Bara för att

..jag är så jävla snäll ska ni få en av mina absoluta favoritlåtar. Älskar videon också! 
 
 

uttråkad

Sitter i soffan med datorn i knät och ett mellanmål i form av koppnudlar. Richard slutar först klockan fem så jag äter lite nudlar för att inte svälta ihjäl innan middagen. 
 
Har fått för mig att jag dricker för lite vatten, vilket jag gör, så nu har jag laddat upp med en kanna isvatten som jag sörplar i mig. Andra kannan för dagen så jag lär väl vara uppe i 2 liter snart. Vet inte riktigt hur mycket vatten man ska dricka per dag men jag känner mig uttorkad så jag dricker till jag får vattenförgiftning. Typ. 
 

målade en tavla

Ska lägga upp bättre bilder sen, denna är tagen med mobilkameran. 
 
Nöjd tjej för att vara första tavlan jag målar!

Torsdag

Vi pratade igår på jobbet om hur jobbigt livet skulle bli ifall att man glömde kvar mobilen efter man låst och larmat efter stängning. "Skulle inte överleva utan" var väl ungefär mitt svar. 

Idag lyckades jag med just denna bedrift. Kom på halvägs hem att mobilen inte befann sig i fickan utan i personalrummet. Fuck. My. Life. 
 
 

Min helg i ord

Helgen har varit super om ni frågar mig. Blev inbjuden till myskväll med mina favoriter tre för uppdatering och chipsätande. Johanna och Lilo var hemma i Piteå på besök och Isabelle var för en gångs skull ledig från skolan. Fredagskvällen kunde inte ha spenderats i bättre sällskap än så!

Fick jobba övertid på lördagen men jag var inte ledsen för det. Alltid fint med några extra timmar. Hemgång och uppfräschning efter jobbet innan det blev utgång på Challenge med Camilla och Richardo. Avslutade kvällen med en kebab på Adana. Väl unnat som vi brukar säga. 
 
På söndagen bjöds det på tårta och födelsedagsfirande för min syster Isabell som blivit storatjejen. Ett år kvar innan man måste börja hålla koll på henne när hon ska ut och ränna på krogen. 
Sedan bar det av till min far för middag och firande av farsdag. Fläskfilé och rotsaker i ugn, perfekt söndagsmiddag innan det blev myskväll för mig och Richard i soffan. 
 
Min fina Johanna och jag i somras ♥

The bitch is back

Hej kompisar, jag är tillbaka! 
 
Har saknat att skriva om mitt intressanta liv i några veckor så nu kände jag att det var dags att förgylla era liv igen kära vänner. 

Väl unnat! 

Bjuder på en bild från förra helgen då jag kände mig extra vacker. Hade sminkat mig själv och allt! 

RSS 2.0