Miss you

Det är svårt att vara glad när man saknar någon så mycket som jag gör just nu. Befinner mig på en ö i Grekland men mina tankar befinner sig i Piteå. Jag saknar verkligen dig, Richard. Du får mig lycklig och jag saknar att få skratta med dig.

Längtar efter att komma hem till dig. Du gör mig hel.

Kos

Sitter i hotellobbyn nu. Det fanns wlan och jag kan inte beskriva min lycka över det. Trodde jag skulle vara tvungen att leta runt överallt efter ett internetcafé.

Hur som helst. Det har regnat och varit dåligt väder hela dagen så jag och Denice har haft sightseeing i Kos stad. Vi gick efter hela stranden och tittade i butiker. Det slutade med att vi gick vilse och Denice fick lite panik. Stressarn.

Vi hittade tillslut havet och började gå hem till hotellet. Vi hann precis in innan det började ösregna. Tvättade fötterna och sen tog vi en powernap på 3 timmar. Välbehövligt efter igår då jag enbart sov två timmar.

Nu ska jag duscha och sen ska vi in till stan och äta middag lite senare.

Påväg till Kos!

Sitter på Arlanda och väntar på att mina vänner ska komma hit. Har varit här själv sen klockan 8.

Vaknade halv 5 idag och blev sedan upphämtad av Fredrica och Johanna. En snabb flygning med underbar frukost från Luleå och nu sitter jag här. Har hittat världens bästa ställe att sitta på. Har skjutit ihop en massa fåtöljer till en säng så jag har sovit sen 9 ungefär. Det finns även gratis internet och el-uttag. Förutom att jag är själv och är hungrig så är det rätt skönt att sitta här. Pratar med Richard på facebook också så det gör mig glad!

Har laddat ner skype också och hoppas på att hitta ett wlan på hotellet så jag inte behöver prata så mycket i telefon.

Nu - Dags för lunch.

Ser ut som vi kan fara trots allt

All oro över att vi inte kommer kunna fara till Kos på fredag har nu försvunnit.


Dress

Köpte en klänning från Nelly. Det blir dock att lämna tillbaka den då jag inte gillade den höga urringningen fram och puff-armarna. Ryggen var dock sjukt snygg!

Om någon vill köpa denna innan jag skickar tillbaka den, säg till. Kostar 300 och är i strl. S.

Tisdag

Har varit ledig hela dagen. Sov i stan så jag fick sovmorgon, eller det var i alla fall tanken. Vaknade när Richard for och sen när jag somnat om vaknade jag av en mardröm. Har haft exakt samma mardröm när jag var mindre också, en jävla demonunge som skrämmer livet ur mig.

Fick ge upp min sovmorgon och städade lite istället. Hann även med att plugga innan Richard kom hem och bjöd mig på lunch. Tack! En stunds sittande på Nodo, en sväng på stan och sen for jag hem. Sitter just nu och försöker göra klart två arbeten samtidigt. Har till imorgon på mig att bli klar med allt. Kill me.

Måndag

Kom just på att jag inte bloggat på en vecka. Shame on me. Har varit relativt upptagen i veckan med plugg och annat.

Kan dra en mer utförlig uppdatering sen. Vi slutar lektionen nu, vill äta mat.


3 timmar kvar


Give me everything tonight

Känns som att denna kommer spelas mycket under sommaren.

Saknar dig.

Är sjukt sugen på nånting att gotta på. Funderar på att leta fram en cykel och fara på ica innan dom stänger. Vill ha glass men det kommer smälta innan jag hinner komma hem. Chips och cola skulle vara underbart. Så får det bli!

3 dagar kvar, snart är du här!

Natti

Nu ska jag ta mig en promenad och sen ska jag sova. Imorgon ska jag vara fotbollsdomare på en cup. Önska mig lycka till!

Godnatt och allt sånt.

Tisdag

Det blev ändå att ligga ute i solen idag med musik och smsande. Var rätt skönt. Gick in kring 4 och lagade middag, snäll som jag är. Korv i sweet & sour-sås och ris. Grymt gott faktiskt även fast det inte låter som det.

Här är min nya bikini också. Neonrosa är den. Fick mig faktiskt rätt mycket färg, fick linjer och allt. Nöjd tjej.


Godmorgon

Har varit uppe sedan nio och bara legat i sängen och dragit mig. Pratade även med Richard i telefon ett tag, bara fem dagar innan han kommer hem nu.

