Godnatt

Varm choklad och mackor har jag avnjutit framför en film. Ska bädda ner mig i sängen nu och spela harpan, börjar få in taktiken.

Imorgon har jag två lektioner och sen slutar jag runt elva. Hade tänkt gå in till stan och äta lunch och försöka hitta en julklapp. Har svårt att komma på vad jag ska köpa men det löser sig nog.
Klockan ett ska jag klippa mig och sen ska jag hem till pappa för att bo där i några dagar. Han har fixat jacuzzin också så det blir nog att bada.

Save me

Jag är uttråkad. Är sugen på nånting att äta och någon att umgås med. Far nog och våldgästar någon nu.






Tisdag

Har håltimme så jag och Mikaela sökte oss till en datasal.

Ringde nyss och beställde klipptid. Sa att jag ville ha en så fort som möjligt och det fanns en tid ledig redan imorgon. Funderar på att klippa av hela skiten men samtidigt tycker jag om mitt långa hår. Får se vad som händer.


Godmorgon

Kul att bloggen vill samarbeta.

Kom nyss hem från vårdcentralen, urinvägsinfektion, yay.

Sitter och väntar på bussen som anländer om cirkus tio minuter. Orkar verkligen inte cykla till skolan, sen har jag min cykel i stan också. Lämnade den där igår när jag skulle hem, fick skjuts istället.

Onsdag

Inte bästa dagen den här veckan kunde bjuda på.

Hej.

Less på att plugga. Önskar att jag hade orken att cykla till statoil för att köpa en julmust men jag tror jag tar det imorgon efter skolan istället.


Tisdag

Idag är det tisdag och det känns som att den här veckan kommer gå långsamt.

Imorgon har jag fysikprov, så fysik är det jag tänker ägna kvällen åt. Först ska jag göra bort en skrivuppgift i hälsopedagogik så jag får bra betyg i den kursen.


Måndag

Hej, jag lever.

Har varit upptagen hela helgen så jag har inte varit hemma speciellt mycket. Vad jag haft för mig kan jag ta i ett annat inlägg. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag till Anna på födelsedagsfika.



Kan själv

Gick lös med saxen och klippte mig, i alla fall luggen gick miste om några centimeter. Min iPhone hann också gå sönder men jag lyckades fixa den för att jag är så duktig.

Nu blir det mys framför en film.


Fredag

Har precis gjort middag åt mig själv, alla är borta och jag är ensam till imorgon. Skönt.

Ska slänga mig i duschen nu och sen blir det mys resten av kvällen.

Hungrig

Har varit på möte på Challenge idag. Har fått jobb som fotograf samt kanske lite garderob och diskplock när det behövs.

Har inte ätit någon middag idag så jag är rätt hungrig. Försökte hitta billys pizza i frysen men det var slut så nu har jag ingen aning om vad jag ska laga. Är sugen på potatis. Tror jag ska göra stekt potatis och någonting till det.


Torsdag

Hej.

Sitter i skolan och har tråkigt. Ska egentligen skriva en uppgift i Biologi breddning men jag har arbetet hemma plus att jag ändå snart är klar.

Ska springa in till stan på möte nu.

Godkväll

Nu är jag hemma efter ett tags frånvaro.

Idag har jag varit i skolan, letat efter en ny klänning på stan, ätit på Sunes och tittat på när Richard spelat CS. Försökte starta igång source när jag kom hem men med vårat internet kunde jag inte ens ladda banan. Sucks.
Efter nyår får jag 100/100 och då ska jag tanka film, spela cs och lyssna på spotify. Saker jag inte kunnat göra sen jag flyttade hem till mamma igen.

Klockan börjar bli mycket, ska gå och lägga mig nu.

Tisdag

Fattar seriöst inte hur folk kan tycka Waka Waka med Shakira är bra. Helt jävla värdelös låt och jag vill bara ta livet av mig om den spelas/någon sjunger den.

Råkade såklart uttrycka mitt hat för låten inför klassen idag så nu har jag 30 sms med "waka waka" och låten sjöngs hela dagen. Sen blev jag av med min mössa också.

Ska hoppa i duschen för att jag håller på att frysa ihjäl och sen ska jag till stan.

Godmorgon

Har inte sovit speciellt mycket inatt, för mycket tankar som vanligt. Trött som tusan är jag just nu. Isabelle skulle egentligen sova hos mig igår men hon for hem för att hon fick migrän. Synd för henne som inte fick sova med mig.

Får se vad som händer idag, till skolan ska jag i alla fall nu.

Hej, igen


Fick sovfrämmande. Kände att jag var tvungen att bjuda på någonting. Kladdkakemaster.

Nejmen titta vem vi hittade på Nodo i fredags!

Är det inte Jacob Widman smuttandes på en latte!?

Hej

Jag är trött och har slut pengar på mobilen. Tråkigt har jag också. Tur att det snart är fredag.

Måndag

Godmorgon!

Första dagen på veckan och jag kom i tid till skolan. Sen att jag vaknade två minuter innan bussen gick är ju en annan sak.

Nu har vi svenska så jag sitter och försöker skriva ihop en bokrecension till Stolthet och fördom. Efter det här har vi fysik och sen lunch. Jag är hungrig.

Godnatt


Söndag


Dricker varm choklad och ser Wanted.


Helgen

Har aldrig tid att uppdatera på helgerna känns det som.

Har tagit det lugnt hela helgen, typ. Fredag var jag och Johanna på Nodo själva eftersom alla andra svek. Vi gick upp en sväng hos Denice och sen fotade jag på Kalles.

