Godmorgon!

Ligger i sängen och väntar på att Richard ska sitta klart vid datorn. De som bor ovanför oss spelar Sigurd Granströms låt och "Stoffe levererar" så jag underhåller mig med att lyssna på det. Sjukt vad lyhört det är ner till oss, hör allt dom lyssnar på och varje steg dom tar. Ibland när jag sitter på toa så skakar toalettdörren för att någon går ovanför. Tur att Richard bor här och inte någon gammal tant, då hade det blivit mycket klagomål, haha. 

Tanken just nu är att vi ska gå på stan. Måste in på systemet och sen handla till ikväll. Hörde av mamma igår att allt kött, bearnaisesås och potatisgratäng var slut på ICA så förhoppningsvis finns det kvar på COOP. Jag var sugen på att göra en kall potatissallad, skulle vara sjukt gott. 

Nu spelar dom Disco pogo, bra musiksmak i alla fall!

Middag

Min snygga boyfriend bjuder mig på middag idag. Det blir hans special-wook som är supergod!




drar på stan


Måndag


Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan. Känner mig sjukt motiverad för stunden! Tog startmått förra veckan och har redan ökat centimetrar på de ställen jag vill och minskat över midjan och låren. Lägger ut måtten när det märks mer skillnad.

Har mysdag med mig själv

Dricker Cola ur vinglas, äter popcorn och ser på Big Brother. Love it!

Dinner

Richard är borta hela kvällen så idag får jag göra middag till mig själv. Skrapade ihop det som fanns och gjorde hemmagjorda köttbullar och potatis till det. 

Tycker synd om Richard som missade denna kulinariska upplevelse. Överträffade mig själv.

Kanske inte ser så gott ut men jävlar vad gott det var! Köttbullarna smälte i munnen.

Piteå, 18 april 2012. Fuck life.


Nu far jag på möte


Tisdag

Idag har jag varit riktigt husmorig. Har tvättat kläder och kuddar, lagat middag och bakat en kladdkaka. Hade tänkt koka te och mysa en stund innan jag går och lägger mig med min underbara pojkvän. 

You laugh you loose.

Work out

Ligger i soffan och känner hur träningsvärken smyger sig på. Är helt slut i magen och i benen och har kämpat mig upp ur soffan varje gång jag klivit upp ur den. 

Var och tränade igår och det var första passet som faktiskt gick tungt. Orkade inte alls lika mycket som jag brukar. Körde ben och mage och imorgon ska jag köra armar, axlar och rygg. Älskar att träna rygg så det ser jag fram emot! Joakim har offrat sig att hjälpa mig med ett träningsschema så snart han köpt gymkort i stan. Jag har kört samma övningar sen jag gick ettan så lite förnyade övningar skulle inte vara helt fel. Blir rätt less på att köra samma varje vecka. 

När jag kom hem från gymmet igår så började jag med en poster. När Richard kom hem från jobbet fick vi besök av hans pappa och hans sambo samt deras två hundar. Det var första gången jag träffade dem då de inte bor här så det var trevligt! Efter det satt jag i Photoshop i 8 timmar innan jag blev nöjd. Hade Richard och Natanael som smakråd då de är lite mer erfarna än vad jag är.

Lägger upp den då den blivit tryckt! 

YO


Gym

Har glömt att skriva i bloggen att jag börjat träna!

Köpte gymkort på Step In24 förra veckan och har tränat 3 gånger sedan dess. Hade även tänkt byta om nu och träna ett pass. Ska fan bli fit. Vill ha tillbaka mina abs och få lite kött på mina nuvarande spaghetti-armar. 

Nu drar jag!

Nu far jag iväg!


Förra helgen

Förra helgen hade vi premiärgrillning hemma hos Forsman och Linus i Munksund. Hade en supekul kväll som avslutades med Challenge. Blev inte så mycket dans för min del då jag fick ont i magen och var tvungen att gå hem tidigare. Hade dock jättekul ändå! Träffade både nya människor och alla mina favortiter som var hemma över påsken.

