Natt

Det ligger en snygging i min säng.

Offrade mig att ligga i min stenhårda soffa som också är alldeles för kort för mina långa ben vilket leder till kramper i knäna och dålig sömn i allmänhet. Men det är klart, är ju känd för att vara snäll så!

Snyggingen är förresten en blond tjej vid namn Lilo. Om hon snarkar ska jag ta på mig träddräkten och skrämma henne.


BIiiiihdhih

Nu drar vi in till stan. Hejrååå


Onsdag

Tack Lilo för dom fina uppdaterningarna när jag var upptagen med att få mitt hår våldtaget av Dencie! <3

Sen kom jag på att jag glömt lägga ut egobilder på mig själv åt dig Anna! Förlåt, hoppas du överlever och jag lovar att jag ska kompensera det!

WooDo

Paranormal aktivitet skrämmer mig. Ändå ser jag andar vart jag än går. De försöker kontakta mig på alla möjliga sätt. Jag försöker ignorera dem men det är svårt, det känns som om de tagit sig in i min hjärna. De får mig att känna mig osäker och väldigt väldigt speciell. Jag är en speciell flicka, det har alla sagt sen jag föddes.

/carrow tha king


WOHOOOO C00LISH!

CHA CHA CARROBLOGGEN!

Lllllilo bitch gästbloggar, tillåtet!
HÅHÅ, carrowkingen (utan k) sitter för tillfället i min säng med superduperultramegabelkning i håret!
BLONDIE PÅ G ♥

Frågade om vad jag skulle skriva, och jag fick fria händer! Därför väljer jag att berätta om min nya bananmatta som jag införskaffat idag! Den är den finaste mattan i världen och jag älskar den av hela mitt hjärta.




Tisdag

Idag har jag varit på stan med min lilla bitch Lilo.

Hon kom förbi och lekte med mitt träd ett tag innan vi begav oss mot nordligare breddgrader. Köpte ett par skor, en väska, ett linne och en tröja. Allt gick på 350 spänn. Fyndarn!




Måååååndag

Har jobbat hela dagen idag. Kom hem, åt, duschade och for iväg.

Nu är jag hemma och stillar min hunger med chips och cola som jag köpte på Statoil på vägen hem.
Egentligen borde jag väl ha köpt mig nånting ätbart såsom en korv eller liknande men det är så mycket godare med chips och dom räcker längre.

På tal om korv. Vet ni om att det finns rätt många snuskiga misstolkningar man kan göra när man står i kassan?
Mindre roligt när man tänker på det och börjar skratta dock, hände rätt många gånger idag...

Nu ska jag pallra mig i säng, Luleå imorgon!

Jag myser


Slänger igång en film och har söndagsmys nu.

Egoooooo

Fick klagomål av anna att jag lägger ut mycket egobilder.

Ska därför lägga ut en varje dag i en hel vecka med start imorgon enbart för din skull gumman! PUSS


Söndag

Sitter hemma hos pappa just ju och gör ingenting. Regnet öser ner och jag ska snart skjutsa syster och hennes vänner till Älvsbyn. Dom ska till Danmark och spela fotboll, jag är inte avis nej...

Pappa bjöd nyss på hämtmat från max, kernkraft 400 spelas och jag är sjukt partysugen. Ska slinga håret nån dag i veckan, på tisdag ska jag fara till Luleå och sen på fredag är jag ledig på kvällen så då blir det pdol. Nice.


Paper cut

Jag har skurit mig i fingret.

Hade det varit med en stor köttkniv skulle det ha varit lite coolt men nu var det ju inte det.

Istället paper cuttade jag mig själv på en kartongbit så nu har jag en 1x1cm stor hudflik som hänger och dinglar. Djupt var blev det också.

höhö

Vad gör jag uppe undrar ni, det undrar faktiskt jag också.

Jag har inte gått upp tidigt utan jag har aldrig gått och lagt mig alls, höhö. Busigt.