Tanken idag var att sola, men hela himlen täcks av moln så jag lär lägga ner det, får plugga inomhus istället. Hade varit perfekt med sol idag när man ändå är ledig men min karma suger. Ska laga mig lite frukost nu till att börja med, är sugen på gröt men får se vad som finns hemma.

Har varit duktig idag

Började med en springtur innan middagen och sen for jag in till stan för att umgås med denice. Efter det blev det en powerwalk in till stan med mamma och syster. Belönades med en mjukglass på ica.



Måndag

Solen skiner och temperaturen ligger på 22 grader i Piteå stad. Underbart väder med andra ord. Detta skall firas med en löpruda i solskenet!

Imorgon är jag ledig och ska inviga min nya bikini. Den är neonrosa. Förhoppningsvis får jag lite färg imorgon så den passar lite bättre.

Lördagen

Är frunktansvärt sliten sen igår. Blev lite mer att dricka än vad jag hade tänkt mig men jag hade sjukt roligt!

Vi började hemma hos Denice. Jag drack rödvin så jag for på COOP och handlade lite och sen gjorde jag Sangria i en tillbringare. Perfekt sommardrink. Det var fest i lägenheten bredvid och helt plötsligt var lägenheten full med folk. Någon som bodde ovanför kastade ner en glasflaska på balkongen vi var på så det blev glas överallt. Störda människor det finns, någon hade ju kunnat få den i huvudet!

Kring 12 gick jag, Denice och Tina på Kalles. Det var fullt med folk och det var rätt roligt att fota. När jag tagit alla bilder så gick jag och dansade. Träffade på Lina och Moa på dansgolvet så jag var där med dom ett tag innan jag gick upp och beställde en drink.

Hittade Denice vid baren och gick ner och dansade med henne resten av kvällen. När Kalles stängdes blev det en avslutande stripsmeny på Sunes och ett telefonsamtal till Richard, sen gick jag hem och la mig. Vaknade och mådde lika jävligt som jag beräknade att jag skulle må efter shottar av mintu och en long island ice tea.

Grym kväll!

Everyday i'm shufflin'

Sangria, fina flickor och solsken. Awesome!


Jag vet att jag är söt, lockar och allt.

Hej

Sitter inne i stan. Betalar räkningar och försöker boka resa. Har även hunnit med att hälsa på David för att hämta min kamera och ett besök på tio till tolv.

Nu ska jag springa på Kalles. Ska fota ikväll.

Fredag


Pluggpaus

Glass och lite serier med syster.

 


Mys

Det satt världens största insekt på fönstret för någon dag sedan.


Tisdag

Förstår inte riktigt hysterin kring Veronica Maggios senaste album. Själv tycker jag det är rätt värdelöst. Aldrig varit ett big fan av henne men ändå.

Nog om det. Sitter hemma hos far och väntar på att Issan ska komma hem så vi kan fara iväg och köpa glass. Vi krävde det som belöning ifall vi städade badrummet. Ska förstätta med projektarbetet medan jag väntar.


Nattens bekymmer


Sitter och skriver lite rester jag har i engelska och funderar även på vilken av dessa från IKEA jag vill ha. Känns som att den andra kommer skära sig eftersom jag har en grå soffa och ett vitt soffbord.

Kom även på att jag glömt att nämna att jag ska flytta. Jag ska flytta! 1 juli flyttar jag in i en etta i stan, helt själv. Skönt.

Måndag

Har nyss kommit hem från att ha varit på middag hemma hos Manges föräldrar. Det bjöds på kreolsk gryta och sen tårta till efterrätt.

Tror jag håller på att bli sjuk, har haft frossa och migrän hela dagen. Kommer förmodligen vakna inatt av att jag har feber. Dålig dag idag. Har varit på dåligt humör ett längre tag och jag vet inte varför. Finns ingen anledning till att vara på dåligt humör men jag är det ändå. Förhoppningsvis är det för att jag håller på att bli sjuk.

Söndag

Har suttit i stan hela dagen. For och åt pizza med Johan och Jacke på Ängeln och sen såg jag tv i stort sett resten av dagen. Hann med att diska lite också innan big brother och till det åt jag min sparade pizzabit som låg i kylen.

Det var min innehållsrika dag.

Nu ska jag göra mig en macka och plugga innan jag somnar.

RSS 2.0