och imorse sopade dom vägarna.....


Torsdag

Är och hälsar på Richard på hans kontor efter ett möte på arbetsförmedlingen. Han bjuder mig på varm choklad medan jag bjuder honom på trevligt sällskap!


Siri


Hon har sprungit omkring i turbofart i lägenheten hela dagen. Det är så roligt att titta på när katter får ett ryck och springer fram och tillbaka överallt. Nu ligger de och sover i sitt klösträd och jag hade tänkt börja med middagen!

Kattvakt

Jag och Richard är kattvakt åt dessa underbara kissekatter i veckan!


Fredaaaaag hela dagen

Idag har jag varit på stan med Isabelle hela dagen och kollat på kläder. Hade jag varit rik hade jag köpt allt jag hittat men nu fick det räcka med lite smågrejer och hårfärg. Köpte även en klänning för 130:- med märket Three little words, samma märke som min studentklänning. Den var supersnygg och satt som ett smäck! Billigt och bra!

Nu sitter jag och väntar på att Isabelle, Camilla och Linnea ska komma hit så ska vi färga håret på varandra. Lär bli spännande! Jag har köpt en slingning och sen en toning i askblond så vi får väl se hur jag ser ut i slutet av kvällen, är lite nervös men jag litar på Camilla då det blivit bra varje gång hon hjälpt mig. Förhoppningsvis får jag tillbaka min kalla nyans i håret igen, har en förmåga att bli gult på vintern när inte solen ligger på..

Onsdag

Har precis tryckt i mig en Billys pizza och sitter och lyssnar på musik. Tänkte uppdatera min playlist lite och sen gå ut på en promenad. Har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen. Blir väl säkert att redigera bilder till mitt album. 

Nu ska jag klä på mig!

Fotoalbum

Sitter och samlar ihop bilder för att göra ett fotoalbum. Tänkte börja med att göra 2011 då jag har de bilderna på denna dator. Vet inte riktigt var jag ska börja och vilka bilder jag ska välja, finns så många. Studentresan till Kos, studenten och alla fester i sommar kommer definitivt vara med, samt en massa bilder på mig och Richard, Alanya och nyårsafton. Får se vad jag fyller ut resten med.


Frukost


Måndag

Nu har jag precis duschat och ska göra mig färdig. Isabelle hörde av sig och ville ta en runda på stan så jag ska möta upp henne på en liten stund. 

Mitt hår börjar äntligen att växa ut. Förhoppningsvis får jag tillbaka mitt gamla svall som jag saknar så mycket. Går det av måste jag köpa löshår, trivs inte i att ha urtunnat och såhär uppklippt hår.

Godmorgon!


Vaknade nyss och har inte några direkta planer för dagen. Hade hoppats på sol och bra väder så jag kunde ta en promenad men det verkar som att jag får vänta med det.




Morrn!


Fest

Seriousface vs. cuteface

Nu far jag på jobbet!


Onsdag

Igår var första dagen på flera veckor som jag tog det lugnt och inte gjorde nånting. Har haft fullt upp i flera veckor och igår var jag så slut att jag inte orkade göra nånting. Jag har lätt för att stressa upp mig själv onödigt mycket och det slutar med att jag stänger in mig själv. Därför ber jag om ursäkt till mina vänner och mamma för att jag varit dålig på att höra av mig och ringa upp. Hoppas ni vet om att jag tycker om er ändå! 

Jag har haft två tuffa veckor med många tunga beslut och har pga av det varit rätt nere samtidigt som jag har jobbat och försökt ha tid till att träffa alla. 

Sorry, rycker upp mig snart, behöver vila lite bara. 

Richard, jag uppskattar att du stått ut med att jag varit trött och hängig. Älskar dig!

Dessa ska pryda mina fötter i sommar

Dessa ska jag köpa nästa vecka då jag får lön. #Apsnygga #Dör.

Vi är bäst i köket


Arg

Såg Big brother lite tidigare och jag kan inte låta bli att bli förbannad på Sipan. Vad är hans problem? Han springer runt och är dum i huvudet för att han tror att folk ska tycka att han är rolig. Sanningen är att man vill slå honom över käften med en stol. Allvarligt. Han är inte rolig någonstans. Jag blir sällan arg på folk men beter man sig elakt och argumenterar som en 10åring så går det mig på nerverna.

Liksom, gömma plattången bara för att jävlas när det enbart finns en plattång. När de sen hittar plattången och som hämd gömmer hans parfym, då skär han av sladden till plattången med en kniv? Man jävlas ju inte med någon om man inte kan ta det själv.

Kolla själv, från 6.10-12.15. Helt dum i huvudet.


Saknar sommaren


Giant apple

Äpplet är typ lika stort som mitt ansikte.


seg middag

Håller på att göra kycklingklubbor i ungnen men det vägrar bli klart. Trodde vi köpt små klubbor men de är gigantiska och är inte klara trots 45 min i ugnen och en stekning innan det. Suck, håller på att svälta ihjäl. Bäst att dom är sjukt goda.

Kan trösta mig med att riset är klart i alla fall så vi slipper vänta på det i flera minuter extra.

Söndag

Har precis ätit våfflor och nu hade jag tänkt klä på mig och ta en promenad. Underbart väder ute, asfalten har kommit fram och det är varmt i solen. Längtar ännu mer till sommaren nu när våren börjar komma.

Flamingo-glas och glassdrinkar


lyx-nattmacka


Onsdag

Mår lite bättre nu. Har ingen aning om varför jag fick så ont i magen. Kan vara för att jag sov dåligt inatt och sen vaknade 05.30 för att sedan inventera från halv 7 till halv 11 utan att ha ätit något. Den som det vet.

Det är även vad jag har haft för mig idag. Inventerade på KappAhl, åt frukost som jobbet bjöd på när jag var klar. Gick hem till Richard och sov i hans soffa i nån timme innan jag mötte upp mamma, Elsa och Max på stan för att fika. Underbara är dom allihopa. For hem till Richard en sväng och sen for jag hem och ritade klart min tavla, ska måla den imorgon och sen är den klar!

Nu ska jag göra mig en macka.

pain

Vill dö. Har sjukt jävla ont i magen. Återkommer då jag lever igen.

wäj

Subscribe to my playlist - SLUTTYNESS


Jag och Yoda hänger


..

Richard har någon sjuk tvångstanke att han ALLTID måste ta MINA handukar som jag har hemma hos honom. Detta innebär att jag får en blöt och kall handduk att torka mig med efter jag duschat. Han tar även min lilla handduk som jag använder för Ansiktet till att torka diverse kroppsdelar. Ofta ligger denna handuk slängd i tvätthögen trots att jag själv inte använt den efter jag tog den ur skåpet. 

Problemet är att han inte ser något fel i detta eftersom "det är ju faktiskt hans handdukar från första början". Får psykbryt, vad svarar man på det liksom? Ska ta hit två egna handdukar och då jävlar blir det krig om han rör dom..

Söker den perfekta karamellskålen

Har länge sökt efter en perfekt godisskål att alltid ha framme på bordet. Vill ha en söt med lock. Lite som dessa: 


Den första är från Åhlens och den andra från Lagerhaus.

RSS 2.0