Nooodo

Nu far jag på Nodo och myser med Anna!


Wiiiiieeee, lördag!




Yay, jag har tråkigt. Alla är på trästocks utom Carro för hon ska jobba...

Fredag

Sitter i skrivande stund och äter glass och jordgubbar. Glassen var dock av mjölkfri variant så den var inte speciellt god. Börjar jobba om en timme så jag ska börja leta fram mina kläder.

Har fortfarande inte fått min lön så jag är rätt sur, får ställa in mina planer om att fara till Luleå, IGEN. Hatar sånt här....

Strawberries

Försökte muntra upp mig själv så jag la mig ute i solen och lyssnade på musik. Blev sugen på jordgubbar efter ett tag så jag gick ner till baksidan och plockade ihop en skål.



Nu är jag glad!

jhgyukfuk

Gaaaaaaah.

Är på dåligt humör. Hade planerat att fara till Luleå idag och shoppa eftersom det är löningsdag. Har jag fått min lön då? Ehh, näää.........

..

Kan inte sova, som vanligt..

Tänker för mycket, som vanligt..

Ibland är man snabbare i käften än i huvudet

Isabelle - Vill du följa med ut och se på min kanin?
Caroline - Åh, jag älskar kaniner, jag är typ kaninkåt!

...

Eurotrip

Kvällen har jag spenderat tillsammans med min blonda vän i ett vitt hus med röda knutar. Vi såg film och åt ostkrokar. Typ.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Godnatt!

Just a small town girl


Bara för att jag bytt profilbild på facebook

magont

Var iväg och käkade på max och sen for jag och syster på dollarstore. Hon köpte en massa saker inför Danmark och jag fyndade ett träd (bild i inlägget under). Öppade förpackningen och tog på mig den när jag satt mig i bilen. Körde runt ett tag i stan för att låta folk titta lite extra på mig sen for vi hem.

Nu har jag exremt ont i magen och har tryckt i mig pronaxen (det enda som hjälper lite) och väntar på att den ska börja verka. Måste fara in på vårdcentralen och be dom skriva ut en burk med det till mig, det blir så dyrt att alltid köpa 6-pack som tar slut på bara nån dag.

När magen gett med sig ska jag fara till Isabelle för att se film och äta ostkrokar.

Peace

Hur roligt var inte det här då!?


Torsdag

Vaknade av åskan kring halv 7 imorse. Synd att det inte var senare för då hade jag kanske orkat ligga vaken och lyssna men istället somnade jag om på en gång.

Idag är jag ledig och det är skitdåligt väder. Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på och funderar därför på att lägga mig i sängen igen. Känns som en sån dag. Skulle vara gott med nånting att snaska på men har varken ork eller pengar att fara till stan och köpa nånting.

Ska nog gå och se vad syster har för sig, kanske äta nånting eftersom jag inte har gjort det på hela dagen.

Nu blir han nöjd

Fick nyss virus på datorn. Hann nästan hämta snaran i garderoben men Richard räddade mitt liv!

Elakast och snyggast i världen

Onsdag

Idag har jag jobbat hela dagen. Det spöregnade när jag slutade och jag är rätt glad att jag tog bilen i morse.

Nu ikväll blev det bad, potatisburgare och x-files hemma hos pappa. Är rätt slut nu efter en lång dag och lite sömn så jag tror att jag avslutar kvällen nu med en film.


Lycklig

Jag beställde nyss hem 3 skjortor. Samma modell fast olika storlekar och färg.



Damn, grymt snygg.. Får hem paketet nästa vecka, glad tjej!

En helt vanlig tisdag

Ikväll har jag suttit på nodo och myst med Denice, Lilo och Kajsa. Vi satt där i stort sett hela kvällen och pratade om allt och inget innan vi avslutade kvällen på tio till tolv.




Just ja


Bring me that fake smile girl

Ska slänga mig i duschen nu. Isabelle kommer nämligen hit på date.


Snälla vänner..