Jannie tog lite bilder innan vi åt middag. Söta vi är!


HAHAHAHAHA

Haha, Richards kompis Gustav har klippt ihop en bild på Richard. Dör.

Godmorgon fredag!

Godmorgon!
Solen skiner och jag är på jättebra humör! Vaknade av att solen lös in i mitt ansikte och kunde inte somna om. Har precis gjort mig färdig och ska nu äta lunch med min syster i stan. Klockan 12 börjar jag jobba och ikväll blir det mys med Isabelle. 

Superdag! PUSS


Morrn!

Har precis ätit mackor och ska slänga på mig lite kläder för att fara och visa min lägenhet. Jobbar 11-17 sen. Kung.

Godmorgon

Sitter och dricker ett glas vatten och ska snart springa till jobbet. Blev inringd att jobba så idag jobbar jag 10-17 på KappAhl. KOM OCH HÄLSA PÅ MIG!

Hörs!

Work out

Är så jävla träningssugen att jag håller på att dö. Har inte tränat på över 1.5år nu. Skäms på mig. Har gått upp mina önskade 7kg sedan förra sommaren så nu har jag perfekta förutsättningar för att få tillbaka den kropp jag en gång hade.

Jag älskar verkligen att träna. Saknar att köra slut på min kropp och pressa mina egna gränser. Förhoppningsvis börjar jag träna igen nästa vecka om jag har tur. Step In har öppnat i stan och det är perfekt för mig som tillbringar i stort sett hela min vakna tid där. Är taggad och hur motiverat som helst! Ska bli fit, som fan!


Give me summer

Bjuder på lite musik dagen till ära. Samma låt, två olika remixes.




facerape på richard

Hämden är fucking ljuv!


Onsdag

Tänkte tvätta idag för att göra nånting vettigt men tvättstugan var fullbokad så nu gör jag ingenting istället. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att Richard ska sluta så jag kan laga middag åt oss. 



Fast i huvudet

HAHAHA, jag dör. Skona mig snälla jag orkar inte. Denna låt har jag haft på huvudet hela jävla natten och morgonen:

-->Sean Banan – Sean den förste Banan <--

Måndag

Har precis tagit en dusch och försöker röja undan det jag stökat ner under tiden jag legat sjuk. Mår fortfarande dålig men jag orkar inte bara ligga och göra ingenting längre, känner mig rastlös. Kan förövrig inte sluta nysa.

Tänkte fara hem och hämta lite grejer och en dammsugarpåse då den vi har är full. Går inte att dammsuga lägre och det är jättesandigt i hallen. Trycker i mig en panodil så orkar jag ett tag i alla fall.

Jag lever

..för stunden i alla fall.

I lördags när vi kom hem var tanken att vi skulle till Richards kompis och dricka lite vin och sen gå på Challenge. Skulle även få ihop lite vimmel för kvällen. Hade under dagen simmat i vatten i ungefär 4 timmar med en klänning och hoppat upp och ner ur vattnet och därför varit nerkyld hela dagen. Kan berätta mer om det sen. Hur som helst frös jag när jag kom hem också trots att jag stått i en varm dusch för att få upp kroppsvärmen. När jag kom till festen så kände jag att jag mådde sämre för varje minut och sen gick vi hem för att jag mådde så dåligt. Mådde illa och hade feberfrossa. 

Har i stort sett legat död i soffan sen dess. Richard har varit underbar och tagit hand om lilla mig när jag varit liten och svag. Har en förmåga att börja gråta då jag har mycket feber och det gjorde jag självklart igår utan anledning. Kan inte sluta gråta heller, det bara rinner tårar, haha. 

Nu hade jag tänkt att försöka göra mig lite mat och sen duscha. Förhoppningsvis känner jag mig lite fräschare efter det.

såhär mår jag just nu


RSS 2.0