsdag - PDOL's början

Eftersom jag varit så dålig på att lägga in bilder så tänkte jag bjuda på en liten egobild kvällen till ära.
Så här såg jag då ut ikväll, mitt ruffs till hår beror på att jag inte tvättat det på några dagar, och då ser det ut så där xD
I alla fall, kvällen var jättetrevlig och jag lägger upp mer bilder imorgon.
Hoppas alla haft en bra dag, det har jag.
 

Ugly child

Efter blod, svett och tårar väljer jag nu att publicera följande bild:

Många tankar snurrar när jag ser den här bilden.
Vad tänkte jag på ?

Ville jag se ut som ett riktigt troll? 

Hade jag nyss opererat mitt tandkött och blivit så stolt att jag var tvungen visa upp det?

Eller var jag helt enkel så här Ful när jag var 10år?

Vad tycker ni?

I'm going to be a Hollywoodstar

Efter lite redigering, här är resultatet:


Foto: Olivia Lucesolare.blogg.se
Här är en liten bitchig bild på mig som Hollywoodstjärna med liten tanthund

Dock heter den här tanthunden Liam och är jättesöt



Summertime in Piteå

Jag har placerat min blogg i Piteå på bloggkartan.se

pictures of summer


Foto: Olivia lucesolare.blogg.se

Jag och Anna på en minifestival (?) förra helgen



Free wednesdag

Ursäkta min oerhört icke existerande uppdatering, men jag har jobbat varje dag hela veckan, så det känns som att jag jobbar och sover, jobbar och sover, ja ni fattar, jag har inte tid för annat xD

 

Solen skiner ute och jag överväger att lägga mig ute i solen och få lite färg, men samtidigt, nej, jag orkar inte, plus att jag har min bikini hos mamma och jag orkar inte fara och hämta den nu.

Funderar istället fara in till stan, för pappa ville äta lunch. Skulle vara gott med lite mat nu faktiskt, men jag måste klä på mig först.

 

Jag som hade jättemycket att skriva om igår, men nu har jag glömt bort vad. Kommer säkert på det för eller senare, när jag inte har tid och skriva, ska nämligen jobba hela veckan, idag är enda dagen jag är ledig, sen på kvällarna blir det PDOL.

 

Aja, nu ska jag fara, ha det bra !


Måndag

Måste erkänna att min "nyttiga vecka" inte gick speciellt bra, jag åt fika varje dag, och inte fasen rörde jag på mig, eller jo, jag cyklade i lördags till havsbadet fram och tillbaka, och det blir några kilometer.

Anyway, nu ska jag hoppa in i duschen, börjar jobba klockan 2, och jag måste hinna äta före, så jag har totalt en halvtimme på mig att göra allt, så nu måste jag gå.

Ha en trevlig dag, och hoppas att vädret inte är lika dåligt över allt.

"Vi hade i alla fall tur med vädret"

Fatta mysigt utsikt det är från gurras stuga, tror fasen jag måste tälta på deras strand med tältet öppet så man kan kika ut.




Synd bara att jag inte har någon kamera att ta kort med förutom mobil-kameran.

Klassferre igår

Inom loppet av en timme har jag fått i mig följande:

  • 3 grillkorvar och strips
  • 1 smootie
  • 1 melonskiva (relativt stor)
  • 1 kladdkaka + grädde (från waynes)
  • 1 fralla med salami och gurka

+ några glas saft. Nu är jag ganska mätt kan jag meddela.


Har jobbat hela dagen idag så jag är ganska trött just nu, men det har ändå varit lugnt idag, så jag och Rachel har förberett lite inför PDOL i stort sett hela dagen.

Tänkte lägga in lite bilder från gårdagen. Blev inte så mycket kort från min sida, men jag ska sno lite från Anna sen ;)
Mycket trevlig kväll var det, vi spelade en aning oseriös volleyboll, och sen satt vi oss och sjöng på bryggan medans Andras spelade gitarr. Väldigt mysigt!