På lördag skulle jag skulle fara till Luleå men rymdes inte i bilen så jag fick stanna hemma. Tanken var att pappa skulle köpa sju förköp åt mig men tyvärr kom han bara hem med ett.
Middag på Sunes och sen hjälpte jag mamma med hår och smink. Bytte om, skjutsade in dem till stan och sen hämtade jag upp Richard för pizza på Ängeln. Fotade på Kalles och sen var vi fyllechaffisar åt mina föräldrar.

Idag blev det en sväng till Luleå eftersom jag var tvungen köpa förköp. Anna och Richard följde med i bilen utan värme och vi höll på att frysa ihjäl. Hem kom vi i alla fall.

NICE


Hör av er senast ikväll om ni ska med, ska fara och köpa förköp imorgon.

 


Sorry bitches, bilen är full.

Fredag hela veckan

Sitter på pappas jobb. Vi hade tydligen hemstudier i Hälsopedagogik så vi slutade klockan ett.
Har fått ett eget skrivbord och allt, höj- och sänkbart, känner mig lite speciell. På ett bra sätt alltså.

När Johanna slutat ska jag fara och hämta henne sen ska vi på Stepin och träna.


Påminn mig att jag måste klippa mig.

Torsdag

Är nu hemkommen från skolan, Olle Waller var där och föreläste. Helt klart roligaste föreläsningen jag lyssnat på och hela salen var fullsatt.

Hittade Pronaxen i badrummet så nu väntar jag på att magvärken ska gå över, panodilen jag tryckt i mig tidigare under dagen har inte hjälpt alls.

Gym


Tillbaka från gymmet. Är helt slut, mördade magen och ryggen fullständigt.

Onsdag

Far och tränar med mor och syster.

Måste köpa gotta också, har blivit smått beroende av stjärnor och julmust. Bara lite.

Fuck yeah

Min lillasyster har berättat för alla ungar på dagis att hennes storasyster minsann kört ner i diket med bilen.

Respekt. Beat that liksom.

Livsnjutare

Det satt en tjej och åt chips bredvid mig i bussen påväg hem idag. Först och främst borde chips vara förbjudet att förtäras i buss med tanke på att det finns andra som kan bli sugna.

Anyway. Tjejen var helt inne i sitt chipsätande och när hennes mobil ringde så svarade hon inte eftersom hon var upptagen med att äta sina chips. En riktig livsnjutare.

Helgen

Ja, jag vet. Min uppdatering suger men jag har inte haft inspiration eller ork att skriva så jag drar en sammanfattning av helgen.

Fredag, låg och sov i stort sett hela dagen sen for vi på fest i Sjulnäs. Det snöade ute och vägarna var jättehalkiga. Lyckades tappa fästet i en vänstersväng och körde av vägen ner i det djupaste diket som fanns i hela Sjulnäs. Jag trodde bilen skulle volta men den gled ner rätt snyggt så vi klarade oss utan skador, bilen däremot går inte att köra. Mikaelas bror hjälpte mig att bogsera upp bilen ur diket med en traktor, annars hade vi nog aldrig fått upp den. Tack!

Fick skjuts in till stan där det blev jobb på Kalles. Var rätt mycket folk och jag hade faktiskt rätt kul. Fick även se Richard slå volter över "blomlådan" utanför Åhlens.

Lördag så fyllde min bror år så jag och Richard fikade hemma hos mig sen skjutsade jag honom på cykel in till stan för att gå på Challenge och se om hans kort var där, och det var det. Bröt av min cykelnyckel i låset så jag lämnade den på stan och sen mötte vi upp Lina och gick på Sunes för att äta. Senare under kvällen gick vi och hälsade på Sofie och Kjell för lite film sen blev det jobb för min del.

Igår hände inte speciellt mycket. Bogserade hem bilen, sa grattis till min syster som fyllde 15 och såg serier.


Söndag

Nu far jag bort, finns på mobilen.

Flitig

Har nyss slängt igång en tvättmaskin och ska nu duscha. Hade tänkt städa upp röran i mitt rum också och sen får vi se vad som händer ikväll. Jobb på Kalles är det enda säkra för stunden.


Hej

Film, julmust och stjärnor. Väntar bara på gottat.

Torsdag

Har haft feber sen i tisdags, ont i halsen och täpp i näsan också. Har inte sovit många timmar i natt på grund av det.

Vaknade för ungefär en timme sedan och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Borde fara hem till pappa och tanka film så jag har någonting att göra ikväll. Hatar att ha feber, specielt på lovet.

Onsdag

Fått klagomål över att jag inte uppdaterar så nu gör jag det.

Idag for jag på stan och åt lunch med mamma. Tanken var att vi skulle på Nodo men det var fullt när vi kom dit så då gick vi på cafét högst upp i gallerian istället. Efter vi ätit kollade vi efter tyger på Trasan och Gallerix sen mötte vi upp Richard. Mamma for hem och Kjell anslöt sig. Vi strosade runt ett tag sen bjöd mamma hem oss på fika.

Efter jag skjutsat hem båda så fick jag världens feberfrossa och bäddade ner mig i soffan. Där låg jag till klockan 7 då jag for till Denice och här sitter jag nu. Vi har sett Arga snickaren och Denice grät.

Nu ska jag vara social.


Klassfoto NV3A

Hej, idag är det tisdag för er som missat detta.

Ligger i soffan och skriver ett arbete i bilologi breddning och mamma kom nyss ner och sa att klassfotot kommit. Hemskt som vanligt. Ser vindögd ut på porträttfotot och klassfotot, ja, mindre nöjd som vanligt.


Fredag



Fredagen var kul fram till att jag blev utslängd. Ja, jag blev utslängd. Inte för att jag var full utan för att jag var trött. Skitvakt, fan vad sur jag blev.

RSS 2.0