Work out

Jag har sjuklig träningsvärk i ben och mage. Jag och min partner Isabelle har köttat på gymmet denna vecka och tog ut en välbehövlig vilodag idag, dels för att jag hostat hela natten. I morgon blir det ett pass i min ensamhet då Bellas schema krockar med mitt och Richard är sjuk. Då är det jag och musiken och det vi gör bäst. 

Är inne i en seg träningsperiod nu. Allt känns tungt, både konditionen och skrotlyftandet, men det blir väl så när man lagt träningen på is mer än en månad. Känner jag min kropp rätt kommer vi vara på rätt spår nästa vecka!

richard är en tjuv

Jag och Richard duschade igårkväll och eftersom jag använder schampo och balsam från frisören och inte har ekonomin att köpa nytt varje månad så har jag förbjudit Richard från att använda det. 

Medan jag stod och schamponerade mitt hår bad Richard mig att ge honom schampo varpå jag gav honom flaskan som han får använda: -"Nej, jag vill ha det andra, det luktar mycket godare!" Nu undrar ni precis det jag gjorde i denna stund, hur kan han veta att det luktar gott? (borsett från mitt hår som alltid luktar gott heöheö)
 
Jag fick hans "lögn-min" tillbaka när jag frågade honom om han använt mitt schampo. När jag sedan skulle ta balsam ville han ha av det också eftersom "håret blir så mjukt". Bitch. 
 

Blek

Jag längtar till jag kan dra ner på mitt kortison. Jag har äntligen hittat en som fungerar och det har blivit sjukt mycket bättre bara sen jag började med den i onsdags. Tack Denice för tipset! ♥
 
Jag känner mig sjukt blek då jag varken kan sola eller använda brun utan sol. Min hud har inte fått en droppe sol sedan augusti då jag var utomlands och jag trivs inte med att vara blek, haha. 
 
 

Mitt liv är snart fulländat

I morgon ska jag köpa en iPhone 5! Jag är redan glad och har gjort fina naglar så de ska matcha min nya älskling. Skämt åsido. Eller nej, jag var seriös. Sitter och kollar på skal med bling på Ebay och lär beställa hem ett par stycken så man kan variera. 

Det är rätt sjukt egentligen hur beroende man blir av sin telefon. Mest av allt saknar jag att kunna ta fina bilder och framförallt att lägga upp dem på Instagram. Jag har alltid tagit mycket bilder under fester och dokumenterat saker jag vill komma ihåg, sen får vi inte glömma de hundratals egobilder jag kommer ta. NU JÄVLAR, kommer mata bilder i sinne! 

Nu ska jag återgå till mina naglar.

Love my life

Mycket har hänt den senaste veckan, bara på ett positivt sätt! Jag och Richard är officiellt sambos och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är just nu. Fyllde år i tisdags och blev bjuden på middag hemma hos min far. När vi kom tillbaka till stan bjöd Malin och Johanna med oss till Statt för drinkar och bubbel. Perfekt födelsedag med andra ord! 

Helgen bestod av jobb och födelsedagsfest. Jag var aningen för taggad och fick i mig lite för mycket av det goda. Ockuperade toan och la mig sedan och sov i en timme, under min egen fest, till vi skulle gå ut. Då var det upp på fötterna igen för att gå ut på Challenge. Trots mitt totala bark hade jag jätteroligt och mådde överraskande bra när vi skulle ut på krogen. Jag har tyvärr inte en enda bild från kvällen. 

Igår hade vi söndagsmys hela dagen och kvällen, älskar söndagar, speciellt när man har hittat världens finaste man att spendera dem med. Det är en underbar känsla att vara kär.
 
 

Måndag

Sitter i soffan och är rätt död efter ett träningspass med Malin på Sensia 24. Pinsamt nog har jag inte tränat på nån månad och idag var det dags. Fyller 21 i morgon så jag måste inleda mitt vuxna liv med att vara fit. 
 
Nu vill jag att Richard ska komma hem så vi kan äta middag.

Söndag

Hade en supermysig kväll igår med Richard. Vi for med Issan och handlade på COOP innan vi for hem till pappa och lagade middag. Oscar kom förbi lite senare och det gjorde även Malin och Johanna. Vi hade bubbelparty i jacuzzin och sen såg vi film resten av kvällen. 
 
Skönt att ta det lugnt en lördagkväll för en gångs skull. Har blivit lite väl mycket party den senaste tiden och omväxligt förnöjer som man brukar säga. Tänkte säga att levern blir glad, men eftersom jag äter mediciner för min nacke så mår den väl dåligt ändå. 
 
Nu ska jag och soffan fortsätta mysa. 

RSS 2.0