På begäran lägger jag ut dessa bilder

Jag har aldrig sagt att vi är normala


Midsommarfirandet i bilder



Jag skulle kunna ladda upp 100 bilder till men det räcker här, får spara resterande till senare.

Disco pogo dingalingaling dingalingaling

Sassy skickade denna till mig, fattar inte ett skit av texten men den är dåligt bra ändå.


Midsommarfirandet i ord

Hade grymt roligt igår och jag hoppas det var fler än jag som hade det också!

Kvällen började med att tjejerna kom hem till mig och grillade. Alkoholen flödade och efter vi ätit sprang vi ut till hästhagen och plockade blommor för att göra en midsommarkrans. Satt mig på gräsmattan och pysslade ihop en krans som var alldeles för stor för min lilla skalle, såg ut som frihetsgudinnan.

Huset fylldes på med nytt folk under kvällens gång. Richard, David och Jannie kom, jag spillde ut två drinkar och sen körde vi chatroulette. Gustav, Sara och en massa killar vars namn jag glömt bort kom också och i slutet var vi rätt många ute på altanen.

Vi fick för oss att fara till havsbadet för att se om det var liv där. Jag strosade runt med Richard och David ett tag men det var rätt dött och vi hade tappat bort alla andra så vi började gå hem till mig igen. När vi gått några meter efter havsbadsvägen stannade ett par i en raggarbil och plockar upp oss. Dom vägrade släppa av oss efter vägen och insisterade på att köra oss fram till dörren. Vi tackade och bockade och avslutade kvällen med att bada bubbelpool.

Bilder kommer sen!


Midsommar



Solen skiner, jag har inte ont i magen och den här kvällen kommer bli super!

Ska ta min cykel och fara hem till pappa nu där festligheterna kommer hålla hus, ha en trevlig kväll!

Torsdag

Idag underhåller jag mig med att ha ont i magen. Låg ute och solade ett tag men gick in och la mig när smärtan blev olidlig.

Måste in till stan snart och lämna in min trasiga kamera samt handla inför imorgon. Nu ska jag sova bort det onda.

Kill my mage

Går och lägger mig nu. Har fruktansvärt ont i magen och det vägrar gå över trots de 4 panodil jag tryckt i mig, har haft ont hela dagen. Någon som har ett par pronaxen att låna ut? 

Imorgon ska jag lägga mig på gräsmattan och läsa tror jag, bara solen håller sig framme.

............

FUCK, MIN KAMERA ÄR SÖNDER!

I once was a kid all I had was a dream

Hör och häpna, Caroline steg upp halv elva idag!
Eftersom solen varit framme i stort sett hela dagen så har jag legat ute på gräsmattan och lyssnat på musik. Tror jag har fått lite färg också, i alla fall på magen och benen.

Kring två for jag in till stan och hämtade upp Anna och Hanna. Vi köpte ett tält till nästa vecka och annat behövligt. Var in en snabbis på reprisen och kupan också för att hitta ett par stövlar men utbudet var inte stort så jag kom hem utan.


Onsdag

Yr.no hade rätt så jag lägger mig ute på gräsmattan i solen och steker. 

Ni vet vars ni hittar mig, våldgästning is the shit.

Solen skiner

Nu är jag hemkommen från äventyr. 15 kronor fattigare och ett glasskort rikare på 7-eleven.

Yr.no lovar fint väder fram till klockan ett imorgon medan tv4 inte gör det. Ska ställa väckaren på elva hoppas på att yr vinner, skulle vara skönt med en frukost i solen.

Ska smyga upp och göra mig en nattmacka nu sen ska jag somna till en film.

Tisdag

Gick upp ovanligt tidigt idag, eller, mamma väckte mig klockan tolv. Satt mig i alla fall ute på gräsmattan och åt frukost eftersom det var sol ute. Hann inte sitta ute många minuter innan himlen var täckt av gråa moln så jag gick in och duschade istället. Tanken var att jag skulle in till stan och strosa men stannade hemma istället. Stan får vänta till imorgon.

Fick jätteont i magen och började frysa efter jag ätit middag så bäddade jag ner mig i soffan och somnade. Vaknade för ungefär en timme sedan och funderar på att kanske gå ut och gå, behöver städa ihop i mitt rum också.

Jag är sugen på jordgubbar och glass.




1 vecka

Jag måste lära mig tycka om öl och Mcdonalds cheeseburgare tills nästa vecka. Hm.

Nu ska jag fara till södra hamn för picknick tydligen. Vädret är inte det bästa och jag har fruktansvärt ont i magen men det kommer nog bli trevligt ändå.

Måndag

Sov alldeles för länge idag, hur länge tänker jag inte berätta för det är pinsamt länge.
Igår hann jag bli blond, typ. Ljushårig blev jag i alla fall. Blev även bortskämd av Isabelle och fick håret både fönat och plattat.