Just ja, jag hittade mig en liten vän också, en dvärgspets som heter Liam. Gick omkring med han hela kvällen, och i slutet tror jag faktiskt han började tycka om mig. 

Hatar dock små hundar, så jag pallar nog inte mer än en kväll, skulle nog ha strypt den efter nån dag. (Oseriöst för den som inte fattar) 



Karl, Johan (här är vi glad), Emelia, Freddy och Camilla


Freddy, Camilla, Andreas, Johanna och Ida


Johanna, Ida och Maria (niklas huvve)


Gustav tha man (!?) och snyggStina


LillLiam <3

Jag och min lilla snuttevän som var i min famn hela kvällen


Som sagt, lägger in fler bilder sen...
Nu ska jag ta och lägga mig och prata med min älskling, ska nog ta ett fotbad också, har så jäklansh ont i fötterna.

Ha en trevlig kväll!

Lördag - Klasspartay

Hej och hallå.
 Känner att det var ett tag sen jag var inne på bloggen och skrev, men det kan ha och göra med att jag stiger upp på morgonen, far och jobbar, kommer hem och är trött som fasen, sen far jag och ser SATC hos nån kompis och efter det sover jag, och så har det varit i cirkus en vecka nu.
Iallafall, har som sagt jobbat hela veckan, så det har inte hänt speciellt mycket. Jå, måste berätta om vad jag hittade i morse. Jag skulle då gå till vårat förråd och hämta lite grejer, och när jag gick tillbaka hittade jag en liten död fågelunge på marken, den var helt rosa och pytteliten. Åhhh, stackars lilla pippi, den var så söt. Och det var det enda som hänt idag, intressant va xD

Ikväll blir det klassfest med gamla klassen, åhh det känns så dumt att säga "gamla" för det känns som att jag kommer gå i den klassen till hösten också, men tyvärr, gud vad jag kommer sakna alla! Får väl hoppas att jag hamnar i en bra klass till hösten också, kan va bra eftersom jag ska gå med dom i 3år.
Iallafall, klassfest då. Vi ska vara på Gustav tha man's stuga och ha det trevligt, förhoppningsvis ska vi spela volleyboll. Man kanske tar sig ett dopp också, jag har inte ens tagit "årets första dopp" än, och det är snart augusti! Det är ju hemskt, vi har aldrig haft en så här dålig sommar. För 3år sen kunde man fara till stranden varje dag, nu är det sol max 1 gång i veckan, eller aa, det är sol fram till 1, sen blir det molnigt.
Hoppas vi får en kul kväll, och det ska bli roligt att träffa alla igen!

Nu ska jag ta och göra mig färdig, hade tänkt låna en kjol av Anna, men ska se om jag hittar nå jeans jag kan ha ist, det är ändå ganska kallt.

Ha en trevlig kväll!


Paltkalas!

Glöm inte bort paltkalaset i stan idag, ingen klagar väl öevr lite gratis pitepalt ;)

Solen Skiner i Piteå

Alla är glada för solen skiner, till och med jag som ska jobba lite senare idag.
Det kommer nämligen hit en kryssare med britter idag/eftermiddag, så stan är öppet till 9. KOM OCH FIKA PÅ WAYNES!!!!
Skulle egentligen ha jobbat 9-14 idag, men min chef sa att hon behövde nån som kunde prata engelska ikväll. Ofta jag är bra på att prata engelska, inte bättre än nån annan ialla fall xD Aja, men hon bestämmer.
Såååå istället för att jobba ligger jag ute på altan och solar mig, måste ju passa på nu när solen Äntligen skiner.

Ha en bra dag! Nu ska jag bli brownie ;)


IDAG ÄR IDAG !