Sol, bad och värme

Lutar mot en sista minuten i höst

VEM FÖLJER?




Pain

Var tvungen att sjukanmäla mig på jobbet idag.

Har legat hela natten med extremt ont i magen och mått illa. Spelade ingen roll hur jag låg, det gjorde ont i alla fall. Provade att stiga upp flera gånger för att göra mig klar för att fara på jobbet men höll på att svimma varje gång jag reste mig upp.
Lyckades somna kring 12 och steg upp för ett litet tag sedan och åt lite yoghurt. Det känns bättre nu men jag har fortfarande ont.

Dumma mage..

Vattenmelon



Jag vet att alla vill vara bästa vän med mig just nu..


Bilder från fredag


Det finns högre makter


Jag som hade tänkt ta en promenad in till stan och köpa gotta, sen blir det storm typ?

De högre makterna vill inte att jag ska motionera..

Morgontrött

Vaknade klockan fyra idag.. Hemskt, jag vet.

Jobbade dock till fem i morse plus att jag inte sovit mycket alls den här helgen. Behövde ta igen ett par timmar tror jag.


Trött

Nu far jag och jobbar. Kom och köp kebeb eller säg hej!

Sol och grillat

Blev som sagt middag på Challenge ikväll med padre. Det blev grillbuffé och cola. Solen sken och vi fick platser i sofforna så det var riktigt skönt att sitta ute och äta.

Efter ett besök på coop och en snabbvisit hemma hos Tomas och Carola for vi hem och nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på fram tills jag börjar jobba. Börjar klockan 12, så det känns meningslöst att hitta på någonting nu samtidigt som det är rätt jobbigt att bara sitta hemma en lördagkväll. Får se vad som händer, är rätt sliten sen gårdagen också så jag skulle nog behöva någon timmes vila. Läsa skulle jag kunna göra. ¨



Luego.


Lördag

Hade en mycket trevlig kväll igår. Vi började på havsbadet i ett hotellrum, tanken var att spela volleyboll men ingen var speciellt sugen på det så vi satt inne istället. For hem kring halv 12, somnade i sängen och blev väckt kring 1 av att folk ville att jag skulle komma in till stan. Sagt och gjort. Satt mig på cykeln och trampade in till stan. Gick till 1906 och kom in där, nöjd tjej!

Somnade i stan och for hem kring 11 i morse. Somnade om direkt jag kom hem och sov till halv tre. Skönt och behövligt.

Nu ska jag fara på Challenge och äta middag.

var det någon som sa party?


Nu drar jag!

Fredag och äntligen ledig

Igår jobbade jag i stort sett hela dagen lång. Det var inte speciellt mycket folk så jag satt och löste sudoku och korsord för att få tiden att gå.

När jag slutat jobba for jag hem och bytte bil sen for jag in till stan igen. Såg film med Richard och Lina sen for jag hem och sov på pappas soffa.

Ikväll ska jag på havsbadet för att dricka vin och spela volleyboll med dom snygga brudarna jag brukar hänga med. Blev sugen på att kanske dra ut en sväng också, vi får se.

flying high falling hard


Less.


Jag och syster leker superheroes


Onsdag

Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär. Tanken var att laga mat åt mig och syster, men hon for till stan och nu orkar jag inte. Har ingen fantasi heller så jag vet inte vad jag ska laga. Korvstroganof var längesen jag åt, det skulle vara gott.

Jag har förresten ett skitäckligt myggbett på axeln. Det varar och är allmänt svullet. Usch.


Night

Har nyss sett klart slutet på Repo men som jag råkade somna till igår. Den var bra.

Nu kan jag inte sova och jag ska upp och jobba imorgon. Spela gitarr kanske?


Bara jag som tycker om att ta bilder på mig själv när jag har tråkigt?


Tisdag

Igår låg jag ute i solen större delen av dagen, blir lätt rastlös av att bara ligga still så jag spelade lite gitarr också. På kvällen blev det bubbelbad och tv-tittande. Sen somnade jag till en film i soffan. Mysig kväll helt klart.

