Att jobba är jobbigt

Dagen började helt utmärkt! - Jag försov mig.
Hade ställt klockan på 07.45, tänkte att jag då hade lång tid på mig att göra mig färdig (började 9.00).
Jag vaknade av att det var ljust i mitt rum, men jag låg kvar ett tag och började undra när fasen klockan skulle ringa, tog upp mobilen, 08.45. JÄVLAR!
Jag hade 15 min på mig att käka frukost, klä på mig, sminka mig, borsta tänderna, packa ner allt i moppen och köra moppe till stan. Frukosten sket jag i, sminkade mig gjorde jag inte heller. Jag slängde på mig kläderna, och borstade tänderna, sen snörde jag ner allt i en ryggsäck ist för att packa det i moppen (det går fortare då)
Körde fort som fasen in till stan, sprang upp för trapporna (hissen går saktare)till mitt skåp, tog på mig förklädet och sminkade mig lite snabbt framför spegeln. Sprang ner för trapporna, och gissa vad? Jag var bara 5 minuter sen!
Det värsta av allt var att jag inte ätit frukost, så jag jobbade till halv 2 innan jag kunde gå och äta.

Som sagt, denna dag söög.
Kvällen blev desto roligare, jag och mina vänner "såg" Turkiet - Tyskland matchen. Totalt kanske vi såg 15min, resten av tiden pratade vi med varandra.

Nu ska jag sova, klockan är över 12, och jag ska upp halv 8. (börjar halv 9), kanske inte så tidigt jag vet, men för mig som är morgontröttast i världen så är det jättetidigt.
Hoppas alla har haft en trevligare dag än mig, sovgott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!



Namn  
E-post    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0