Idag är måndag viket innebär...... Min början på en hälsosammare vardag.
Jag tyckte det skulle vara en bra början att städa ur garderoben t.ex. Det är väl hälsosamt?
Nejdå, men lite uppfriskning skadar inte, bara jag får min lön så ska jag köpa lite nya kläder också. Gud, jag har aldrig varit så här fattig på jättelänge, och det konstiga är, vars tar pengarna vägen? Inga nya kläder, inga nya grejer, ingenting! Jag Äter upp mina pengar, köper mat, godis, fika, och jag vet Om det.

Ska börja spara på mina kvitton nu och se vars dom verkligen tar vägen, ska gå till botten med det här, för jag är fattiiiiig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är det här onormalt, eller ser de ut så här hos dom flesta tjejer idag?

 

 


Men titta så fin min garderob blev! (ni skulle sett hur den såg ut tidigare...)

 


Daniel

Nu ska jag komma på nå dumt att skriva om Daniel.....

Finns inget, JAG ÄLSKAR DIG!

Varför slutade jag fotboll?

Vid den här tiden förra året spelade jag fotboll mer än jag nånsin gjort tidigare, varför? Jo, vi skulle till Gothia.

Jag har varit målvakt hela mitt liv, men när jag började ett nytt lag förändrades allt.
Nya tränare, nya lagkamrater, och jag som trivdes så bra i mitt förra lag.
Det började med att jag inte alls fick stå på en match, jag skulle vara inner mittfält. Visst, tänkte jag, för dom sa ju att jag skulle få stå när jag hade tränat ett tag.
Tiden gick, och serien började. Fick jag stå? Nej, det fick jag inte, jag fortsatte att vara utespelare, eller aa, jag fick spela 5 min i sista halvlek.
Det var inte så att jag var dålig som målvakt, för enligt mig själv började jag bli bättre innan jag bytte lag.
På träningarna var det annorlunda, jag fick stå i mål i stort sett hela träningarna, det enda jag saknade var målvaktsträningar. Jag fick på en hel sommar en enda riktig målvaktsträning.
Innan vi for till Gothia kände jag mig som bäst, med tanke på att jag inte hade stått en enda match på hela sommaren presterade jag bra, fram till det att jag blev sjuk... Jag missade 3 matcher, fan, det som gick så bra!


Sen kom lilla VM, eller DM som det också kallas, allt gick jättebra, och jag fick jättemycket beröm. Trots det kände jag mig inte lycklig, jag hade inte fått stått en enda match på ett helt år, och först då, på hösten, fick jag göra det jag var bäst på. Varför hade dom aldrig gett mig chansen tidigare?
Istället lånade dom in, tjejer som var yngre, en tjej som inte ens var målvakt(!?) som fick stå, istället för mig?
Nej, det som verkligen fick mig att vilja sluta var på en match, i munksund, jag minns det så väl fortfarande.

Vi satt hela laget samlade i omklädningsrummet, och plötsligt kommer en tjej in, en tjej som vi (jag) aldrig sett tidigare.
Då var det någon som frågade om det var hon som skulle stå den matchen.
- Ja, jag ska vara målvakt för er resten av säsongen.
VA!? Det kändes som jag fick en kniv stucken rakt i magen. Resten av säsongen? Men jag då?
Det var inte så att jag blev arg på henne, inte alls, men på mina tränare. Hur kan dom göra så utan att ens säga någonting till mig, inte ett enda ord?
Jag kan inte beskriva hur ledsen och besviken jag var, jag hade hellre velat att dom hade sagt det rakt ut.
- Vi tycker inte att du är nog bra för att vara målvakt i vårat lag.
Hur svårt är det? Då hade jag i alla fall inte hunnit skapa en massa förhoppningar.

Efter det slutade jag komma på träningarna, kanske gick på en träning i veckan, sa att jag var sjuk, kom inte på några veckor.
Det som kändes mest konstigt var när jag kom på träningarna och alla låtsades som att inget hänt, enda skillnaden var att ingen pratade med mig, inte ens tränarna. Ingen frågade nånsin varför jag aldrig kom och tränade.