Var nyss på jysk, dollarstore och ö&b med Anna. Vi inhandlade lite smågrejer inför nästa vecka typ tvättlappar och annat nödvändigt. Nu fick jag ett ryck och undrar vars tusan min penna är när jag känner för att klottra?

Vars fan är solen?

Jag vill ha sol, stand och Spanien..

Upp och hoppa

Varför kommer jag på att jag glömt mobilen i bilen EFTER jag klätt av mig och krupit ner i sängen?


Blubb

Jag kan inte sova som vanlig och ligger och spelar harpan för att fördriva tiden.

Välj själv vilken som är bäst


Chiddy Bang - Opposite Of Adults


Robokids - Kids (original short edit)

Båda finns på spotify.


Partysugen




Snodde lite vimmelbilder från när jag var på Cleo i Luleå. Give me party!


Lördag

Vaknade klockan tre så jag har inte hunnit göra så mycket idag. Kom hem från jobbet klockan fem imorse så jag behövde sova länge. Det enda jag hunnit göra är att sminka och fixa håret på mamma sen skjutsa iväg dom på fest. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att ha lagat mat åt mig själv. Pepparbiff och potatissallad, det satt fint.

Sitter hemma hos pappa nu och ska snart bada bubbelpool, jag fryser hur mycket som helst så det kommer bli skönt.


Seriöst

Vad skulle ni gjort om ni möttes av era föräldrar klädda såhär i eran hall?


Tired

Har bäddat ner mig i sängen och låtsas att jag mår bra. Egentligen fryser jag om fötterna och kan inte sova, som vanligt.. Trodde jag lärt mig sova själv men det finns inget värre, tar flera timmar innan jag somnar även fast jag är trött.

Lyssnar på We no speak americano i brist på annat att göra och hoppas jag somnar snart. Imorgon är jag ledig och har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på eftersom vädret ser ut att bli dåligt. Bubbelpool kanske? Nån dag i helgen ska jag bada i alla fall, vilken vet jag inte än.


Skit

Varför har aldrig dollarstores öppet när jag kommer på att jag behöver dit?

Sol

Godmorgon

Jag är uppe med tuppen idag eftersom jag ska fara och jobba nu.
En fråga dock: Varför skiner solen när jag ska jobba när det har varit pissväder hela veckan!?

Jävre

Det blev en spontanresa till Jävre ikväll med Anna. Vi dunkade musik och hämtade upp Linnea innan vi for till vårat hus där bubblan står. Kikade lite på den röda pärlan och jag vill börja rusta upp den nu så den blir körklar så fort som möjligt. Nån som har en motor till en bubbla stående kanske?

Myggen blev för många så vi for till ett stall och klappade hästar istället. Tanken var sen att fara till ica och köpa en dricka men det var stängt!? Tydligen stänger ica i Jävre klockan nio, skitby...
Vi for istället hem till Linnea där vi gjorde varma mackor och te samt planerade lite inför midsommar. Går allt som planerat kommer det bli grymt roligt!

Ska försöka sova nu eftersom jag jobbar imorgon.

bah

Vad händer i världen? Jag har så tråkigt att jag sitter och petar näsan, kanske inte bokstavligt men jag har verkligen ingenting att göra.

Har varit in till stan idag, käkat glass och tittat på kläder på Circus sale. Ett tips: Far dit!
Nu sitter jag vid köksbordet och gör som  sagt ingenting. Vädret suger och Piteå levererar som vanlig ingenting att göra när solen inte skiner.

Håret blev fint

Jag vill ha en egen lägenhet, en ny soffa och flytta utomlands. Nu.

Give me money?

väntar med spänning på resultatet


SAKNAR SPANIEN!


Söndag

Har inte gjort speciellt mycket idag. Har hämtat mina grejer som jag lämnade hemma hos Anna i fredags och käkat pizza i stan. Söndagar levererar alltid..

Har fått schemat inför nästa vecka och jag jobbar tisdag, torsdag och fredag. Skönt att börja jobba lite så man har nånting för sig om dagarna.



Jag fryser så jag ska nog lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv ett tag.

I love you


Bilden är tagen av ingen mindre än Gostav tha man

.

Hade grymt trevligt igår fram till en viss person skriver saker till mig som gör mig arg. Tack för den, du förstörde min kväll och jag hoppas att du är nöjd! Förstår inte varför du inte kan glädjas över att jag mår bra för en gångs skull och låta mig vara ifred. Ja, det handlar om dig. Ta åt dig..




I'm a party

FUCK YEAH, NU KÖR VI!!!


My love is a revolver my sex is a killer

Bara jag som har en liter absolut vodka och är sjukt taggad till på fredag!?

 


RSS 2.0