Torsdag

Uppe och pigg. Planerna för dagen är inte skrivna och jag ligger just nu i sängen med "min" dator och håller på att koka en kopp te. Förhoppningsvis tar jag mig iväg till gymmet om någon timme men först hade jag tänkt få i mig lite frukost. 
 
 

sjukt stora problem

FÅR DAMP. Var kan man köpa en neonrosa/neonfärgad bikini som inte är en bandau? Hatar den modellen och ALLA butiker säljer ENBART den modellen. Tips mottages, finns det några bra online-butiker som inte är belägna i USA med 25% moms? 
 

Onsdag

Älskar känslan av att komma hem från gymmet och känna att det är jobbigt att lyfta armarna för att tvätta håret i duschen. Älskar också det faktum att jag jobbar ikväll, är grymt taggad. 
 
Nu äter jag broccoli och ska springa och möta upp Richardo om en timme för lite mat. 

Onsdag

Älskar känslan av att komma hem från gymmet och känna att det är jobbigt att lyfta armarna för att tvätta håret i duschen. Älskar också det faktum att jag jobbar ikväll, är grymt taggad. Produktiv dag, bra jobbat Carro! 
 
Nu äter jag broccoli och ska springa och möta upp Richardo om en timme för lite mat. 

Lördag

Det är inte många gånger under min livstid (efter det att man började bry sig om sitt utseende) jag har gjort mig klar på en timme. Nu snackar vi från nyduschad till partyfixad. Är sjukt stolt över mina prestationer då det normalt brukar ta två timmar då både smink och hår ska göras. Har lite trix kvar med håret men det skulle Jannie hjälpa mig med innan vi går ut.

Väntar just nu på att Jannie ska komma över så vi kan gå och äta. Är sjukt hungrig och uttråkad, haha. 
 

älskade unge


Veckan

 

Jagad av får och pastasås

Idag har jag varit produktiv för första gången sedan i lördags. Har legat i feber de två senaste dagarna. Välkommen tillbaka till mig själv! 

Vaknade av en mardröm idag, blev jagad av får lika stora som kor. De stångade mig över ett staket och sprang efter mig. Det var faktiskt riktigt obehagligt och det tvingade mig att kliva upp vid nio. Såg lite Paradise Hotel innan jag gjorde en pastasallad till lunch. Pappa ringde och vi tog en sväng på stan för att handla lite nya kläder till honom, lämna tillbaka ett par shorts åt mig själv och sedan gick jag hem för att diska och städa undan lite innan Richard kom hem från jobbet. 

Vi hade absolut ingen mat hemma idag så jag kokade spaghetti och gjorde världens godaste pastasås till det av det lilla som fanns hemma. Jag älskar pastasåser av alla de slag och brukar göra lite olika, men denna blev en riktig succé! Det blev lite utav en het tomatsås typ.

 

RSS 2.0