 

Intresset för fotboll var nu över.

 

Jag tillsammans med några andra tjejer i mitt lag fick en förfrågning av ett annat lag om vi ville börja spela med dem.

Alla gick över, utom jag, jag ville inte längre.

Jag ville inte börja i ännu ett lag där risken fanns att jag aldrig skulle känna mig välkommen.

Tidsbrist?

Jag har aldrig tid att blogg längre, min tid går åt att samla in poäng på Gratisbio.se.
Är uppe i 106 nu, men lugn, lugn, jag har mer, men det kommer inte än, det tar ett tag att räkna ihop poängen.
Jag och Ida satt ju och tävlade igår kanske jag nämnde? Ialla fall, först till 100. Hon vann... typiskt..
Aja, är taggad inför våran nya tävling, först till 150. Jag SKA vinna den här gången, haha.

Gratisbio.se


Sitter och är helt beroende av att skrapa ihop gratis poäng på Gratisbio.se.
Man samlar ihop poäng genom att tex. besöka olika hemsidor. tror jag varit in på 50 st snart xD
Man får också poäng om man är med och deltar i tävlingar/registrerar sig på olika sidor, eller helt enkelt beställer varor från olika företag. Jag håller mig tills vidare till gratiskickandet ;)

Jo just ja, man vinner ju saker också.
När man är uppe i 400p, så skickar dom hem en bio-check.
Men man kan även byta ut den mot presentkort på olika butiker. (dock så måste man ha liiite mer poäng då)
  • 300:- (1000p)
  • 500:- (1500p)
  • 700:- (2000p)
Ändå, för lite klickande ;)

Nu såg jag att man kan få presentkort på mitt jobb, Wayne's Coffee, kanske jag ska ta? Eller inte ... Funderar mer på H&M.

Aja, gå in HÄR för att bli medlem du också, ganska kul att få gratis saker ;)



Nu får jag skärpa mig

Förra året vid den här tiden tränade jag 3-4 gånger i veckan. Visst jag åt onyttigt, men jag rörde ialla fall på mig.
Precis nu, år 2008, jag har inte rört mig en meter det här året, och nu är det juli, jo just ja, jag tränade på gym 3 gånger i veckan i 4 veckor, men vad hände sen? Latheten tog över.
Jag som blev så lycklig över att ha gått upp 4 kg på tre veckor, av träning! Godis, skräpmat mm, rubbar inte min vikt ett gram, men träning, jag som så länge velat gå upp i vikt.
Vad håller jag på med? Varför far jag inte ut och springer, jag har ett löpspår 20m från vårat hus.
Hur svårt är det att ta på sig en t-shirt och ett par shorts, knyta på sig skorna och ut och spinga nån kilometer, det behöver inte vara många, men allt är en bra början.
Nej, på måndag då jäklar, jag ska börja om att dricka Idas nyttiga smootie varje morgon, jag ska sluta proppa i mig en massa onyttigheter på vardagarna, men på helgen får jag gotta mig. Men framför allt ska jag ut och springa!
Ialla fall 3 gånger i veckan,  det blir ungefär varannan dag.

Nu jäklar är jag taggad, vi får se om jag är lika taggad när måndagen närmar sig.

inlägget saknar rubrik

Undra vad man ska ha på sig?  Jag menar, nyss var det regn, sen blev det sol, nu är det molnigt...
Regnkläderna hänger nog med ialla fall..
 
Har vandrat omkring här i huset i min morgonrock hela dagen, ska till och klä på mig först nu.
Måste äta nånting innan jag far också, men med tanke på att mamma fyller år kanske dom ska laga nå gott, så det vill jag ju inte missa.
Hade tänkt köra igång en maskin med tvätt innan jag far, men vi har slut sköljmedel, jo jag vet, man ska inte ha sköljmedel för att det är icke miljövänligt, men det luktar så gott, det räcker med en liten skvätt bara.
Aja, lär göra mig färdig nu....

