Iskall tjej

Idag har jag jobbat på Kappahl. Var ett tag sen sist så det var jätteroligt, har saknat det! 

Hände en rätt rolig grej också. När jag kom till jobbet så satt två tjejer i sofforna och min chef sa till mig "Vi har lite nya tjejer som ska jobba här idag!" - Jaha, sa jag. Trevligt! Sen tänkte jag inte så mycket mer på det och skyndade mig iväg in i butiken. Då springer min chef efter mig: "SÅG DU INTE VILKA DET VAR!?" Emh, nej? "Det var ju tjejerna från Idol, Amanda och Moa!" Haha, jag ser inte på Idol så jag hade ingen aning om hur de såg ut. Alla i personalen skrattade gott åt mig och min iskalla stil typ som att jag träffade kändisar varje dag. Kul att man kan underhålla i alla fall! 

Ska jobba på fredag också och jag hoppas jag får lite extra pass. Älskar att jobba.

Är tydligen inte värd att sitta i soffan

Blev just utkastad från soffan. Richard tycker jag sprattlar för mycket med benen, han vill läsa. "Sluta sprattla, gå och sätt dig framför datorn ett tag!" Så här är jag, framför datorn, under tvång.

Nu ska jag se bad girls club, vet inte varför jag börjat följa det.

Myskväll med den bästa

 

 


Tisdag

Idag tog jag sovmorgon till tolv och sen for jag på stan med Denice, Johan och Martin. Köpte en skinnjacka och en tröja på rean. Kände att jag behövde köpa en skinnjacka då jag inte har någon och den jag hittade var skitsnygg. Då Denice blev trött i fötterna gick vi på Nodo och fikade. Melanie kom även förbi, hon bor i Australien och har inte varit här på några år så det var trevligt.

Nu sitter jag i soffan med min syster och ser på ice age. Ska bättra på sminket och sen ska jag på Nodo igen med Johanna.


Skype på julafton, sitter i samma rum <3


god jul då!


Mys med underbar

Sitter hemma hos Richard och har precis duschat. Vi ser Alien-filmerna och dricker hallonsoda som smakar godis. Jag är hungrig och funderar på att leta igenom skafferiet efter något att äta innan vi går och lägger oss. Imorgon runt 06 far Richard till Sundsvall för att fira jul med sin familj. Kommer sakna honom i massor!

Imorgon ska jag och Lilo ha lite hemligheter för oss under dagen och sen på kvällen far vi hela gänget till Älvsbyn för tjejkväll och julmys. Alla mina favoriter har äntligen kommit hem så jag får passa på att krama sönder alla medan dom är hemma. Det är rätt ensamt här när alla flyttat så jag kommer nog vara rätt rörd över att ha alla samlade. Sett fram emot det sen i somras. 

Nu ska jag krypa ner i soffan med världens bästa.

Nu går jag ut i snön

Nu far jag till Richard. Han far till Sundsvall tidigt på torsdagmorgon så jag hade tänkt hinna vara med honom ikväll och imorgon innan han far.


Godnatt från en trött Carro

Min älskade dator är åter i min ägo. Dock har dom inte fixat den ordentligt så jag lär tillbaka med den igen. Typiskt.

Nu hade jag tänkt göra någonting väldigt ovanligt, nämligen gå och lägga mig innan halv 11. Brukar alltid lägga mig 12-01 men jag är trött ikväll så då tänkte jag passa på. Vem vet, kanske jag vaknar upp och är pigg imorgon?

Let it snow

Skönt att det har snöat hela dagen, det är hemskt med slask. När det är snö slipper man i alla fall bli blöt om fötterna och vem vill ha en jul utan snö?

Ber om ursäkt för en dålig uppdatering, min dator är fortfarande på lagning och det är inte speciellt roligt att lägga upp bilder när man inte har photoshop. Gör ett undantag nu och lägger upp en bild jag tog innan jag for hem från Richard.

Köp en tavla eller två

Min boyfriend säljer tavlor och printar, köp en julklapp till dig själv eller någon annan! www.richardkarstrom.se

50x50
40x30
70x50
70x50
70x50
70x50
70x50

Hatar att bli sjuk när man inte har tid

Idag var jag på stan hela dagen. Följde med Richard när han åt lunch på Challenge och sen gick vi runt på stan för lite julklappsinspiration. Provade ett jättesnyggt linne på BikBok, önskar att jag hade pengar över. När vi var påväg hem så ringde Richards telefon så då var det bara att vandra till Nodo för att dricka kaffe med Magnus. Petter droppade även in efter en liten stund. Vi underhöll oss med 9gag.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen för lite läsning. Richard har smittat mig med frys (fryser som att jag håller på att få feber) så jag lär nog ligga nerbäddad hela kvällen.

