grand danois

 
Camilla har varit hundvakt åt lillkillen ovan. Åtta månader gammal och kan misstas för en kalv. Sjukt söt och tror att han är en knähund. Rätt kul att se honom försöka krypa ihop bredvid mig på soffan med långbenen spretandes åt alla håll och huvudet hängandes över kanten.

Fredag

Känns som att jag sprungit runt hela dagen, har inte gjort annat än ärenden. Har fortfarande en feber som lurar inom mig som vägrar bryta ut på riktigt, har mått halvdåligt i flera dagar och det känns varmt och tungt i bihålorna, får alltid den känslan innan jag får feber. Hoppas helst på att den inte bryter ut alls då jag jobbar i helgen och till veckan. 


Sjuk

Vaknade imorse och hade sjukt ont i halsen. Har bäddat ner mig i soffan och mår inte alls bra. Jag har inte tid att vara sjuk, jobbar resten av veckan också. Har kokat mig en kopp te och värmt upp lite pannkakor. Förhoppningsvis börjar jag må bättre innan jag börjar jobba ikväll. 
 
Tack för mig! 
 

Min senaste vecka

1. Richard fyllde 28 och detta firades med fika och besök av familj och även Rasmus och Johanna. Vi avslutade kvällen med att se Röjar Ralf och den var sjukt bra tyckte Carro. 2. Blev överraskad med rosor både av jobbet och av Richard på alla hjärtans dag! Dagen till ära gick vi på bio och såg A Good Day To Die Hard. 
 
3,4,5,6. Varken jag eller Richard var speciellt sugen på att festa och gick upp till Magnus och Lina för att inviga deras nya rum. Där bjöds det på drinkar och vin och den som inte ens skulle dricka blev "lurad" till att dricka mest. Tack för en mycket trevlig kväll! 

19 februari

Idag vaknade jag upp och hade ont i min stackars hals. Detta gick dock snabbt över när jag såg hur fint väder det var ute idag. Man botar förkylning med frisk luft och sol va? Tänkte väl det. 
Hällde i mig en kopp grönt te och åt ett par mackor med salami innnan jag kastade mig ut i det underbara vädret. Pluggade i musiken och började gå. Gick ungefär en timme innan jag började frysa om öronen. Note to self: ta mössa i stället för pannband nästa gång! 

Det var riktigt skönt faktiskt, har varit dålig på att vara ute och få frisk luft de senaste veckorna då jag jobbat dygnet runt. Om någon känner att de vill låna ut sin hund under dagarna är det bara säga till, behöver en kompis att gå på långpomenader med! 
 

Jag hatar människor

Hade tänkt skriva lite om min dag men jag tänker först avreagera mig lite. 

Vi var på bio nyss, och jag satt bredvid den värsta jäveln man kan sitta bredvid. Ni vet alla biobesökares värsta mardröm, HAN satt jag bredvid. Det är en oskriven lag att man inte prasslar i påsen när man är på bio, jag vet att det är omöjligt att inte prassla lite men man försöker i alla fall begränsa det så att inte de som sitter inom närmsta radien störs av det.
Denna man grävde så jävla hårt i sin chipspåse att det överröstade allt de sa i filmen. Han tog inte ett chips i taget heller, nej han trycker in en hel jävla näve som inte ens får plats i munnen så att han måste tugga med öppen mun så alla hör hur chipsen krossas.
 
Som om inte det vore nog. När han kände att han ätit klart en omgång med chips MOSADE han ihop påsen innan han la den på golvet. När han gjort det plockade han upp telefonen OCH BÖRJADE SPELA QUIZKAMPEN?!?!??!! WTF LIKSOM?!
 
Vilket jävla skämt till människa. HAT. 
 
/Så jävla bitter tjej

JAG ÄLSKAR HELGEN

Har haft en superbra helg! I fredags var jag som sagt ut och åt med mamma sen kom Richard hem till en myskväll med mig. Lördag jobbade jag på KappAhl under dagen och sen for vi till Luleå för att gå ut på Animaux. Hade sjukt roligt och det var massor med folk, tror de släppte in runt 1000 pers. 

Vi dansade, gick och åt varma mackor och tog sedan en promenad hem till Lilo där vi körde dubbelsked i hennes säng, Lilo på ena sidan och Bella på andra. Vilket drömscenario! Mådde rätt bra där i mitten kan jag säga. 

Igår for vi hem till pappa och åt thai, såg Argo och mös, och det var min helg!

 

CARROFREDAG

Richard är ÄNTLIGEN påväg hem! Jag tror man blir lite skadad då man bor tillsammans och är van att träffas varje dag, fem dagar gick snabbt men jag saknar honom ändå. Nu slipper jag sova i tjocksockar! 

Idag har jag jobbat och när jag slutade for jag och åt middag med mor och syskon på Max. Det satt fint i lillmagen och nu ska jag springa på Tio Till Tolv och köpa en dricka, har laddat upp med film och snacks och nu saknas bara Richie. CARROFREEEDAG!

 
 

Eric Amarillo

Var sjukt starstruck denna kväll så jag ser ut som ett as, haha. Brukar aldrig vara det men jag hade taggat upp mig själv lite väl mycket tror jag. 

Onsdag

 
 
Har jobbat heeela dagen idag. Började 10.00, slutade 22.30, ca$h is king jaoo. Jag är rätt slut i huvudet dock, sitter och lyssnar på partymusik och känner på mig att det kommer bli en sen kväll. Har sovmorgon imorgon så det inte så mycket, jobbar 12.00-22.30. 


Fina Jannie och jag i somras ♥
 

Jag.vill.bli.blond.igen

 
 
Jag är less på att vara mörkhårig. Tycker om bättre om mig själv som ljushårig. 
Är sjukt ressugen också och det gör inte saken bättre. 
 
 

Itssofluffyimgonnadie

 

ensam hemma

Nu är det PF hemma hos mig, pojkvännen befinner sig i Spanien och har lämnat mig ensam i lägenheten. Kommer passa på att spela all musik jag tycker är bra som jag vet att han hatar, äta chips i sängen och vara utan byxor hela dagarna. Ska se tjejfilmer och reality shows, ska börja med att se klart Jersey Shore, sen blir det Paradise Hotel. 
 
Lite bilder från Instagram på vad vi har haft för oss de senaste dagarna. Ätit typ.

RSS 2.0