Nej, nu skiner solen igen....

Godmorgon Fredag

Är det någon annan än jag som inte har nån aning om vad man kan hitta på ikväll?

Mamma fyller dock år idag, GRATTIS PÅ DIG! <3 Så det blir väl till att äta lite tårta framöver.
Kring halv 5 hade jag och Anna tänkt fara in till stan, inte lika mycket folk då (låter som en man) + att det kanske är lite bättre väder då.

Meningslöst inlägg jag vet, menmen..

Skrivkramp

Kan man ha skrivkramp? Eller är det bara brist på fantasi?
De senaste dagarna har jag inte haft nånting att skriva om, vilket kanske förklarar min dåliga updatering.
Vet inte om det är för att jag är så glad nu, eller för att jag inte alls gör så speciellt mycket om dagarna.

Jag är glad, för min älskade Daniel ska flytta upp nu i augusti!


Det är..... 22 dagar kvar tills han får flytta in i lägenheten, och då ska vi  tälta*, på golvet.

* Det finns ingen säng, därför ska vi sova på madrasser, vilket påminner mig om tältning.


Och älskling, vi ska köra till haparanda! Eller rättare sagt, Du ska köra oss, mig och dig till haparanda, för vi ska på IKEA.

Det här inlägget får hamna i "kärlek"
För jag är himla kääääär!

Parkeringsproblem

Shit jag har glömt att berätta!
För nån vecka sedan så var det PSG här i Piteå, för er som inte vet vad det är så är det en fotbollscup vilket resulterar en jäkla massa norrmän och finnar på våra gator.
Först körde vi med moppsen till havsbadet där vi strosade omring i brist på annat. Vi var väl där i en timme ungefär, sen så for vi in till stan för att äta på Max. Måste bara påpeka att det var första gången jag åt upp ett helt skrovmål med strips och allt. Ialla fall, jag parkerade min moppe i en helt egen p-ficka, dock så ställde jag mig väldigt mycket till höger. När vi var mätta och glada skulle vi fara till Statoil och köpa godis. När vi kom ut var det en norrman som parkerat med sin bil brevid mig, och inte nog med det, han stod med halva bilen på MIN ruta, nä nu jävlar.
Jag letade upp en penna och ett gammalt kvitto i min väska och skrev ner mina åsikter och tvingade Stina att he fast den under vindrutetorkaren. Resultatet?

I Sverige parkerar vi endast på EN
p-ficka. Vänligen respektera.


Kanske inte så roligt för er som inte var med, men herregud vad vi skrattade.
Vi skrattade ännu mer när vi glömde att ta kort på det, och sen övervägde ifall vi skulle köra tillbaka igen eller inte.
Stina röstade på inte, så det blev som stockholmarn ville. Tyvärr.

Design = skitkonstig

Min design ser helt knaaas ut, men jag har haft tid att sitta och knåpa så det blev rätt.
Istället har jag ägnat min tid till att hjälpa andra med deras design, okej jag är inte så jätteduktig, men jag kan litegrann i alla fall.
Ni kan kika in hos Rebecca och Stina och kolla hur det blev, eller, jag är inte klar än, men på ett ungefär ;)

Ny frilla ?



Nåå, vad säger ni ? Vilken ska jag satsa på? lite posh spice kanske?

Var med och förändra!

Kom igen, nu hjälps vi åt

- Var med och förändra synen på våldtäkt!

I senaste numret av VeckoRevyn har vi gjort en landsomfattande undersökning om svenska tjejer och sexuellt våld. Den visar att:

  • Endast var femte våldtagen tjej polisanmäler våldtäkten. Den största anledningen? Hon är rädd för att inte bli trodd eller tagen på allvar.
  • Av de tjejer som faktiskt anmält en våldtäkt upplever många att polis och/eller åklagare agerat oförstående, dumförklarande eller anklagande inför hennes historia.
  • 42% av våldtäktsanmälningarna lades ner direkt, utan åtal.