För det är ingen vanlig dag

Fick sluta tidigare idag så nu ska jag dra med mig Richard ut på stan för att äta lunch. Ska springa in på Kappahl också och höra om jag fått några arbetspass nu under jul, skulle vara nice. 


Richards andra flickvän ville också vara med på bild, jag är ju dock snyggare än henne, obviously. Brukar i alla fall vara det när jag är sminkad..

Ny design

Nu är den klar! Snyggt va? Den är mycket mer clean och mindre grötig. TACK RICHARD, älskar dig!


Bilderna i arkivet kommer se lite missplacerade ut pga fel storlek. Tänker inte sitta och redigera om alla bilder till en större storlek så jag går igenom arkivet allt eftersom för att få det att se lite bättre ut.


Onsdag

Är som sagt less på min blogg men Richard lovade att hjälpa mig styra upp den. Du är bäst! Ni ser nog resultat om några dagar!

hatin'

Jag tycker inte om min blogg. Vill göra en ny.

Tisdag

Höll på att halka ihjäl mig i morse, det var slask ute och om man gick där det var torrt så halkade man omkring istället. Blöt om fötterna är jag också, tydligen läker mina skor. Måste fara och hämta mina vinterskor.

Just ja, såg en film igår. One day, vet inte riktigt om den levde upp till mina förväntningar, trodde den skulle vara bättre.

Min syster ritade av mig


Jag - Varför har jag en dödskalle och ett brustet hjärta på tröjan?
Jennifer - För att du alltid har så farliga tröjor på dig.

Jajjemän, här har man inte en enda dödskalle i garderoben men ändå tycks hon framställa mig som farlig. Undrar vad hon säger om mig till sina kompisar i skolan.

Hatar

Folk som har sin bil/skoter som profilbild på facebook
- Nej, du kommer inte få några trosor våta bara för att du har en trimmad volvo.
Folk som enbart har sin häst/hund/katt som profilbild.
- Din häst är jättesöt, men ingen bryr sig egentligen. Ge den ett eget album istället för att ha den som profilbild, söker någon efter dig så lär dom inte koppla att hästen är din=ingen fattar att det är din facebook. Ta en fin bild på dig själv istället.


Wow, bitterfittan. Nej men seriöst, det är sjukt frustrerande. Om du vill bli vän med någon så ser dom ju inte vem du är när det enda som kommer fram är ett namn samt en bil/häst. Simpel logik.

Torsdag

Har börjat vara ovanligt pigg på morgonen. Måste bero på att jag fått bort stor del av mina eksem, kan sova utan att vakna av att det kliar hela tiden i alla fall.

Nu ska jag äta lunch!

Onsdag

Hej och hallå.

Sitter i sängen och ska börja packa ihop och fara till lägenheten. Måste städa det sista innan hon flyttar in. Kontraktet ska skrivas och lämnas in också men det har jag fixat idag så nu är det bara hennes underskrifter kvar.

När jag är klar ska jag gå hem till Richard och vara med honom. Ska även sova över så det ser jag fram emot!

haha

Issan fick just till det bästa "Din mamma-skämtet" på våran 7åriga syster:

Jag: (skriker för att issan kastade en godis i ansiktet)
Jennifer kommer in i rummet: - Vad sa du?
Isabell: - Din mamma
Jennifer: -Jaha! (springer till köket) Mamma, vad ville du?

Måndag

Har nyss haft en redovisning och det känns väldigt skönt att äntligen ha gjort bort den. Det bra, över förväntan faktiskt. Tycker inte om att stå inför folk och ha allas blickar på mig, blir extremt stressad. Har dock blivit bättre med åren, tror mycket har att göra med vimmelfotandet. Min blyghet är nästan borta tack vare att jag har varit tvungen att gå fram och prata med främmande människor.

Är ovanligt pigg idag, vet inte varför. Jag vaknade nio trots att jag började halv ett. Låg och spelade solitaire på mobilen och det slutade med att jag gick upp runt elva och tog en tidigare buss in till stan.


Baka pepparkakor!


Söndag

Sitter i sängen och äter toast med kräftröra, sjuk gott.

Har varit uppe sen halv tio idag (en söndag...) så jag är rätt trött nu. Klev upp tidigt för att städa ur min lägenhet då jag ska hyra ut den åt en tjej ett tag. Känns väl lite sådär, hade hellre bott där själv.

Nu ska jag ta på mig ett par byxor och fara hem till Richard. Ska tvinga honom att bjuda på te!

true


6 MÅNADER

Igår var jag med Richard i stort sett hela kvällen, vi fikade på Nodo och sen var vi hos honom resten av kvällen. Igår hade vi nämligen varit tillsammans i 6 månader. Puss, love you!


RSS 2.0