Valborg

Igår var jag med Jannie och tanken var att vi skulle dansa i en musikvideo men det blev ingenting av det. Vi som drack enbart för att vi skulle dansa.. Vi förfestade hemma hos Tommy och sen gick vi på Challenge och lyssnade på populärmusik. Vi gick hem kring ett.

Imorse for Richard iväg på Europaturné, usch så jag kommer sakna honom. Är lite avundsjuk på att han kommer få spendera två veckor i olika städer, speciellt Rom.

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag hem till Johan för valborgsfirande.

Hej.

Måste börja ta bilder med självutlösaren..


Torsdag

Vaknade för ett litet tag sedan. Mardrömsnatten. Tror inte det går att drömma fler mardrömmar än vad jag gjort inatt. Jag har inte sovit många timmar i alla fall.

Vet inte riktigt vad dagen erbjuder men jag tänkte sminka mig och fixa håret till att börja med. Halv sju ska vi på födelsedagsfika i Sjulsmark.

Uttråkad =


Godmorgon

Hade en grymt rolig kväll igår. Pappa bjöd till att börja med på grillad oxfilé och potatis till middag. Johanna kom förbi efter jag ätit och sen gjorde vi oss klara hemma hos mig. Jannie fyllde 20 så först var vi på förfest i stan innan vi gick på Challenge.

Nu ska jag tvinga ut Richard i solen.

En snabb bild innan jag far

Har dock blåst håret och fixat det, samt bytt kläder.

Lördag

Vaknade för ett litet tag sen och vi ska gå mot staden nu för lunch med min far. Svälter just nu så det kommer bli gott.

Ikväll blir det födelsedagsfirande för Jannie som fyller 20.

Godmorgon

Äter glass till frukost. Har färgat håret, kanske kommer en bild på det senare.

Natti

Har varit fyllechaffis åt Richard och hans vänner ikväll. De skulle ha korvfest så jag skjutsade dem till Öjebyn. Väl i stan hälsade jag på Denice och vi har myst i stort sett hela kvällen. Vi åt middag framför tvn och åt muffins till efterrätt. Sött par vi är. Noppade hennes ögonbryn i utbyte mot massage. Bra deal.

Väntar på att tiden ska gå så jag får sova med Honom.

DÖDENS DÖ RICHARD KÅRSTRÖM!


Onsdag

Nu är jag hemma från skolan. Vi hade fika och lekar med klassen idag. Mitt lag vann inte, men fika fick vi!

Skulle egentligen fara iväg och gymma klockan 4 men jag far ut och springer nu istället. Känner tagget så det är lika bra att fara ut innan jag ångrar mig.

Man lär passa på när det bjuds!

People will forget what you said and what you did, but they will never forget how you made them feel

Lägger mig i soffan och myser. Funderar på att äta lite hallon. Fast, det finns ju chips också..


Fick ett påskägg av mor

Var förbi mamma idag. Åt middag och hämtade lite grejer som jag glömt där. Bor hemma hos pappa i veckan också. De for till Kåbdalis så jag är ensam hemma i veckan, skönt.



Du gör mig glad

Lyssnar på musik, tänker, saknar och vill duscha.

Helgen

Igår hade vi BBQ-fest hemma hos Johan i Sjulnäs. Slutade med att jag fick grilla åt alla flickor. Det är faktiskt premiärgrillningen för det här året och det var grymt gott.
Vi drack lite och sen for jag på Challenge med Denice och Johanna. Vi drack lite och dansade. Träffade Richard och vi satt oss med min fars vänner och drack champagne.

Vi hade lite problem med att ta oss hem men lyckades i alla fall komma hem till min mor. Min syster hade tjejkväll och jag tror inte hon uppskattade att ha en lite för full syster i soffan. Hon såg arg ut.

När vi vaknade for vi in till stan och jag har hängt med Richard och Kjell i stort sett hela dagen.

41 dagar kvar till Kos


Torsdag

Har bokat in en tid för färgning av håret nästa vecka. Ser fram emot att fräscha till mitt äckliga hår. Har inte färgat det sen i höstas så det är rätt ful färg just nu. Har skjutit upp det enbart för att mitt hår varit så slitet, hade inte lust med att klippa av ytterligare 10cm.