Idag jobbade jag mellan 10.30-18-30. Vi hade ungefär 10 kunder på hela dagen så det var rätt långtråkigt, vi städade hela lokalen i stort sett för att få tiden att gå.

När jag kom hem hade syster gjort kycklingklubbor och potatisklyftor så då slängde jag i mig lite av det innan jag skyndade in till stan för att möta upp Lilo och Denice. Lilo fastnade dock i en broöppning så det tog ett tag för henne att ta sig in till stan. När hon anlände traskade vi till nodo och satt där och mös i några timmar, sen blev det promenad runt stan och glass.

Nu ska jag koka en kopp te och sätta mig i soffan och se film.


Två snabbtagna bilder som jag tog innan jag for. Jag vill ha tillbaka min egna kamera snart!?


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


ooold



Hittade en tre år gammal bild på mig själv, tror jag gick i 8an. Grymt glad över att mitt hår äntligen växt ut, det tog bara 3 år.....

Dinner

Nuggets, ris och sweet & sour står på menyn. Jag som är kocken så det kommer såklart bli grymt gott!
Syster har bränt sig så hon kan inte sitta ner, hehe. Skadeglädje...

Gårdagens äventyr

En sol, en billys och en jordgubbe.

Igårkväll for jag, Denice och Lilo på hammenviken och kvällsdoppade. Det var hyggligt varmt i vattnet och jag hann ta några simtag innan vi for hem för att myggen höll på att äta upp oss.

Vi smet in på kvantum för att köpa lite snask och cola innan vi for och badade så när vi var klara for vi hem till mig och såg film. Hachiko blev det. Det slutade med att alla tre satt och storbölade, Denice var värst. Filmen var för övrigt riktigt bra!

För att lätta upp stämningen efter filmen så letade vi igenom filmkanalerna på tv efter en komedi. Mamma mia var den enda film som gick förutom porr så det fick bli den.

Nu ska jag sätta mig ute i solen. Adjö!


Söndag

Är grymt seg idag efter att ha jobbat till fem på morgonen både fredag och lördag.
Vaknade kring tre idag och fick ångest när jag drog upp persiennerna och såg att jag gått miste om en hel dag med strålande sol. Usch. Har suttit inne hela helgen för att det regnat, sen missar jag solen..

Mamma fyller år idag så jag tror att jag ska ta en dusch dagen till ära så man inte skrämmer bort gästerna. Fördelen med det skulle väl vara att det blir fler jordgubbar över till mig. Samtidigt behöver jag duscha bort allt kebabflott så jag slipper gå runt och lukta som en kebabtalltrik.

Ikväll blir det att kvällsdoppa med Lilo och Denice. Isabelle och Fredrika kanske också skulle följa. Hammenviken tror jag det blir. Nice!

Nu låter det som att jordgubbarna dukades fram, en snabbdusch först!

Funderingar


1. Varför blir man alltid fruktansvärt kissnödig precis när man kommer hem och ska låsa upp dörren?

2. Varför tar det extra lång tid att hitta nyckeln i väskan när man står där och håller på att kissa ner sig?

3. Varför kommer man på att nyckeln ligger i bilen efter man letat i väskan i 5 minuter?

Kvällsdoppa

Kvällsdoppade med Lilo och Denice på räkan. Denice doppade inte, men hon tog en massa suddiga kort som jag kan bjuda på.



Dagens bästa

Isabelle - Vad ska man göra då? Ska man skita och vänta i det?


Tisdag

For ut och åkte båt idag. Vi stannade till på fingerman men solen försvann lika fort som vi kom dit så vi for efter vi ätit lunch.

Kvällen är oplanerad än så länge, får se vad som händer.


natt

Solen har gått upp. Dags att sova?

Imorgon tror jag att jag ska fara ut och åka båt, inget säkert än. I annat fall tar jag en vända på stan.


RSS 2.0