..

Mår sjukt dåligt. Har fått feber nu också. Fan, har inte tid att vara sjuk.

Hahahahahahaha, dör

Richard är för lat för att klä på sig:

Richard - Klä på mig!
Jag - Nej?
Richard - Jo! Tänk att du är 7 år och jag är din barbiedocka. Jag är Ken, fast med en större kuk.

Godmorgon

Far på skolan nu. Har lyckats dra på mig världens förkylning så jag är helt täpp och snorig i näsan. Fuck life.

Var ute och gick igårkväll

Richard som har tagit bilden, obviously.

Jag och Richie var ute och gick igårkväll. Norrskenet var jättecoolt, har aldrig sett det "blinka" så mycket förut som det gjorde igår. SÅG ÄVEN TVÅ STJÄRNOR FALLA, bara så ni vet.

Onsdag



Har nyss ätit middag bestående av sallad och köttbullar. Orkade inte med något avancerat så det fick bli vad som fanns i kylen. 

Har haft sjukt ont i magen hela dagen, ingen aning varför. Börjar äntligen att gå över. Tror jag ska lägga mig och läsa nu, Richard är på kreativitetsmaskinen och målar så nu kan jag göra vad jag vill utan att han blir irriterad. Tror jag skippar läsningen och spelar Freak hela kvällen.

Imorgon <3


Torsdag

Blev väckt klockan 4 i morse av en energisk pojkvän. Det regnade så mycket ute att alla vägar och gångvägar var täckta med flera centimeter vatten, allt var som en stor sjö. Detta var han såklart tvungen att väcka mig för att visa.. Fick lite ångest över hur jag skulle ta mig ut nu på morgonen men det var faktiskt borta när jag vaknade.

Ikväll blir det att klippa Richards hår, på något konstigt sätt litar han på mina icke befintliga kunskaper.

Natti


RAGE

La mig i sängen när jag kom hem från COOP för ta det lugnt framför datorn en stund. Jag kände hur jag blev argare och argare men kunde inte komma på varför. Efter ett tag la jag märkte till att "Unga mammor" var på TVn i bakgrunden. Skrikande ungar när man har migrän måste vara en av de värsta sakerna jag vet. Av vilken anledning har man med det i programmet? Rage.

Nu ska jag laga middag till mig och Richard, behöver mat.

Hejråå


Lördag

Hade en rätt rolig kväll igår. Först Nodo och sen gick jag och Tina på Challenge. Det var folktomt så vi gick på kalles istället. Träffade en massa människor jag kände så det var rätt trevligt. När kalles stängde gick jag hem till Richard och mös med honom.

Solen skiner så nu ska jag och Richard gå på stan.

Godnatt

Dags för en kvällsmacka och sen sängen. Ska försöka övertala mannen jag spenderar min tid med att också gå och lägga sig, mycket mysigare med en famn att somna i.


Torsdag



Har varit i skolan hela dagen, är fortfarande helt slut i huvudet. For iväg på date med Richard efter skolan och sen gick vi på COOP och storhandlade, skönt med kylen full av mat. Gjorde Chili con carne till middag som faktiskt blev riktigt lyckad för att vara andra gången jag gör det. Sist hade jag ingen chilikrydda, fail.

Torsdag i Alanya


Ett hjärta till dig Richard. Saknar dig sjukt mycket. Snart är jag hemma! Älskar dig <3

Godmorgon!

Solskyddsfaktorn är på och nu ska vi ner på stranden.

Igår var vi ut med båt hela dagen och sen på kvällen for vi och kollade på borgen. Efter vi varit in i en moské for vi till en restaurang som låg uppe på berget med utsikt över hela Alanya.

Nu ska jag borsta tänderna och fara iväg.

Måndag

Hej och hallå. Kom just hem från en kväll på stan. Vi har ätit middag, druckit drinkar och shoppat hela kvällen. Nu ska jag gå och lägga mig dock, imorgon ska vi ut med en båt.

Saknar dock Richard i massor. Önskar att du kunde vara här och uppleva allt med mig, hade varit underbart! Puss, vi ses snart!

YO!

Sticker ner på stranden, förhoppningsvis kommer jag tillbaka aningen brunare!


Alanya imorgon!

Är uppe relativt sent för mitt eget bästa. Ska upp halv 7 imorgon för att lämna detta kalla och regniga land för att fara till Alanya. Ska bli grymt skönt att komma iväg till värmen igen, har saknat solen.

Känns hemskt att fara från Piteå nu när man har någon att sakna. Tycker inte om att somna utan honom och ännu värre att vakna utan honom. I really do love you, Richard. Älskar att vara kär men hatar att vara utan dig. Kommer sakna dig sjukt mycket. Din famn och dina kyssar. Jag kommer till och med sakna att vakna av att du snarkar eller omedvetet drar av mig täcket i sömnen. En vecka går fort, tänk på det! 


Älskar dig min räka <3

FML

Jag tycker att det är alla tjejers rätt att få se på Sex and the city när man är sjuk. Richard tycker inte det och eftersom det är hans TV så får jag väl ge med mig. Tyckte han kunde ladda ner en säsong åt mig så jag kunde mysa i soffan, men icket.

Var precis och handlade gotta till mig själv på COOP. När jag väl kom hem efter att ha kämpat mig fram och tillbaka upptäckte jag att jag inte har något smaksinne. FML.

Sjuk, liten och svag

Richard - Idag ska jag ta hand om dig!
Jag - Åh, kom och stryk mig i håret.. (Ledsen röst)
Richard - Nej, inte nu.

...


Richard - Jag är hungrig.
Jag - Jag också!
Richard - Kan man göra chili con carne med spaghetti?
Jag - Det är godare med ris och det finns i köket.
Richard - Bra, då kan du ju göra det till middag!

.........

Torsdag

Jag har blivit dödssjuk. Förkylning med dödlig utgång typ. Feber, halsont och litervis med snor. Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk innan söndag då vi ska fara till Alanya. Karma straffar mig som vanligt med att bli sjuk vid helt fel tillfällen.

Var till skolan en snabbis för att göra en redovisning och nu har jag bäddat ner mig igen med diverse livsnödvändiga medel bredvid mig såsom nässpray och en pappersrulle.

Dags för tekokning. Tur jag har en pojkvän som kan ta hand om mig när jag är liten och svag!

RSS 2.0