Idag hade vi nationella i svenska B. Gick sådär. Hade ingen fantasi överhuvudtaget så jag satt och viftade på tårna första timmen innan jag kom igång.

Bakade scones för en stund sedan. Blev massor över så det blir några till frukost och sen får Richard resten. Måste gottgöra för våfflan.

Solig torsdag


Satt ute en stund i solen medan jag väntade på Anna. Vi for på stan en sväng för att Anna skulle köpa lite småsaker inför Prag.

Onsdag

Vaknade med världens huvudvärk. Skrev samhälls och läste lite spanska för att få det gjort. Richard kom förbi och vi gjorde våfflor. Han var snäll och gräddade den sista våfflan åt mig som jag sen inte orkade äta upp. Han är fortfarande grinig för att jag slängde bort hans våffla som han ansträngt sig för att göra så perfekt som möjligt.

Vi for iväg och fotade Jannie och sen for jag hem och pluggade. Var iväg en sväng på COOP innan det stängde för att köpa gotta till imorgon och sen såg vi ett avsnitt Entourage hos Richardo.

For hem när pappa ringde och var sur för att jag låst ut honom, han stod på bron och ville in och sova.

Yo

Ska göra mig själv lite kvällsfika och sen ska jag fara hem till mamma. Funderar på att gå och lägga mig tidigt, finns inte så mycket annat att göra. Läser nog lite innan jag somnar också så har jag gjort bort det.

Brist på bilder, har ingen motivation eller fantasi till att blogga.


Söndag

Sitter i min systers rum och äter godis. Det är söndag, vilket innebär att det inte finns någonting att göra.

Fotade på Challenge igår, till min förvåning var det massor av folk. Nu ska jag äta Pez.

..


Hej

Sitter på min fars jobb. Tänkte sno bilen innan dom far till kåbdalis så jag har en bil över helgen.

Funderar på att fara iväg en stund, finns inte så mycket att göra här och pappa slutar 4.

Fredag

Har blivit strul med resan till Kos nu. En av killarna "hoppade av" så nu har vi fått 3-bäddsrum istället för dubbelrum. Inte okej.

Ska försöka fixa så att vi tjejer får dubbelrum och killarna får en 3-bädd och ett dubbelrum. Eftersom det är dom som tjorvar så det är dom som får straffas. Hehe.

Godmorgon

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Har haft hål i en timma ungefär.

Ikväll ska jag fara på en liten roadtrip med Lilo, Denice, Isabelle och Johanna. Vet inte riktigt vilken tid vi far men efter jag har ätit hade jag tänkt försöka hinna träffa Richard.

Varför blir jag inte ens förvånad över mig själv?

Jag ville bara äta mina goda mackor..

Tips: Ät inte choklad i sängen

Trött, feber, hosta och ont i huvudet. Så kan jag sammanfatta min dag. Har inte fått i mig nånting heller, bara några chokladbitar.

Ska läsa nu och sen ska jag försöka äta nånting.


Hej

Jag tycker om dig

Godmorgon

Uppe tidigt utan att försova mig, förvånar till och med mig själv. Dags för frukost och sen högskoleprovet.

Wish me luck, lär behövas.

Godnatt

Nu är jag hemma. Har hunnit med att laga mat åt mig och Richard, blev sisådär. Lite senare mötte vi upp David och gick på Nodo där vi blev sittandes någon timme innan vi gick på COOP för att jag skulle köpa nånting att snaska på till imorgon. När Natanael kom förbi avbröt dom mitt bigbrother-tittande för att se en serie istället.

Tror aldrig jag gått och lagt mig såhär tidigt en fredagkväll, någonsin. Sitter och kollar igenom gamla högskoleprov bara för att veta lite vad jag ska förvänta mig imorgon.

Kommer förmodligen må illa av nervositet imorgon.

Fredag

Sitter i skolan och skriver ett arbete om hepatit med Fredrika. Spännande.

Slutar runt 3 och då ska jag hem och snabbduscha sen in till stan igen och laga mat, som den kvinna jag är. Blir en lugn kväll eftersom jag ska upp imorgon och skriva högskoleprovet hela dagen. 8.30-16.20.

RSS 2.0