Nu vill vi på VeckoRevyn förändra attityden kring våldtäkt. Vi kräver därför att:

Alla våldtäktsanmälningar ska, där det faktiskt är möjligt, undergå en ordentlig polisutredning.

Faktorer hos kvinnan, såsom påverkan av alkohol, klädval, beteende eller tid från våldtäkt till anmälan, gör henne inte mindre värd att få en ordentlig polisutredning.

Var med och förändra här
Hela namninsamlingen kommer att, tillsammans med VeckoRevyns undersökning om sexuellt våld, skickas till justitieminister Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson samt Sveriges alla länspolismästare.


text och bild är tagen från http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

Jag har KÖRT bil !

Åhhhhhhh, det var skitkul! Första gången jag satt framför ratten, fatta nervös jag var. Det gick ändå hyffsat bra för att va första gången, fick bara motorstopp en gång i en kurva, dock så var det i första kurvan, men sen så gick det bra! eller okej, jag fick motorstopp när jag skulle parkera på gården också.... men jag körde faktiskt i en rondell också! (dock så glömde jag blinka, men det är väl inte hela världen, skulle bara höger + att ingen dog juh xD)
Det var faktiskt lättare än vad jag trodde, hoppas jag får köra imorrn också.
Pappa sa att jag var duktig så då blev jag glad! Måste få in taktiken bara sen så ;)

Nu måste jag städa klart mitt rum.

Bygger om

Som sagt, bloggen ser lite konstig ut just nu, färger som inte stämmer osv. men resultatet är snart klart ;)
Det ser väl ganska bra ut, visst gör det?
Aja, tänkte bara så att alla vet.

Puss

Godmorgon fredag!

Godmorgon!
Igår jobbade jag som sagt, fick även leka florist för att min chef tycker jag är så kreativ, ehrmmm..  Dock så måste jag säga att jag inte gillade blommorna, ser så "höst" ut. Men jag kan skylla på att det inte  var jag som köpte blommorna, jag bara stoppa dom i vaser.
Just ja, och sen blev jag jättebrun igår! Har fått värsta bikini-linjerna, inte så snyggt kanske, men jag är jätteglad ändå!

Senare på kvällen efter jag slutat jobba for jag och Stina på bio och såg SATC, åhhhh underbart jäkla bra film alltså, ena sekunden satt man och skrattade, andra satt man och grät. SE DEN!

Nää, nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet, känns så skönt nu när man är brun i ansiktet, man slipper använda en massa foundation och skit.

Ha en bra dag! 

Solen skiner!

För typ första gången den här sommarn känns det som.
Har legat ute nu nån timme, och kan säga camilla, nu kan du faaan inte kalla mig för blekfis nå mer!
Jiivlar, blivit skitabrun juh, har it sola nå den här sommarn, eller jo, en gång innan examen.. men inte nå efter det!
Aja, ska ut och pressa sista halvtimmen nu, ska och jobba sen.. var tydligen inte ledig, varför blev jag inte förvånad?

Just ja, jag och Stina ska fara och se SATC på bio ikväll ;) Mraaaoo

Lovelovelove

Åhh, jag är så kär i dig Daniel! <3

Tisdag - morgon

Åhh, så typiskt att solen skiner när jag INTE är ledig, så är det jämt!
Kunde inte somna igår, eller aa jag låg och åt toblerone så jag får väl skylla mig själv.
Fick fara hem från jobbet igår, fick sån jäkla mensvärk, och det blev bara värre och värre, trots att jag tagit pronaxen innan jag for, och två ipren när jag kom till jobbet. Måste be nån läkare skriva ut starkare, kan fasen inte ha det så här längre, det gör ont även fast jag tar tabletter.
aja, lär göra mig klar nu.

Ha en bra dag!

RSS 2.0