Hejdå fula utväxt


Sitter med blekning i håret och förhoppningsvis får jag bort min äckliga utväxt som stört mig i flera veckor. Ska fråga om Camilla kan göra lite slingor med folie i resten av håret då hon är duktig på det. Nu har jag bara gjort det värsta som syns. Såg en bild på mig själv som mamma hade i sin plånbok tidigare idag. Då hade jag sjukt långt hår, men det var tiden innan man började bleka det..

Fuck, ta mitt liv vad kort det blivit. Tunnt också, jävla frisörjävel.. Till hösten ska jag färga tillbaka till mörkbrunt.

Torsdag

Nu har jag kommit hem efter att ha städat ur mitt förråd i lägenheten. Fick hjälp av Lena så det gick rätt snabbt. Tack så mycket!

Nu ska jag dricka fruktsoppa och sen tänkte jag cykla en stund. Måste röra på mig när jag inte kan träna.
Måste köpa en ny ananas sen, åt upp den jag hade i kylen igår.

Good morning!

Har precis ätit plättar till frukost och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt innan jag ska möta upp Lena för att hämta bilen. Idag blir det att städa ur förrådet och lämna in nycklarna till Pitebo.

Nu ska jag klä på mig, CIAO!

Tidningsbild från yran

Vet inte alls varför jag ser sjukt glad ut. Det kom fram ett fotograf och frågade om vi ville vara med på bild. Då sa jag: "Ja, men jag tänker inte ta bort jackan från huvudet!". Rätt kul också att Johannas paraply blåste upp mitt i allt, haha.

Någonstans mitt i min mening tog han en bild. Såhär blev det. Alltid fint med vidvinkel på fötterna!

Brännbollsyran, 2012

Befann mig som sagt i Umeå i helgen. Blev upphämtad av Petters föräldrar runt åtta och kring tolv var jag framme i ett 25-gradigt varmt Umeå.  Efter jag handlat på systemet och köpt förköp sprang jag in på hm och köpte ett par shorts då de enda byxorna jag hade med mig var ett par jeans. 

Tog bussen till Liljansberget för att bosätta mig hos Johanna. Det bjöds på pannkakor med sylt och grädde innan vi gick iväg till ängarna för att se brännboll. Det började spöregna precis när vi kom dit så mina nyinköpta shorts gjorde ingen nytta alls. Jag frös ihjäl. Lyckades hamna i tidningen också! Vi gick hem efter någon timme i regnet och gjorde oss färdig för fest istället. Fysikgränd och sen Corona med Jannie. Gick hem i kylan klockan 3 på natten med död mobil och upptäckte att jag var utelåst. Det fixade sig tillslut och jag fick komma in i värmen. 

Lördag gick vi och åt lunch på stan, såg finalerna i brännboll och gick ut på TC. Hade en sjukt rolig kväll som slutade med cheeseburgare från McDonalds och övernattning hos Jannie. 

Söndagen blev blåbärsmjukglass, cheeseburgare och shopping med Jannie, sen tog jag bussen hem till Piteå och min älskade pojkvän som väntade på mig hemma. 

Hahaha, dubbeltoalett på damernas inne på TC

I will miss you


Imorse for Richard iväg till Stockholm för att jobba. Han kommer inte hem förrän på söndag då han även ska till Örebro. Hatar att sova själv så det var väl rätt passande att jag ska till yran i helgen och sova hos Johanna så får jag ge all kärlek till henne istället!

Den här bilden är från förra året då jag tog studenten. 10 dagar efter vi blev tillsammans och snart har det gått ett helt år ♥

Äntligen är sommarvärmen här!


Onsdag

Har haft fullt upp hela dagen. Började med att Richard tog mitt enda par sockar jag hade hos honom (som jag tog med mig igår enbart för att ha några sockar idag) så efter dödshot tvingade jag honom att möta upp mig på stan och ge tillbaka dem. Nöjd och belåten gick jag på stan ett tag innan jag gick hem igen och började tvätta kläder och diska. Blev precis klar! 

Nu ska vi springa över till grannarna (Johanna och Rasmus) för att Richard och Rasmus ska beställa kläder.

Tisdag

Har legat ute i solen med min syster idag. Vi började med en lunch i solen och sedan låg vi där resten av dagen. Har fått rätt mycket färg faktiskt. Som vanligt är det bara på magen och benen, ingenting på armarna och i ansiktet där det syns för andra än en själv. Får sola mer någon annan dag. Måste hinna grunda nu innan jag börjar jobba för då kommer jag verkligen inte ha tid. 

Fick mitt schema igår och jag kommer jobba 5-6 dagar i veckan hela sommaren, 10-18. Sjukt nice. Förhoppningsvis ger det mig lite money på sparkontot efter sommaren!


Morrn!

Nu sticker jag iväg på jobb. Ha en trevlig lördag!

Onsdag

Nu är jag vid liv igen. Har legat halvdöd i tre dagar och nu orkar jag äntligen göra saker igen. Det är hemskt när man har så pass mycket feber att man enbart orkar ligga still och må dåligt. 

Nu är jag igång igen i alla fall! Sitter och redigerar bilder nu och sen när jag är klar med det tänkte jag städa lite.

Sjuk

Mår som en döing just nu. Har haft feber sen i lördags och det blir inte bättre, har ont i hela kroppen. Nästäppan måste vara det mest irriterande. När jag är trött kan jag inte sova för att jag inte får luft, känner ingen smak, måste snyta mig konstant och näsan gör ont.

Nu ska jag försöka vila en stund.

Lördagssjuk

Har lyckats dra på mig en förkylning så jag mår skit om jag ska beskriva känslan. Feber och ont i hela kroppen. Har köpt alvedon så jag hoppas att jag överlever kvällen. Hade tänkt dricka och gå ut sen. Min man har lämnat mig till mina plågor och farit på middag med sina killkompisar. Orkar ta mig fan inte laga mat så jag tänkte gå och köpa mat på Sunes. Det är jag värd.

HA EN BRA LÖRDAG!

Piteå, 5 maj 2012. Fuck life.



Fredag hela veckan

Efter att jag ätit rostade mackor med kräftsallad på så for jag iväg på ett träningspass. Det blev kondition, ben och mage då jag tränade överkropp igår.

Min iPhone lever igen även om det är knappt. Kan i alla fall lyssna på Spotify och prata i telefon. Har precis synkat min playlist i oflline-mode så nu kan jag lyssna samtidigt som jag tränar utan att det dör hela tiden pga dålig sändning. 

Nu ska jag göra mig fräsch, ska på middag hos min far och sen på Nodo.

Torsdag

Hade nästan glömt bort att jag har lockar. På senaste tiden har jag fönat håret efter varje gång jag duschat och då kommer lockarna inte fram. Ska försöka sluta, sliter så mycket på håret också.


Rhodos & Kos, två veckor i augusti!

Jag och världens bästa Jannie har nu bokat en resa till grekland i augusti! Kommer bli sjukt kul!



Godmorgon

Klev upp runt 10 och har suttit i soffan sedan dess. Tänkte klä på mig och hitta på någonting vettigt nu.


Onsdag - workout

Det är rätt sjukt egentligen hur fort kroppen anpassar sig. För 3 veckor sedan när jag började träna orkade jag knappt göra 10 situps. Nu när jag är inne på min tredje träningsvecka gör jag lätt 3x25 och hade kunnat pressa mer om jag haft tid. I bicepscurl började jag med 5kilo, nu är jag uppe på 7kg. Latsdrag har jag ökat från ca 35kg till 52kg. 

Det bästa som finns är när man känner hur man orkar mycket mer än veckan innan. Det får i alla fall mig motiverad och man får alltid en extra kick när man känner att man kan öka på. Ska ta nya mått på söndag och se om veckan gett något resultat. Att mäta har jag kommit på är en sjukt bra grej för att hålla en motiverad. Man ser inte skillnaden själv men det visar sig på måttbandet. 

Nu ska jag göra nånting som jag och Richard kan äta.

om 3 månader


Onsdag

Det är underbart väder ute! Just nu är det ingen sol men det är ändå 15 grader. Sitter med fönstret öppet och har precis dammtorkat och dammsugit. Nu lyssnar jag på musik och planerar att gå in till stan med helosan åt Richard. Ska bara tvätta ansiktet och borsta tänderna först.



Tar tillbaka det jag sa, det blåser storm ute och det är inte lika skönt ute som det såg ut genom fönstret..

Sunshine

Älskar att vädret börjar bli bättre. Snart blir det att äta första mjukglassen i solen med denna underbara kille.



Valborg

Ligger i soffan och myser med Richard. Vi hade en väldigt trevlig och spontan valborg igår. Började med grillning på Zon och sen gick vi på en random-fest som var lite sådär. Hade trevligt i alla fall. När vi skulle gå hem bestämde vi oss för att gå på Kalles istället. Sagt och gjort. Väl där blev vi bjudna på två sexor tequila var så jag blev rätt full. Vaknade upp och mådde precis som jag förväntade mig att jag skulle må. Efter en liter vatten, lite mat och en dusch mår jag dock prima. 

Nu ska vi se Game Of Thrones och äta chips. Sen ska jag försöka övertala Richard att göra sin nudelwok till middag igen. 

image descriptionimage description

RSS 2.0